Expondo GMBH

Alle anmeldelser

Expondo GMBH

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo F-Secure

F-Secure

1 anmeldelser

Vi skal alle være sikre. Det er noget af det, som vi sætter højt, og derfor har vi alarmer, politi og låse på alle d...

Logo Microsoft

Microsoft

1 anmeldelser

There are not many out there who have not heard of Microsoft and their products. It is almost impossible to buy a computer without it coming with W...

Logo Magzter

Magzter

1 anmeldelser

Magzter Inc. er verdens største og hurtigst voksende digitale aviskiosk på tværs af platforme med over 75 millioner brugere side...

Logo Voidu

Voidu

1 anmeldelser

Her finder du spil og videoer online til helt specielle priser. Priser vises også i Danske Kroner. Om Voidu Voidu er en del af Azerion gr...

Expondo GMBH

Expondo GMBH vil strukturere, optimere og automatisere så mange forretningsprocesser som muligt for at muliggøre hurtige og effektiveforretningsbeslutninger.

De ved, at data er nøglen til fremskridt - så de vil levere moderne it-værktøjer til at understøtte de fleste forretningsprocesser og automatisere dataindsamling og analyse.

Expondo GMBH arbejder hårdt på at tjene små og mellemstore virksomheders tillid for at give dem et smart sæt værktøjer til at udvikle deres forretning. De når ud til deres kunder med en engagerende og kategorifokuseret butiksstrategi for at opbygge tillid til deres ekspertise (f.eks. gastro.eksperter, svejseeksperter, etc.). Deres mål er at hjælpe deres kunder med at udføre deres arbejde bedre ved at give dem ægte ekspertrådgivning og god kundeservice.

Expondo GMBH's tesm
De vil arbejde hårdt på at udvikle teams og individer, der er mere effektive og kompetente til at udvikle virksomheden sammen. De vil fokusere på den personlige udvikling af både teammedlemmer og ledere ved at give medarbejderne ansvar, der giver dem ejerskab og anerkendelse for det arbejde, de udfører. De stoler på, at medarbejdere, der støttes i deres daglige arbejde, vil yde deres bedste for teamet.

Innovation
Expondo GMBH arbejder alle hen imod vores 3HAG (3 year Highly Achievable Goal) på EUR 300 millioner i omsætning inden udgangen af ​​2024. For at opnå dette vil de bygge innovative platforme som expondo-eksperter, gå ind på nye markeder og fortsætte med eksponentielt at udvide vores allerede mangfoldige produktportefølje. Deres løfte er at dele de nye eksperters shoppingoplevelse som den næste e-handelsrevolution med hensyn til forenkling og effektivitet.

Tillid til det du gør
Dette var tydeligt i deres første medarbejdere i Kina, som overtog projektet og tog det til næste niveau. Vær åben for feedback, mens du lærer - berig dem og deres projekter. Vigtigst af alt, fejr og anerkend dine kolleger for de projekter, i har arbejdet på sammen. I begyndelsen fortsatte de bare og gjorde så det næste. Men de forstod, at de skulle fejre deres succeser og begyndte at gøre det mere direkte osv.

Tag ejerskab
Tag ejerskab over dit arbejde. Behandl det, som om du ejede det. Forestil dig, at du gør det for dig selv og opfører dig som en ejer. Gør det nemt for dig selv. Der er mange veje, der fører til Rom, men vi har altid ledt efter den nemmeste og hurtigste vej. Gå videre og få det gjort. Det var sådan dette firma blev grundlagt. Tag ejerskab planlagde ikke i måneder og år, de vidste bare, at der var et marked og potentiale og startede.

Gør tingene ærligt og direkte
Det har altid været vores måde: at sige, hvad de tænker, og henvende dem direkte til personen. Det kan selvfølgelig være lidt besværligt til tider og er ikke altid den nemmeste vej at gå, men i det lange løb er det den eneste rigtige vej. Ved at være ærlige og direkte har de fået tillid fra mange exponDoers og mange andre partnere. Når man arbejder sammen, skal man lære og være åben for feedback. Tag ejerskab tager også imod råd, fordi de ved, at de kan forbedre dem. Prøv at gøre et godt stykke arbejde. Se først på dette som en mulighed. Tænk over, hvordan du kan gøre det bedre end andre.

Expondo GMBH vil rigtig gerne have en anmeldelse fra dig
Så skriv en anmeldelse om din erfaring. Danske Anmeldelser vil sørge for at dele den på deres hjemmeside