Verisure Anmeldelser

: 2
50% Vil handle her igen

I fokus: Hvad siger kunderne? Skriv en anmeldelse

L
lukas
Installationen blev hurtigt udført, og alt fungerede upåklageligt.Læs om
I
Ingelise Haahr
Totalt bondefanget! Totalt bondefanget! Føler mig så snydt efter samtale med Verisure igår. Jeg har haft Verisure alarm, som erhvervsaftale siden 2019. Jeg har nu pr. 1 dec.flyttet adresse og har ...Læs om

Alle anmeldelser (2)

 • Ingen anmeldelser endnu!

  Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil handle her igen
  Generelt

  Fantastisk oplevelse med Verisure!

  Installationen blev hurtigt udført, og alt fungerede upåklageligt.


 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil handle her igen
  Generelt

  Total bondefangeri!

  Totalt bondefanget!
  Totalt bondefanget! Føler mig så snydt efter samtale med Verisure igår. Jeg har haft Verisure alarm, som erhvervsaftale siden 2019. Jeg har nu pr. 1 dec.flyttet adresse og har betalt for installering af et system, jeg tog med ( fra Verisure), til den nye adresse. Jeg er flyttet fra 140 kvm til 15 kvm. I den forbindelse, fortæller min installatør at jeg kan ringe ind, og få en bedre mdr. pris på abonnement. I den forbindelse, får jeg givet en pris, hvorpå jeg syntes det bliver alt for dyrt i forhold til mængden af alarmudstyret. Jeg gik fra 5 kameraer til 1 stk, og jeg har afleveret alt det andet udstyr til installatøren. Da jeg vil opsige mit abonnement, får jeg så at vide af medarbejderen, at hun lige har talt med sin leder, og at jeg nok ikke vidste at jeg har tegnet en 36 mdr. aftale...Ja, det har jeg så IKKE. Jeg har i forbindelse med flytningen fået at vide at flytningen af nuværende abonnement vil gå videre, så jeg fortsat ville kunne opsige mit abonnement.Jeg har været yderst tilfreds med selskabet før, og ved ikke lige hvad der er sket. Jeg har været kunde der siden 2019, og nu siger de til mig at jeg fortsat skal have dem 3 år endnu. Aldrig har jeg været ude for noget lignende, så derfor denne ene stjerne, i håb om at advare andre. Så længe jeg er kunde her hos Verisure, vil jeg fortsat lave denne anmeldelse.


Andre læste også