Remitly

Alle anmeldelser

Remitly

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo GfK Mini-Danmark

GfK Mini-Danmark

0 anmeldelser

Når vi handler, så er der mange, som holder øje med, hvad vi handler, hvornår og følger det nøje for at se v...

Logo Compensair

Compensair

1 anmeldelser

Der er mange aspekter i livet, hvor man kan finde det nyttigt at søge hjælp fra enten uddannede advokater eller jurister. Lovgivning i...

Logo Bare For Mig

Bare For Mig

1 anmeldelser

Idet hverdagen i forvejen er travl for mange danskere, fyldt med mange gøremål allerede, hvordan finder man så tid til også...

Logo Voidu

Voidu

1 anmeldelser

Her finder du spil og videoer online til helt specielle priser. Priser vises også i Danske Kroner. Om Voidu Voidu er en del af Azerion gr...

Remitly

Når indvandrere har adgang til finansielle instrumenter og ressourcer, ændrer de fremtiden for sig selv og deres pårørende. De ændrer også de lokale økonomier, hvor de bor og arbejder, og de lande, de sender penge til. Remitly har tilsluttet sig Pledge 1%, og gennem Remitlys give-programmer investerer de i organisationer og koalitioner, der arbejder på at forbedre den økonomiske, finansielle og sociale integration af immigranter og deres familier.

Vision og mission
Remitlys vision er at transformere indvandrernes og deres familiers liv ved at levere de mest pålideligefinansielletjenester i verden. Fokus har altid været en vigtig del af deres strategi, og deres første laserfokus er på at transformere den globale pengeoverførselsindustri. Over tid vil vi udnytte deres betroede finansielle servicemærke og globale netværk til at udvide til andre finansielle tjenester.

Remitly, Team Remitly, er forenet i deres mission - at nådesløst opfylde deres løfte til immigranter, der sender penge rundt i verden.
 
Remitly realiserer deres vision og mission ved ubønhørligt at fokusere på kultur. De skabte Remitly's Cultural Values, som repræsenterer, hvordan et eksemplarisk Remitly-teammedlem og hele Remitly-teamet arbejder for at indfri løftet til kunderne hver dag. Det starter med at sætte kunderne i centrum for alt, hvad vi gør.

Skal jeg have en Remitly-konto for at modtage penge?
Du behøver ikke oprette en Remitly-konto for at modtage penge, men din afsender skal oprette en Remitly-konto for at sende penge med Remitly.

For at finde ud af, om du kan modtage penge med Remitly, skal du vælge det land, du vil sende penge fra, på deres landeliste. Du kan finde den fulde liste over modtagelande på siden med landedetaljer.

Kravene varierer afhængigt af det land, hvor du ønsker at modtage pengene. Du skal sandsynligvis have et gyldigt pas eller kørekort for at hente kontanter. Hvis du er usikker, er det bedst at kontakte det sted, hvor du vil hente pengene for at finde ud af, hvad du har brug for.

Hvad er mine muligheder for at modtage penge med Remitly?
Kontant afhentning eller bankindskud er de mest almindelige måder at modtage penge på med Remitly, men de tilbyder flere afhentningsmetoder forskellige steder. Lær mere om, hvordan du modtager penge i deres leveringsguide.

Remitly ved, at hver gang dine venner eller familie bruger Remitly, sætter de deres lid til os for at sikre, at vi leverer. Hvis du gerne vil vide mere om, hvordan vi holder dine penge sikre, kan du lære mere om, hvordan beskyttelse af dig og din afsender er en prioritet for dem på deres hjemmeside.

Hvordan var det at prøve Remitly?
Fortæl os om din erfaring fra start til slut med Remitly. Hvordan var dit førstegangsindtryk? Var det let at finde rundt? Hvad kunne forbedres? Husk at komme med alle detaljer, så den næste kunde har et bedre overblik.

Din anmeldelse er rigtig vigtig for os og mange andre læsere glæder sig til at læse den idag.