7 firmaer

Onlineundersøgelser og Spørgeskemaer

...

  Onlineundersøgelser og Spørgeskemaer

  I dag er næsten alt muligt - selv at tjene penge på undersøgelser. Ved at besvare betalte undersøgelser online kan du spare penge og modtage belønninger i form af præmier og særlige tilbud eller andre fordele. Mange undersøgelsespaneler tilbyder point som belønning for at gennemføre undersøgelser, som derefter kan veksles til gavekort, biografbilletter eller andre produkter. Nogle virksomheder bruger pointsystemer, mens andre endda udbetaler penge som belønning for at deltage i undersøgelsen

  At besvare undersøgelser kan være en god mulighed for dem, der gerne vil have indflydelse og samtidig modtage en lille belønning. Så hvordan ved du egentlig, hvilken virksomhed der er den bedste? Hvilken virksomhed tilbyder de bedste belønninger, og hvor har din mening størst betydning? Er der ulemper ved at svare på undersøgelser, eller fungerer det bare, og du får dine belønninger som lovet? Du kan få svar på disse spørgsmål ved at læse anmeldelser fra rigtige brugere, der har delt deres erfaringer.


  Onlineundersøgelser og Spørgeskemaer

  At gennemføre betalte undersøgelser online kan være en god måde at spare eller tjene nogle ekstra penge på. Mange mennesker vælger at gøre det ved siden af deres primære indkomst, og det kan også være et godt tidsfordriv, især på regnvejrsdage.

  Inden du begynder at deltage i online-undersøgelser, kan det være en god idé at sætte dig ind i de forskellige muligheder og finde ud af, hvordan det rent faktisk fungerer.

  Saml point, og få gavekort
  Undersøgelsespaneler anvender ofte pointsystemer. Det betyder, at du får et vist antal point for hver undersøgelse, du foretager, og når du har samlet et vist antal point, kan du indløse dem til et gavekort. Nogle paneler tilbyder også biografbilletter eller andre produkter, mens nogle virksomheder endda tilbyder rigtige penge, der bliver udbetalt til din bankkonto. Enkelt, ikke sandt?

  Kan alle besvare undersøgelser?
  Ja. I princippet kan alle deltage i onlineundersøgelser. De fleste undersøgelser er imidlertid rettet mod en bestemt gruppe af deltagere, hvilket betyder, at du ikke kan deltage i undersøgelsen, medmindre du tilhører den pågældende gruppe. For eksempel kan rygere ikke deltage i en undersøgelse, der specifikt er rettet mod ikke-rygere. Vær også opmærksom på, at nogle undersøgelsespaneler kan have aldersgrænser for, hvem der kan tilmelde sig og deltage i undersøgelserne. Få mere at vide om dette på virksomhedernes websteder.

  Hvor meget kan du tjene ved at besvare betalte undersøgelser?
  Svaret er enkelt: Jo flere undersøgelser du besvarer, jo mere kan du tjene. Belønningerne varierer afhængigt af den undersøgelse, du deltager i, bl.a. fordi det tager forskelligt lang tid at gennemføre de forskellige undersøgelser. 

  Vil du tjene lidt ekstra penge og overvejer at deltage i undersøgelser for at optjene point? For at finde ud af, hvilket panel der er det bedste og giver de bedste belønninger, kan du læse anmeldelser fra andre brugere med tidligere erfaringer. Har du dine egne holdninger? Fortæl os det!