F-Secure

Alle anmeldelser

F-Secure

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo McAfee
McAfee
0 anmeldelser

Det gælder om at beskytte både dig selv, din pc og dine oplysninger, når du er på nettet. Noget som alle er i dag, og der s...

Logo ESET
ESET
0 anmeldelser

Vi tænker meget over vores sikkerhed i hverdagen. Der er alarm på huset, der er også alarm på bilen, og vi er forsikrede p&...

Logo Microsoft
Microsoft
0 anmeldelser

There are not many out there who have not heard of Microsoft and their products. It is almost impossible to buy a computer without it coming with W...

Logo Heimdal
Heimdal
0 anmeldelser

I dag er flere mennesker end nogensinde online og vi er alle dagligt forbundet til andre over hele verden, gennem vores mange forskellige digitale ...

F-Secure

Vi skal alle være sikre. Det er noget af det, som vi sætter højt, og derfor har vi alarmer, politi og låse på alle døre, så der ikke kan ske dem, vi holder af, noget. Men vi er også blevet meget opmærksomme på, at der også skal være sikkerhed, når vi bevæger os ud på den store internetmotorvej, for der er lige så mange der, som kan gøre uoprettelig skade på vores computere og vores oplysninger, og de er ikke nødvendigvis nødt til at være tæt på os. Det er der, hvor F-Secure kommer ind i billedet, for de sikrer nemlig din computer og andre enheder, og de sikrer også, du kan bruge internettet uden at komme galt afsted.

Om F-Secure
F-Secure er opstået i kølvandet på det moderne internet, og de er meget opmærksomme på, at det er vigtigt for alle, at de er sikre, når de bevæger sig ud på informationsmotorvejen. Det er nemlig et sted, hvor der kan ske meget skade, og det er ofte meget professionelle, som sidder ude i de forskellige lande og angriber. F-Secure giver både firmaer og private internetsikkerhed, og de er klar med en skræddersyet plan for dig og dit firma, så I får den sikkerhed onlne, som I bør have.

Services hos F-Secure
Der er en rigtig god grund til at bruge F-Secure, for hos dem får du en løsning for dig eller for dit firma, som kommer til at passe helt ind i det, som du har brug for. De sikrer, at du er sikker, når du bevæger dig ud på internettet som privatperson, eller når du som firma bruger intetnettet konstant. Så er det vigtigt, du er sikret, og at de oplysninger, som du lagrer om kunder, medarbejdere og andet, er sikret efter alle kunstens regler. F-Secure er din sikkerhed for at kunne fungere online. De er klar med individuelle løsninger til de firmaer, som ønsker det, og de er altid klar med det nyeste.

Klager og kundeservice
Hvis du vil have fat i F-Secure, så er der flere forskllige muligheder, og det er altid en mulighed, du kan kontakte dem ved at bruge den chatfunktion, de har nederst til højre på deres hjemmeside. Der vil kompetent personale komme til hurtigt og give dig svar på både klager og forespørgsler. Du kan også skrive en mail til dem, det giver sig selv de svarer hurtigst på telefonen, men også på mail giver dig et hurtigt svar, og det er de samme kompetente medarbejdere, som svarer, om det er klage eller en forespørgsel, betjeningen er den samme.

Bedømmelse af F-Secure
Hvis du vil være med til i fremtiden at være en af dem, som andre skeler til, når de vælger firma, de vil handle med, så er det med at komme ind på en af de sider, hvor firmaerne bedømmes. Det er en god idé at vælge denne side, hvor du kan være mere konstuktiv og meget mere objektiv, hvilket giver en mere korrekt bedømmelse. Det er noget, som firmaerne selv kan bruge, og som andre forbrugere i fremtiden vil læne sig op ad, når de vælger de firmaer, de vil handle med.