Web-Regnskab Anmeldelser

: 25
96% Vil handle her igen

Mest relevante positive anmeldelse

  2024-05-29
Let at bruge bogføringsprogram
Jeg er vild med, hvor let det er at bruge dette bogføringsprogram! Kundeservicen er virkelig hjæl... Læs om
Frank Buch

Mest relevante negative anmeldelse

  2024-02-05
Min bruger hos firmaet
Jeg har haft en bruger hos firmaet og har betalt for den. Efter betalingen har de sendt mig til i... Læs om
Keld

Mest stemmer anmeldelse

  2023-04-21
Fantastisk brugervenligt progr
Godt program, nemt at bruge og fantastisk support Læs om
Simon Bak

Anmeldelser (25)

  (24)

 (0)

  (0)

  (0)

  (1)

 • Ingen anmeldelser endnu!

  Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil handle her igen
  Generelt

  Køb af internetbaseret regnskabsprogram

  Jeg vil starte med at sige, at jeg er formand for en forening, og jeg har haft en super god oplevelse med Web-Regnskabs services. Lige fra starten har jeg været imponeret over den fantastiske service og hjælpsomhed, som de har vist. Web-Regnskab har været rigtig professionelle og har altid stået klar til at guide og hjælpe mig med at bruge deres super smarte og nemme internetbaserede regnskabsprogram. Brugerfladen er virkelig behagelig at arbejde med, og jeg har aldrig følt mig forvirret over regnskabsarbejdet. Priserne er også rigtig konkurrencedygtige, og jeg har endnu ikke fundet noget på markedet, som kan måle sig med den værdi, som Web-Regnskab tilbyder. Mange tak til Web-Regnskab for deres fremragende service og professionalisme - I er virkelig dygtige!


 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil handle her igen
  Generelt

  Køb af regnskabsprogram

  Web-Regnskab er virkelig et fantastisk program, som jeg virkelig kan anbefale. Jeg havde faktisk aldrig prøvet at lave bogføring før, men med dette system har jeg faktisk kunne holde styr på firmaets regnskab uden problemer. Jeg har haft en rigtig positiv oplevelse med Web-Regnskab og det er så fedt, at de tager brugernes feedback til sig for at gøre systemet endnu bedre. Jeg valgte omhyggeligt Web-Regnskab for et år siden, og jeg er super glad for det valg. Jeg glæder mig virkelig til at komme i gang med regnskabet igen og se, hvad for nogle smarte funktioner de har udviklet siden sidst. Og prisen er også rigtig god, så det er bare super fedt.


 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil handle her igen
  Generelt

  Fakturering og regnskab

  Jeg vil bare lige sige, hvor vildt god kundeservice jeg fik fra Web-regnskab. Jeg var lidt forvirret omkring opstart af et nyt regnskabsår og havde brug for hjælp. Personalet var så venlige og tog sig virkelig tid til at hjælpe mig igennem det hele.<br><br>Derudover måtte jeg også ringe, fordi mit regnskab ikke stemte. Morten fra Web-regnskab kunne guide mig over telefonen og bad om mine kontoudtog, så han kunne finde fejlene. Det var virkelig en lettelse og jeg er virkelig taknemmelig.<br><br>Samlet set er jeg meget tilfreds med den service, jeg fik, og jeg vil helt klart anbefale Web-regnskab til andre.


 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil handle her igen
  Generelt

  Min lille virksomhed

  Min virksomhed handler med brugte ting, som jeg sælger online. Jeg har brugt Web-Regnskab i et stykke tid nu, og det har virkelig hjulpet mig med at holde styr på min økonomi. I starten var det lidt skræmmende, for det var første gang, jeg prøvede et digitalt regnskabsprogram. Men supporten her er bare super! De svarede hurtigt og var virkelig tålmodige med mig, selvom jeg havde en masse spørgsmål. Morten var især fantastisk til at forklare tingene på en måde, så jeg kunne forstå det. Jeg er virkelig glad for at have valgt dette program til min virksomhed, og jeg vil klart anbefale det til andre små virksomheder.


 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil handle her igen
  Generelt

  Let at bruge bogføringsprogram

  Jeg er vild med, hvor let det er at bruge dette bogføringsprogram! Kundeservicen er virkelig hjælpsom og dygtig, og det er super fedt, at man kan købe ekstra moduler, når man har brug for dem. Der er også masser af demo videoer, der kan guide en. Jeg kan klart anbefale det!


 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil handle her igen
  Generelt

  Fantastisk kundeservice

  Hvad kan man sige om denne virksomhed? Først og fremmest vil jeg gerne sige, at kundeservicen her er virkelig god! Jeg har aldrig oplevet sådan professionalisme og engagement før. De holder virkelig, hvad de lover, og svarer hurtigt på alle henvendelser. Jeg vil varmt anbefale denne virksomhed til alle, uanset om de er store eller små virksomheder.


 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil handle her igen
  Generelt

  Regnskabssoftware

  Jeg har brugt regnskabssoftware i et par år nu, og jeg må sige, at det er virkelig fantastisk nemt at bruge. Måden det er opbygget på, giver virkelig god mening, og jeg har haft stor glæde af at bruge det. Hver gang jeg har haft et spørgsmål, har supporten været utroligt sød, hurtig og hjælpsom. En særlig tak til Stefan, som var så venlig at lave åbningsbalancen for mig, da jeg skulle oprettes - jeg satte virkelig pris på den ekstra service. Alt i alt kan jeg kun give en stor tak til hele teamet for deres professionelle og effektive support.


 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil handle her igen
  Generelt

  Regnskabssystem for grundejerforening

  Jeg stod over for store udfordringer med at overtage det eksisterende regnskabssystem og var usikker på min arbejdsindsats. Jeg havde brug for noget, der var let og intuitivt, så jeg fandt Web-Regnskab. Systemet var virkelig brugervenligt og nemt at navigere rundt i, hvilket gjorde min dagligdag meget mere overskuelig. Prisen var også fantastisk for det produkt, jeg fik. Vores revisor var meget imponeret over systemet og nød at have adgang til tallene online. Alt i alt var det en fantastisk oplevelse med Web-Regnskab.


 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil handle her igen
  Generelt

  Minervagymnasium's abonnement

  Jeg har haft en rigtig god oplevelse med systemet. Det er super brugervenligt og nemt at lære at bogføre. Som ny bruger fandt jeg det let at navigere rundt og finde de funktioner, jeg havde brug for. Samtidig var det også værdifuldt for mig, da jeg har mere erfaring med bogføring, da systemet tilbyder avancerede muligheder. Telefonsupporten var virkelig god og hjælpsom, og jeg følte mig tryg ved at stille selv de mest basale spørgsmål. En virkelig positiv oplevelse på alle fronter.


 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil handle her igen
  Generelt

  Min nylige brug af mediumpakken

  Jeg har for nylig startet med at bruge Web-Regnskabs mediumpakken, og jeg er virkelig imponeret. Det er super nemt at finde rundt i programmet, og det har været en god oplevelse indtil videre. Teamet hos Web-Regnskab har været meget hjælpsomme og har guidet mig igennem hele processen med at overføre mine data. Jeg er virkelig glad for den professionelle og venlige vejledning, jeg har modtaget. Det har gjort hele overgangen meget lettere for mig.


 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil handle her igen
  Generelt

  God service, hurtig og hjælpsom

  Jeg har haft en virkelig god oplevelse med Web-Regnskab. Servicen er hurtig og hjælpsom, og jeg har været meget tilfreds med deres program, som jeg har brugt i lang tid. Det er virkelig nemt og overskueligt at bruge, og jeg kan kun anbefale det til andre. Jeg har kun gode ting at sige om virksomheden, og jeg er sikker på, at jeg vil blive ved med at bruge deres tjenester i fremtiden.


 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil handle her igen
  Generelt

  Min erfaring med programmet

  Jeg har ikke været kunde så længe, men jeg må ærligt indrømme, at dette program er fantastisk. Jeg har prøvet andre regnskabsprogrammer, men dette er helt klart det bedste. De guidede YouTube-videoer er virkelig en god bonus og gør det hele endnu lettere.


 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil handle her igen
  Generelt

  Regnskabssystem

  Jeg har brugt Web-Regnskab i cirka et år nu, og jeg må sige, at det er virkelig godt! Systemet er nemt at bruge, prisen er fair, og supporten er fantastisk. Det er især godt for mig, der ikke er vant til at arbejde med regnskab. Jeg har haft kontakt med en fyr ved navn Morten, og han har været så rolig, hjælpsom og kyndig. Han har virkelig gjort en forskel for mig, og jeg er meget taknemmelig for det.


 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil handle her igen
  Generelt

  Køb af regnskabssystem

  Jeg er virkelig imponeret over dette regnskabssystem, det er så brugervenligt. Det har virkelig hjulpet mig med betalinger til og fra udlandet og med alle forskellige momsscenarier. Supportteamet har været fantastisk at arbejde med. De har været så hjælpsomme fra starten og har givet mig klare og brugbare svar, selv når det har været kompliceret. Det har virkelig sparet mig tid og bekymringer. Jeg vil absolut anbefale det herfra.


 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil handle her igen
  Generelt

  Køb af regnskabsomdannelse

  Wow, det lyder virkelig som et fantastisk firma med en top support! Jeg har været kunde hos dem i lang tid, og selv da jeg besluttede at lukke mit CVR-nummer, tilbød de stadig at gemme mine data i 5 år, så jeg kan få adgang til alt fra alle de tidligere år. Hvis jeg nogensinde beslutter at starte mit firma op igen, vil jeg helt sikkert vende tilbage til dem!


 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil handle her igen
  Generelt

  Bogføring til lille vandværk

  Vi har brugt programmet til at bogføre for vores lokale vandværk i lidt over et år nu, og vi er virkelig glade for, hvor nemt det er at bruge og føre regnskab. Den løbende bogføring er tydelig og ligetil, så det er let at holde øje med vores økonomi. Når vi har haft brug for hjælp, har supportteamet gjort det hurtigt og professionelt, altid venlige og imødekommende. Vi kan klart anbefale dette firma til andre virksomheder.


 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil handle her igen
  Generelt

  Nemt regnskabsprogram

  Jeg er virkelig begejstret for dette regnskabsprogram! Det er virkelig let at bruge og har så mange brugbare funktioner. Jeg kan nemt få styr på mit årsregnskab og gøre det klar til selvangivelsen uden at skulle betale en revisor. Men det bedste er helt klart den fantastiske support! De er så venlige, tålmodige og hjælpsomme. Stor ros til dem for deres fantastiske service! Jeg vil klart anbefale dette program til alle 😊


 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil handle her igen
  Generelt

  Min bruger hos firmaet

  Jeg har haft en bruger hos firmaet og har betalt for den. Efter betalingen har de sendt mig til inkasso for en angivelig manglende betaling, selvom jeg har fremsendt kvitteringer som bevis. Jeg synes det er meget uprofessionelt og uacceptabelt. Jeg vil ikke anbefale firmaet til andre og vil finde alternative løsninger hos virksomheder, der har styr på deres interne processer.


 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil handle her igen
  Generelt

  Online regnskabsprogram

  Jeg har brugt Web-Regnskab i flere år, og jeg kan virkelig godt lide deres program. Det er let at bruge og nemt at finde rundt i. Kundeservicen er også altid super hjælpsom og hurtig til at svare, hvis jeg støder på spørgsmål eller problemer med min bogføring. Jeg vil helt klart anbefale dette regnskabsprogram til andre, da det har sparet mig både tid og penge ved ikke at skulle hyre en revisor.


Andre læste også