GfK Mini-Danmark

Alle anmeldelser

GfK Mini-Danmark

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Digital FOTO
Digital FOTO
0 anmeldelser

Fotografering og illustrering er blevet mere populært en nogensinde før, i takt med at den teknologiske udvikling, samt globaliseringe...

Logo Blinkist
Blinkist
0 anmeldelser

Hvis man gerne vil læse eller lytte til e-bøger, så kan dette være meget dyrt. Med alle de forskellige muligheder der er t...

Logo Wype
Wype
0 anmeldelser

I butikker og på forskellige hjemmesider, kan det være svært at finde magasiner der er interessante. Udover at typen af magasiner...

Logo CA
CA
0 anmeldelser

Langt de fleste danskere er medlem af en a-kasse, da de derved har et sikkerhedsnet, hvis uheldet er ude og de mister deres job. Dog er ikke a...

GfK Mini-Danmark

Når vi handler, så er der mange, som holder øje med, hvad vi handler, hvornår og følger det nøje for at se vores mønster. En af dem, som virkelig melder ind og gør, hvad de kan, for at holde øje med vores indkøb, er GfK Mini-Danmark. De holder så meget øje med det, så de ønsker, du melder ind og bliver en af dem, som scanner dine indkøb og skriver, hvorfor du foretog netop det indkøb. Noget som giver et meget sandfærdigt billede af indkøbsmønsteret for den enkelte og for dem, som er i samme båd som dig.

Om GfK Mini-Danmark
GfK Mini-Danmark skal bruge folk, som vil hjælpe. Hjælpe med at holde øje med, hvad vi handler, og hvorfor vi handler det. Det er informationer, som de sender videre til de store spillere, der er på det danske detailmarked. Noget, som de kan bruge til at målrettederes indkøb i visse områder eller generelt for Danmark, for der vil nok være forskel på indkøb i Nordjylland og så på hipsterdelen af Vesterbro. GfK Mini-Danmark er dog ikke et dansk fænomen, nej de er aktive i over 100 lande, og de er et af de firmaer, som alle vil samarbejde med, så det er ikke et nyt marketingfænomen, som fupper og svindler, nej det er gennemprøvede teknikker, de tilbyder, og de er professionelle og dygtige.

Services hos GfK Mini-Danmark
Hos GfK Mini-Danmark får du den service, at du er med blandt dem, som er med til at sikre, der er det på hylderne, som vi alle ønsker. Det er den service, som vi alle har brug for, for vi vil jo gerne have de varer, vi handler mest, bliver på hylderne, og vi vil gerne have, de bliver forhandlet hos alle de store kæder, så vi altid kan få det, når vi mener vi skal bruge det. GfK Mini-Danmark arbejder med alle de store på markedet, og det er med til at være tungen på vægtskålen med, hvad vi kan få som varer enten lokalt eller landsdækkende.

Klager og kundeservice
Det er aldrig let, når man er et firma, som udbyder en service for andre firmaer, men hos GfK Mini-Danmark ved de godt, at det er vigtigt, de holder den gode stil og er klar med en hurtig og kompetent kundeservice, lige meget om det er er en klage eller en forespørgsel, som kunden kommer med. De ved, de er nødt til at have en nærmest perfekt kundeservice, for det er, hvad som driver dem, så alle henvendelser bliver taget under kyndig behandling hurtigt og professionelt.

Anmeldelse af GfK Mini-Danmark
Vi bruger alle nettet til at finde bedømmelser af de firmaer, som vi overvejer at handle med, og nu er der en god mulighed for, at du kan blive en af dem, som de andre lytter til, for der er kommet en ny hjemmeside, hvor du kan blive en af dem, som giver firmaene et skudsmål. Du er nu en af dem, som objektivt bedømmer firmaerne og giver andre forbrugere og firmaerne selv en mulighed for at bruge det, du skriver, konstruktivt.