Amyfinans

Alle anmeldelser

Amyfinans

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo D:E:R Privat Finans

D:E:R Privat Finans

1 anmeldelser

Når du leder efter financiering er det naturligvis vigtigt at du finder en seriøs og troværdig samarbejdspartner. D:E:R Privat F...

Logo FoxyFinans

FoxyFinans

1 anmeldelser

FoxyFinans er en lånebank som låner penge ud til dig som har brug for penge her og nu. Det er fuldstændig nemt og sikkert, og det...

Logo Weblånet

Weblånet

1 anmeldelser

Vi kender alle det med, at vi skal låne nogle penge til bil, fornyelser på boligen eller til hus eller fritidsboligen. Det er en omst&a...

Logo Ferratum

Ferratum

1 anmeldelser

Mange kender alt til at låne penge fra banker eller andre og mærke det helvede det er at skulle døje med grundet godkendelser og...

Amyfinans

Samfundet har fået fart på, og det giver sig selv, at mange af de gamle institutioner, som vi kendte fra tidligere, nu skal følge med tiden, og gør de ikke det, så kommer der nogle alternativer, som tager nogle af deres kunder.
Det er ikke anderledes for bankerne, med internettet og den moderne livsstil, hvor der konstant er fart på. Det gør, at der også er behov for, at banker og dem, som er i den verden, agerer hurtigere og er mere up to date. Det er der, hvor du skal bruge Amyfinans, for de tilbyder dig et hurtigt lån, hvor du søger online og hurtigt får svar, og hvor du hurtigt får pengene til rådighed, hvis du kan blive godkendt.

Om Amyfinans
Amyfinans er som de andre online låneudbydere kommet til, efter internettet er blevet hvermandseje. Og det er en af de store, som tilbyder dig et kortvarigt forbrugslån, men hvor du kan låne stort og nyde deres fordele. Amyfinans giver dig en god mulighed for på deres hjemmeside at bruge deres låneberegner og finde ud af, hvad det kommer til at koste dig at låne, og om det er noget, som du har mulighed for at betale tilbage.

Services hos Amyfinans
Hos Amyfinans, får du mulighed for at låne penge her og nu. Det er hurtige kortvarige forbrugslån, og det går hurtigt, for det er ikke mange krav, de stiller. Faktisk så er et af de få krav, at du har fast bopæl i Danmark. Det er et krav, for ellers kan du ikke søge om at få pengene og langt mindre få dem på kontoen, for det kræver en NemKonto. Hvis de ovenstående forhold er i orden, så er det ganske let. Du søger online, og du får som regel svar på ganske få minutter, og er du godkendt, så er pengene hurtigt til rådighed på din konto.

Klager og kundeservice
Hvis du vil have fat i Amyfinans enten med en klage elle med en forespørgsel, så er det noget, som du kan gøre ganske let. På deres let overskuelige hjemmeside finder du hurtigt og let alle de oplysninger, du skal bruge for at kontakte dem på telefon eller på mail. Det giver sig selv, at du hurtigere får svar på telefonen end på mail, men de sørger for at svare dig hurtigt og med samme gode behandling, lige meget hvilken kontakttype, du bruger. Det er også underordnet, om det er med en klage eller en forespørgsel, du kontakter dem. Den service, du får, er den samme, lige meget hvad.

Bedømmelse af Amyfinans
Når du som os andre står og skal finde et nyt firma, som du gerne vil handle med, så er det ofte nettet og de sider, som bedømmer firmaer, som du kigger på. Nu er der så kommet en helt ny hjemmeside, som giver dig mulighed for at give en objektiv, konstruktiv og udførlig bedømmelse af de firmaer, som du handler med. Noget som andre forbrugere i fremtiden vil sætte stor pris på, og som firmaerne selv kan bruge til at blive bedre, hvis de vil tage kritikken til sig.