MyHeritage

Alle anmeldelser

MyHeritage

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo GfK Mini-Danmark

GfK Mini-Danmark

0 anmeldelser

Når vi handler, så er der mange, som holder øje med, hvad vi handler, hvornår og følger det nøje for at se v...

Logo Compensair

Compensair

1 anmeldelser

Der er mange aspekter i livet, hvor man kan finde det nyttigt at søge hjælp fra enten uddannede advokater eller jurister. Lovgivning i...

Logo Bare For Mig

Bare For Mig

1 anmeldelser

Idet hverdagen i forvejen er travl for mange danskere, fyldt med mange gøremål allerede, hvordan finder man så tid til også...

Logo Voidu

Voidu

1 anmeldelser

Her finder du spil og videoer online til helt specielle priser. Priser vises også i Danske Kroner. Om Voidu Voidu er en del af Azerion gr...

MyHeritage

Har du nogensinde undret dig over din familiehistorie eller følt dig inspireret til at undersøge dit slægtstræ nærmere? Flere og flere mennesker verden over, gør nu brug af nye DNA services, for at blive klogere på netop deres etniske oprindelse og endda opdage nye slægtninge. For folk der ønsker at dykke ned i deres familiehistorie, anbefales det at bruge tid på at research, så man er sikker på at vælge en virksomhed der kan analysere DNA til en standard der sikrer, at man modtager de svar man leder efter. Kvaliteten er testen kan derfor være en afgørende faktor, hvis man ønsker at vide specifikke procentfordelinger af oprindelse. Denne side indeholder anmeldelser fra andre kunder, der har benyttet MyHeritage, hvilket kan give vigtig feedback omkring deres produkter og services, så du kan se om de tilbyder hvad du leder efter.

Om MyHeritage
Virksomheden, der oprindeligt blev startet i en garage i 2003, er nu en global virksomhed der tilbyder DNA tests til forbrugere verden over, med formålet at finde slægtninge eller udføre sundhedskortlægning, samt at oplyse opdeling af personlig etnicitet. Virksomheden har over 650 ansatte, fordelt på deres kontorer og laboratorier i Israel, Nordamerika og Europa. MyHeritage interesserer sig derudover for humanitært arbejde: de har hjulpet med at genforene adskilte familiemedlemmer, hjulpet med at identificere arvinger af stjålne artefakter fra Anden Verdenskrig, og derudover oprettede virksomheden et af verdens største COVID-19-laboratorier til at øge Israels testressourcer under den internatinale krise.

Produkter og Services hos MyHeritage
MyHeritage har over 62 millioner brugere over hele verden, findes i 42 sprog og har over 13 milliarder historiske optegnelser til brug forslægtsforskning. Virksomheden tilbyder DNA tests som kan udføres hjemmefra, hvilke lader kunderne modtage en procentvis fordeling af deres etniske oprindelse, eller en sundhedsoptegnelse, der viser sansynlighed for at udvikle visse genetiske sygdomme og lidelser. Derudover tilbyder de en række online services, hvilke inkluderer opslag i historiske optegnelser, man kan blive forbundet med andre slægtstræer, der kan tilføje ny information til ens eget slægtstræ, man kan opbygge en grafisk illustration af sit stamtræ, farvelægge gamle sort/hvid billeder og mere. Virksomheden leverer deres produkter og services via deres hjemmeside, samt deres mobile applikation. Man opretter en profil hos dem, hvor man kan gemme alle sine oplysninger, stamtræer mm. og herunder kan man yderligere se alle resultater fra deres DNA analyse. Virksomheden tilbyder forskellige typer af abonnementer til forskellige priser. og DNA testen sælges og afsendes seperat. Man modtager normalt resultaterne af DNA testen 3-4 uger efter denne er modtaget på deres laboratorie.

Komplimenter, Klager og Tips til MyHeritage
Har du investeret i en DNA test hos MyHeritage og fundet ud af noget nyt omkring dit helbred eller sin slægtshistorie? Var testen nem at administrere, fik du resultaterne hurtigt og synes du, at det var investeringen værd? Del dine erfaringer med andre her på siden, så de kan få et objektivt indblik i virksomhedens produkter og services og derved beslutte, om MyHeritage kan levere hvad de leder efter. Selv en kort tekst kan hjælpe andre med at træffe en mere informeret beslutning.