OpinionsLand Anmeldelser

: 26
65% Vil handle her igen

Mest relevante positive anmeldelse

  2024-05-26
Min oplevelse med at give meni
Jeg har delt mine meninger i lang tid nu, og jeg synes virkelig, det er både lærerigt og spændend... Læs om
nielsine

Mest relevante negative anmeldelse

  2024-05-20
Defekt app
Appen fungerede ikke længere efter et par uger, og jeg kunne slet ikke logge ind på mine paneler.... Læs om
V. Lindberg

Mest stemmer anmeldelse

  2023-06-09
Langsom kundeservicerespons
Jeg fik problemer med min emailadresse Læs om
joachim

Anmeldelser (26)

  (7)

 (9)

  (10)

  (0)

  (0)

 • Ingen anmeldelser endnu!

  Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil handle her igen
  Generelt

  Min undersøgelse

  Jeg har tidligere været ret aktiv med at besvare diverse spørgeskemaer, men denne gang blev jeg virkelig skuffet. Jeg modtog en undersøgelse, som tog meget længere tid at besvare end forventet. Jeg brugte dobbelt så lang tid som forventet. Da jeg endelig var færdig, fik jeg besked om, at jeg ikke passede til undersøgelsen, og jeg fik kun en lille del af de point, jeg skulle have haft. Jeg følte mig virkelig skuffet over dette, efter at have brugt så megen energi på at besvare spørgsmålene grundigt. Jeg var ærgerlig over, at systemet ikke havde afvist mig tidligere i processen.


 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil handle her igen
  Generelt

  Min gavekortoplevelse

  Jeg nyder virkelig at bruge Opinionsland til at optjene point og få gavekort eller kontanter. Jeg har været en loyalkunde i lang tid, og jeg er virkelig tilfreds med den service, de tilbyder. Deres hjemmeside er nem at navigere på, og de har altid gode tilbud og spændende undersøgelser at deltage i. Jeg har allerede fået mange ting takket være de point, jeg har optjent på Opinionsland, og jeg planlægger helt sikkert at fortsætte med at bruge dem i fremtiden.


 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil handle her igen
  Generelt

  Min undersøgelsestjänst.

  Jeg har brugt den her undersøgelsestjeneste i et stykke tid nu, og jeg må sige, at det har været en god oplevelse indtil videre. Der er et stort udvalg af undersøgelser at vælge imellem, og jeg har haft mulighed for at give min mening om forskellige emner. Dog synes jeg, at belønningerne for at udfylde undersøgelserne kunne være lidt bedre. Jeg sætter pris på den nemme og brugervenlige platform, der gør det let at deltage og følge med i min fremgang.


 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil handle her igen
  Generelt

  Min oplevelse med at give meninger

  Jeg har delt mine meninger i lang tid nu, og jeg synes virkelig, det er både lærerigt og spændende. Det får mig ofte til at tænke over tingene, jeg gør i min hverdag, eller mine holdninger. Og det er også sjovt, når der er point, man kan bruge til noget spændende. Jeg synes, det er en fantastisk måde at få sagt sin mening på, og jeg vil helt sikkert fortsætte med at deltage og give mine ærlige meninger til kende.


 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil handle her igen
  Generelt

  Defekt app

  Appen fungerede ikke længere efter et par uger, og jeg kunne slet ikke logge ind på mine paneler. Jeg prøvede alt muligt, men det virkede ikke. Nu er jeg lidt bekymret for mine optjente point og om de vil forsvinde.


 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil handle her igen
  Generelt

  Undersøgelser

  Jeg synes, at OpinionsLand er okay. Der er næsten altid en undersøgelse at lave, selvom det kan være lidt svært at finde rundt på hjemmesiden. Jeg tilmeldte mig for at kunne sende mine meninger, men synes det er lidt mærkeligt, da jeg endnu ikke har haft mulighed for det.


 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil handle her igen
  Generelt

  Nemme emner, daglige spørgeskemaer

  Jeg er virkelig imponeret over kvaliteten af emnerne og spørgeskemaerne, som er tilgængelige hver dag. Det gør det nemt for mig at tjene ekstra penge i min fritid. Jeg synes, det er en fantastisk måde at bruge min tid på, især når jeg nyder en kop kaffe. Jeg føler mig meget glad for, at jeg fandt dette sted, og jeg vil helt sikkert anbefale det til mine venner og familie.


 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil handle her igen
  Generelt

  spændende undersøgelser

  Hej! Jeg vil gerne dele min erfaring med OpinionsLand med jer! Jeg bestilte nogle interessante undersøgelser fra dem, og jeg var virkelig imponeret over kvaliteten af indholdet. Det var sjovt at deltage i undersøgelserne, og jeg følte virkelig, at min mening blev taget seriøst. Jeg vil helt sikkert anbefale det til alle mine venner og familie!


 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil handle her igen
  Generelt

  Min undersøgelsesoplevelse

  Jeg var virkelig glad for min tid på den hjemmeside. Der var jævnligt spørgeskemaer, og præmierne var fair nok. Dog var det lidt irriterende, at man kun kunne få udbetalt præmierne et bestemt sted. Samlet set var det dog en positiv oplevelse, og jeg vil helt sikkert overveje at besøge siden igen i fremtiden.


 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil handle her igen
  Generelt

  Effektiv og pålidelig

  Jeg har haft en rigtig god oplevelse med siden her. Der er altid spørgeskemaer at tage, selvom nogle gange passer de ikke helt til mine interesser. Men jeg er sikker på, at jeg på et tidspunkt vil kunne bruge mine optjente point til noget.


 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil handle her igen
  Generelt

  Min oplevelse på siden

  Jeg synes, at selvom det er en god platform at være en del af, så er der stadig plads til forbedringer. Jeg bruger den til at støtte velgørenhed på en alternativ måde, og det er virkelig dejligt at føle, at man gør en forskel. Dog synes jeg, at betalingsprocessen kunne være mere gennemsigtig og mere retfærdig i forhold til den indsats, man lægger i det. Det kunne give mere motivation til at fortsætte med at dele sin mening.


 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil handle her igen
  Generelt

  Spørgeskema svar

  Jeg har lagt mærke til noget. Hver gang jeg prøver at besvare en undersøgelse, så får jeg en masse foreløbige spørgsmål, der får mig til at virke ukvalificeret til at fortsætte. Jeg bruger 5-10 minutter hver dag på noget, der ikke engang belønnes. Det er virkelig frustrerende, og det virker som om det sker mere og mere ofte på platformen. Hvis vi ikke ændrer denne praksis, så kan jeg ikke se mig selv fortsætte med at være en del af det. Derudover er belønningerne ikke altid fair i forhold til det arbejde, man udfører, så det virker som om der er nogen, der udnytter andres indsats uden at belønne det tilstrækkeligt.


 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil handle her igen
  Generelt

  Færre point og inkonsekvente undersøgelser

  Kundeoplevelsen hos OpinionsLand har været lidt uforudsigelig på det seneste. Jeg har bemærket, at jeg har fået cirka 20% færre point i år sammenlignet med før. Det er irriterende, fordi det gør mig mindre motiveret til at være med i undersøgelser og aktiviteter på siden. Desuden har jeg fået flere e-mails med invitationer til undersøgelser, men når jeg klikker på linket, står der, at undersøgelsen ikke længere er tilgængelig. Det spilder min tid og irriterer mig. På den anden side er det også sket, at jeg har fået undersøgelser, når jeg logger ind uden at bede om det. Sådan noget skaber lidt forvirring i min brugeroplevelse.


 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil handle her igen
  Generelt

  Min mening om Opinionsland

  Jeg brugte lidt tid på at udfylde undersøgelser på Opinionsland, men det er virkelig irriterende, at de ikke fortæller dig, hvor mange point du får på forhånd. Man ved ikke engang, om det er værd at bruge tid på det! Belønningen er også virkelig dårlig i forhold til andre steder. 1000 points kan kun indløses til 70 kr på PayPal, det er jo ingenting! Det svarer til 7 øre per point, hvilket er virkelig dårligt. Jeg håbede på at tjene lidt penge på det her, men det virker ikke som om det er det værd.


 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil handle her igen
  Generelt

  Køb af tjenester

  Efter min oplevelse med OpinionsLand, må jeg desværre trække en stjerne fra min vurdering. Mange af de henvendelser, jeg har fået, viste sig at være falsk alarm, og det er ærgerligt at bruge tid på undersøgelser, der ikke fører til noget. Når man først klikker sig ind på en undersøgelse og får beskeden om, at der ikke er nye undersøgelser tilgængelige, føles det som spildt tid. Derudover bliver man opfordret til at opdatere sine oplysninger ofte, hvilket kan virke en smule overdrevet. På den positive side fungerer OpinionsLand godt med en bred vifte af teknisk velfungerende spørgeundersøgelser, hvilket gør det nemt og bekvemt at deltage.


 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil handle her igen
  Generelt

  Min anmeldelse på OpinionsLand

  Jeg er virkelig tilfreds med OpinionsLand. Jeg synes, de har en fin platform, hvor man kan deltage i undersøgelser om forskellige emner og længder. Men der er nogle gange, hvor jeg bliver lidt skeptisk. Hvorfor vil de vide ting som mit budget eller antallet af folk i mit hjem? Nogle undersøgelser virker relevante, mens andre virker lidt underlige. Jeg har endnu ikke nået de 500 point til udbetaling, men jeg har hørt om problemer med udbetalingen fra andre brugere, og det gør mig lidt nervøs og får mig til at tænke mig om en ekstra gang, før jeg bruger mere tid på OpinionsLand.


 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil handle her igen
  Generelt

  Købte medlemskab

  Jeg havde brugt appen i flere måneder og havde tjent en god sum penge, men pludselig en dag blev jeg logget ud og fik besked om, at min e-mail ikke længere var tilknyttet nogen paneler, da jeg prøvede at logge ind igen. Jeg er lidt nervøs for, om jeg stadig har adgang til mine optjente penge.


 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil handle her igen
  Generelt

  Køb af point

  Jeg havde en ret god oplevelse med at købe point. Det var ret nemt at tjene dem, og de fleste var relevante for mig. Dog havde jeg lidt problemer med at komme i kontakt med firmaet angående fejl i min saldo, hvilket var ret frustrerende.


 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil handle her igen
  Generelt

  Min første vurdering

  Jeg er en ny kunde hos jer, og jeg vil gerne give en god anmeldelse, men der er områder, der kan forbedres. Jeg forsøgte at lave en bestilling, men havde problemer med betalingssystemet. Jeg skulle betale 200 kr., men kunne kun overføre 100 kr. ad gangen, hvilket gjorde det lidt besværligt. Efter to overførsler kunne jeg ikke overføre mere den dag. Jeg prøvede at kontakte jer via e-mail, men fik kun en autosvar tilbage. Senere lykkedes det mig endelig at overføre de resterende 100 kr. Der er bestemt plads til forbedringer, især når det kommer til beløbsstørrelser og betalingsmuligheder.


Andre læste også