Cashper

Alle anmeldelser

Cashper

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

I fokus: Hvad siger vores kunder?

C
Carsten H.
Brian gav os 110 % indsats for at skaffe os det lån, vi bad om for vores virksomhed. Det er vigtigt at have et kompetent øje, når det kommer til økonomi. Brian er helt sikkert din mand, hvis du er ...Læs om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser endnu!

  Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil købe her igen
  Generelt

  Tak til Brian

  Brian gav os 110 % indsats for at skaffe os det lån, vi bad om for vores virksomhed. Det er vigtigt at have et kompetent øje, når det kommer til økonomi. Brian er helt sikkert din mand, hvis du er så heldig at få ham som din rep.

  Jeg vil gerne bruge denne tid til at udtrykke min taknemmelighed til Brian og Cashper-teamet for alle deres indsats for at få mit firma godkendt til et lån til små virksomheder. Tak fordi i er så nemme at have med at gøre. Tak fordi du omgående returnerede hver telefonkontakt og besvarede hver e-mail. Jeg ser frem til at arbejde sammen med Brian og team-teamet i lang tid!! Jeg kan godt lide din dedikation til dit fag.


Andre læste også

Logo D:E:R Privat Finans

D:E:R Privat Finans

1 anmeldelser

Når du leder efter financiering er det naturligvis vigtigt at du finder en seriøs og troværdig samarbejdspartner. D:E:R Privat F...

Logo FoxyFinans

FoxyFinans

1 anmeldelser

FoxyFinans er en lånebank som låner penge ud til dig som har brug for penge her og nu. Det er fuldstændig nemt og sikkert, og det...

Logo Weblånet

Weblånet

1 anmeldelser

Vi kender alle det med, at vi skal låne nogle penge til bil, fornyelser på boligen eller til hus eller fritidsboligen. Det er en omst&a...

Logo Ferratum

Ferratum

1 anmeldelser

Mange kender alt til at låne penge fra banker eller andre og mærke det helvede det er at skulle døje med grundet godkendelser og...

Cashper

Langt de fleste danskere har på et eller andet tidspunkt i deres liv optaget lån eller kredit, til både store udlæg såsom huskøb, samt mindre ting som forbrug og regninger. De fleste ved, at der er mange forskellige lån til meget variende priser og derfor anbefales det altid, at man undersøger markedet grundigt, før man optager et lån. Da priserne på låneprodukter varierer så meget, vælger mange at læse kundeanmeldelser igennem fra folk der har været i samme situation, således at de kan sikre sig, at de får valgt et lån med gode vilkår og til en god pris.

Om Cashper
Cashper er en dansk online låneudbyder, der har specialiseret sig i kautionist lån. Cashper tilhører Novum Bank LTD, hvilket er en bankregulator, som harhovedkontor på adressen The Emporium, C De Brocktorff Street, Msida, på Malta. Novum Bank Limited er officielt godkendt og reguleret som kreditinstitut af den maltesiske finanstilsynsmyndighed. Novum Bank er, ifølge dem selv, en financiel virksomhed der tilbyder nødkreditter til forbrugere i Europa.

Produkter og Services hos Cashper
Cashper ejer og driver en online lånevirksomhed, der tilbyder lån med en kautionist tilknyttet. Man kan som dansk forbruger låne op til 20.000 kr., som skal tilbagebetales over en periode på 6 måneder. Man udfylder en online ansøgning på deres hjemmeside og inviterer derefter sin kautionist til at gøre det samme. Man har derefter begge adgang til ansøgningen med hver sin brugerprofil. Som ansøger bliver man ikke kreditvurderet, og man betaler ikke nogen ekstra gebyrer i forbindelse med at optage lån hos Cashper. 
Ved deres lån er den nominelle rente 22,4 % og ÅOP ligger på 24,90 %.
Lån med kautionister tilknyttede, er økonomiske produkter, hvor to personer begge underskriver lånet. Pengene udbetales derefter til låntager, hvorefter denne person skal tilbagebetale pengene i overensstemmelse med låneaftalen. Hvis ikke låntager kan eller vil betale de månedlige afdrag i henhold til låneaftalen, så vil pengene istedet blive opkrævet fra kautionisten, som ligeledes har underskrevet en bindende låneaftale. Denne type lån gør det i flere tilfælde muligt for personer med en lav indkomst at låne penge, da de ved brug af en kautionist, stiller ekstra sikkerhed for deres lån. En kautionist vil normalt være familie eller venner, der frivilligt ønsker at underskrive lånet sammen med låntageren og som er indforstået med, at de skal betale lånet tilbage, hvis ikke selv låntager er i stand til det. 
Hos Cashper kan man låne til forskellige formål, såsom finansiering af bil, ferie, hjælp til betaling af regninger og fakturaer, uforudsete udgifter eller andet.

Komplimenter, Klager og Tips til Cashper
Er du igang med at betale et lån tilbage hos Cashper, er dit lån allerede afviklet, eller måske er du kautionist på en vens lån hos denne virksomhed? Hvad end dine erfaringer er som låntager eller kautionist, så vil selv en kort anmeldelse af Cashper her på siden, kunne hjælpe andre med at beslutte, om denne type lån er det rigtige valg for dem. At låne penge er en stor beslutning og derfor er det en stor hjælp, hvis man kan lære af andres erfaringer og høre deres historier, så man ender med det rigtige låneprodukt.