OpinionsLand

Alle anmeldelser

OpinionsLand

0% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

I fokus: Hvad siger vores kunder?

M
martin bohn
Når man skal handle for sine point, lukker de enes profil. Det er ren og skær svindelLæs om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser endnu!

  Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil købe her igen
  Generelt

  svindel

  Når man skal handle for sine point, lukker de enes profil.
  Det er ren og skær svindel

  Men det her er er ikke svindel Pornhub.com


Andre læste også

Logo Monosurveys

Monosurveys

0 anmeldelser

Med Monosurveys kan du anonymt gøre en forskel ved at udtrykke din mening i forskellige spørgeskemaer. Spørgeskemaerne er...

Logo F-Secure

F-Secure

1 anmeldelser

Vi skal alle være sikre. Det er noget af det, som vi sætter højt, og derfor har vi alarmer, politi og låse på alle d...

Logo Mobrog

Mobrog

1 anmeldelser

Bliv betalt for at sige din mening, en seriøs spørgeskemaundersøgelses side finder du her.Om Mobrog.com Siden er drevet af Sp...

Logo Microsoft

Microsoft

1 anmeldelser

There are not many out there who have not heard of Microsoft and their products. It is almost impossible to buy a computer without it coming with W...

OpinionsLand

Del dine meninger og få penge for dit engagement, dette er en dansk sproget side.

Om OpinionsLand
opnionsland.dk er en udenlandsk ejet side, der er en del af en stor international gruppe af spørgeskema undersøgelsessider. Selve konceptet er ejet og drevet af en virksomhed i London, der er datterselskab til en af verdens største virksomheder inden for dataindsamling i spørgeskemaform. Firmaet bag, Survey Sampling International, er grundlagt i 1977 og har mange års erfaring med denne slags opsamling af data. Siden har ikke et dansk kontor men alt på siden er lokaliseret indtil dansk. Domænet i Danmark er oprettet i 2011.


OpinionsLands service
OpnionsLand er et stærkt alternativ for dig som dansker, der er interesseret i at deltage og ytre din mening om forskellige produkter og serviceydelser. Siden er skabt med ideen om at styrke innovation og give virksomheder konkret feedback på deres produkter og ydelser. Du opretter dig nemt og enkelt som bruger, svarer på en række spørgsmål, der gør det muligt for platformen at målrette dig produkt spørgeskemaer på en relevant basis for både dig og virksomhederne. Hermed har du en platform, der ikke spilder din tid med en unødig mængde af forespørgelser. Når du har samlet point nok kan du veksle dine point til gavekort til forskellige, også danske, online shops og sider, du kan også vælge at få udbetalt penge til din Paypal konto. Det er nemt at tilmelde sig, du kan bruge din Facebook konto og klikke dig simpelt igennem en tildmelding eller du kan oprette dig ved hjælp af din email, når du har modtaget en email med kvittering for din tilmelding og bekræftet at det er dig, der har tilmeldt dig er du allerede klat til at svare på de første undersøgelser. På siden findes en række personaliserede spørgsmål du udfylder og når platformen kender dig bedre målrettet den emails til dig med spørgeskema undersøgelser så du nemt kan se hvornår du kan optjene point. Har du tid svarer du på skema undersøgelsen, har du ikke kan du nemt springe over og vente på den næste mulighed. Hver undersøgelse tager nogle få minutter og du bliver belønnet med point på din konto. 
Siden tilføjer hele tiden nye interresante undersøgelser, som del i et stort internationalt netværk er siden fyldt med interessante undersøgelser og muligheder for dig som bruger. Du bliver en del af et netværk, der strækker sig gennem hele Europa. Afhængig af hvor du befinder dig svarer du spørgsmål, der er relevante for din geografiske bopæl, for at blive medlem af OpinionsLand skal du være bosiddende i Danmark. Dine belønninger kan bruges på f.eks. CDON.com, Zalando og Gavekortet.dk
Opinionsland deler ikke nogen personlige oplysninger om dig med virksomhedens kunder, derfor skal du af og til svare på simple spørgsmål om din alder eller dit bopælsområde i begyndelsen af en undersøgelse. Dette er for at sikre at du er anonym og dine data ikke deles. Du kan svare på spørgsmål på din computer eller på din smartphone og siden er nem og hurtig at bruge. 

Kundeservice og klager
Platformen har ikke nogen dansk afdeling, al henvendelse sker derfor til selskabet i England. Der findes i de emails som brugerne modtager en emailadresse helpdesk@opinionsland.dk som du kan benytte, hvis du har spørgsmål eller er utilfreds.

Anmeldelser
Er du bruger på denne platform og har erfaringer ser vi gerne frem mod din anmeldese af hvordan din oplevelse har været, del den med andre, det er vigtigt for os alle. Tak.