Crediteus

Alle anmeldelser

Crediteus

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

I fokus: Hvad siger vores kunder?

S
Sofie N,
Jeg er glad for, hvordan jeg blev behandlet på hele forhandlerens skib. Alle de medarbejdere, som jeg møder og beseglede med, ydede en god service og behandlede mig på en meget præcessionel måde og...Læs om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser endnu!

  Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil købe her igen
  Generelt

  Hurtig og effektivt

  Jeg er glad for, hvordan jeg blev behandlet på hele forhandlerens skib. Alle de medarbejdere, som jeg møder og beseglede med, ydede en god service og behandlede mig på en meget præcessionel måde og som om de var interesserede i deres job og ønskede at få mig til at nyde mig selv og hvad de kunne for at hjælpe mig. Jeg ville være glad for at anbefale deres placering for en bil, hvis jeg blev spurgt. Jeg købte en bil hos dem samme dag.

  Repræsentanten var meget hjælpsom jeg forstod alt hvad han havde at sige han forstod alt hvad jeg havde at sige Jeg synes dette er en af de bedste måder at tage et lån på.


Andre læste også

Logo Finansielleeksperter

Finansielleeksperter

0 anmeldelser

Vi kommer ikke uden om det: De fleste af os låner på et eller andet tidspunkt penge til studier, lejlighed , bil eller noget helt fjerd...

Logo GoBanker

GoBanker

0 anmeldelser

At låne penge er blevet en del af hverdagen for en stor del af den danske befolkning: forbrugslån, virksomhedslån, billån e...

Logo Autolånet

Autolånet

0 anmeldelser

Når man først står og mangler penge til at finansiere et større indkøb, og derfor begynder at undersøge mar...

Logo Lånio

Lånio

0 anmeldelser

Skal man som forbruger enten optage et nyt lån, eller ansøge om at optage et samlelån, så er der ofte mange dokumenter der...

Crediteus

I dag er det ikke ualmindeligt at have taget forskellige lån som online lån. Som almindelig borger har du ofte en kombination af forskellige typer af lån, det være sig et boliglån, et billån, et hurtiglån, et ferielån eller endda yderligere forbrugslån fordelt på flere låneudbydere. Hvert af disse lån kommer dog med et bestemt sæt vilkår og omkostninger, bedre kendt som renter og gebyrer.

Hvor meget du betaler i renter og gebyrer afhænger af både lånetype og låneudbyder. Et boliglån har som regel en lavere rente end et forbrugslån, fordi långivere har sikkerhed i selve boligen. Har du optaget flere forbrugslån, er de ofte helt usikrede og låneudbyderne opkræver ofte en meget højere rente.

Hvem er Crediteus?
Hos Crediteus kan du få et overblik over dine lån med låneberegneren. Kreditberegneren viser dig, hvad du betaler i renter og gebyrer.

Selvom låneberegneren ikke giver dig et perfekt svar, giver den dig dog en god idé om, hvordan dine lån forholder sig til hinanden. Er du struktureret og har et godt overblik over din økonomi, kan en kassekredit også være en løsning.

Vær opmærksom på, at der ikke er en fast rente på en kassekredit. Det betyder, at det er op til dig, om det lånte beløb bliver tilbagebetalt eller ej. Vi står altid klar til at hjælpe dig, hvis du er i tvivl.

Sådan optager du et lån hos Crediteus
Ansøg om et samlelån hos Crediteus i dag. Et samlelån giver dig et bedre overblik over din økonomi. Derudover kan du spare mange penge ved at akkumulere dit lån. Crediteus hjælper dig gerne med at finde det rigtige lån. Det bedste privatlån, et helt nyt lån eller et varigt lån. Du ansøger nemt og hurtigt via deres hjemmeside.

Med Crediteus kan du sammenligne tilbud fra forskellige banker og låneudbydere, så du kan vælge den bedste handel.

Vi sørger for, at du får tilbud fra over 25 banker og låneudbydere. Så kan du vælge det tilbud, der passer bedst til dig og din økonomi. Det er helt gratis og uforpligtende at bruge vores service. Hvis du har spørgsmål, står vi altid klar til at hjælpe dig.

Hos Crediteus lægger de utrolig meget vægt på integritet, og vi kan allerede nu konstatere, at et samlelån ikke er løsningen for alle. Det er derfor vigtigt, at du tager en informeret beslutning ud fra dine specifikke behov.

Derfor vil Crediteus også give dig en guide, der hjælper dig med at se, om du kan få styr på din gæld med et samlelån, og hvilke andre fordele du kan få. De giver dig også tips og tricks til, hvordan du udfylder din ansøgning.

Din mening er vigtig for os
Har du også haft en erfaring med at låne hos Crediteus? Så vil vi meget gerne høre din mening, gennem din anmeldelse her på vores side. Uddyb gerne dine oplevelse fra start til slut, inklusiv din samtale med deres kundeservice (hvis du havde dette). Husk at det vil hjælpe mange mennesker med at træffe en beslutning.