DanskeAnmeldelser

  Anmeldelser CapitalBox

  Er man selvstændig, entrepenør eller virksomhedsejer, kan man ofte opleve situationer, hvor man har brug for ekstra kapital til eksempeltvis vækst eller innovation. Derfor kan det være en mulig løsning at optage et erhvervslån, således at man kan finansiere sine ambitioner. Låntypen der er bedst for dig og din virksomhed afhængiger typisk af faktorer som beløbets størrelse, hvilken type virksomhed du driver, din egenkapital etc. Hvor meget et lån koster kan variere kraftigt, og derfor er det en vigtig del af processen, at evaluere de forskellige udbydere så man kan sikre den bedste pris, samt et lån, der passer til netop dine behov. På siden her kan du finde kundeanmeldelser fra andre erhversdrivende, der har valgt at finansiere deres behov gennem CapitalBox. Du kan derfor inddrage deres erfaringer og anbefalinger i din beslutningsprocess, for at føle dig mere sikker i dit valg af låneudbyder.

  Om CapitalBox

  Virksomheden er en del af Ferratum Group, blev oprettet i 2015, og henvender sig hovedsageligt til små og mellemstore virksomheder (SMV) i Europa, der ønsker nem adgang til erhvervslån som støtte til deres virksomhedsvækst. Deres nuværende kunder omfatter virksomheder indenfor Detailhandel, Byggebranchen, E-handel og Rengøringsindustrien m.fl. CapitalBox udskriver desuden lån til både virksomheder med mange års erfaring, samt nyere virksomheder. Under reele krav til potentielle låntagere nævner de, at man skal have drevet virksomheden i mindst 12 måneder, man skal have en Dansk virksomhedsadresse og virksomhedskonto, alle ejere skal være bosat i Danmark og virksomheden skal omsætte for mindst 480.000 kr. Ifølge deres eget udsag går de ind for gennemsigtighed og stiller derfor egne eksperter til rådighed, hvis man ønsker en uforpligtigende samtale omkring optagelse af et potentielt lån gennem deres virksomhed.

  ЛУЧШЕЕ, что я пробовала В ЖИЗНИ | Выпуск №2 Апрель

  Produkter og Services hos CapitalBox

  CapitalBox er en digital låneplatform, der via deres egne låneeksperter kan tilbyde lån fra dag til dag, hvilket kan være fra 15.000 kr. op til en øvre grænse på 1.500.000 kr. i op til 24 måneder. Deres erhvervslån er uden sikkerhed, deres beslutninger er baseret på cashflow og ifølge dem selv, tager ansøgningsprocessen kun fem minutter via deres hjemmeside. Låneansøgere bedes udfylde deres personlige omstændigheder, og modtager dernæst et lånetilbud med en fast månedlig ydelse og derefter accepterer man lånet - hvis man er tilfreds med betingelserne - og første tilbagebetaling foretages 30 dage senere. På deres digitale låneplatform kan man benytte deres erhvervslån beregner, hvor man kan indtaste det ønskede beløb, og derefter se hvor meget man skal betale tilbage per måned over løbeperioden, samt hvor stor renteafgiften bliver, afhængigt af de valgte omstændigheder. Deres lån kan for øvrigt betales tilbage når man ønsker og er i stand til det, uden at man pålægges ekstra tilbagebetalingsgebyrer.

  Komplimenter, Klager og Tips til CapitalBox

  Har du optaget erhvervslån gennem Capitalbox til at hjælpe med at finansiere vækst i din lille/mellemstore virksomhed? Hvordan var låneprocessen, var du tilfreds med deres rådgivning og service, er deres rentesats passende og hvordan forløber tilbagebetalingen af lånet? Var det en let ansøgsningsprocess, var udbetalingsprocessen hurtig og er det nemt at afdrage? Hjælp andre virksomhedsdrivende med at beslutte, om Capitalbox er den rette lånudbyder for deres virksomhed ved at skrive en anmeldelse her på siden.

  CapitalBox
  Anmeldelser, klager og kundeoplevelser (0)

  10
  100% Vil købe her igen!
  Bestilling
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Pris
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle anmeldelser

  Affiliate afsløring: dette indlæg har et tilknyttet link, der betyder, at når du klikker på vis og du derefter foretager et køb, så får vi en kommission, som hjælper med driften af dette websted..

  Skriv din egen anmeldelse om CapitalBox

  Din anmeldelse

  FAQ

  Er CapitalBox et troværdigt firma?

  Dette er for nuværende 1 kundes bedømmelse af CapitalBox I gennemsnit. De modtog følgende 10 ud af 10 med 100% af dem som har bedømt som viser at de ville købe noget fra det firma igen.

  Hvilke ydelser eller produkter tilder dette CapitalBox?

  CapitalBox er for hovedparten aktiv I Service Firmaer, mere specifikt med Lån

  Jeg har læst alle bedømmelserne, hvad gør jeg så nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van CapitalBox gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.