3

Alle anmeldelser

3

0% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

I fokus: Hvad siger vores kunder?

E
Erik Hermansen
Falske oplysninger om abonnementer. Jeg kontaktede 3.dk og fik kontakt med Simon fra Rosengaard centeret 3.dk. hvor han fortalte mig at jeg kunne få 3 Stk. Sim kort med fri Sms og Tale til Danske...Læs om
D
Daddy
Hvis du leder efter et nyt abonnement med et internet der ikke virker ordentligt eller bare et langsomt internet, er det her lige noget for dig. 3 er godt nok et ustabilt netværk og er i nogen t...Læs om
N
Nathalia Sichani
Så blev det min tur til at stemme i med de utallige dårlige anmeldelser der hagler ned over 3. Det firma skulle skamme sig, ærlig talt! Min engelsktalende mand blev i Sept. ringet op af en al...Læs om

Alle anmeldelser (3)

 • Ingen anmeldelser endnu!

  Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil købe her igen
  Generelt

  3 Stk Ferie abonnementer

  Falske oplysninger om abonnementer. Jeg kontaktede 3.dk og fik kontakt med Simon
  fra Rosengaard centeret 3.dk. hvor han fortalte mig at jeg kunne få 3 Stk. Sim kort med fri Sms og Tale til Danske og Thailandske numre samt 25 GB pr Sim kort og at de kun var aktive i 1 Måned fra første aktiverings dag. Og der kun skulle betales det beløb som han gav tilbud på, samt at vi ikke skulle opsige de abonnementer.
  det viste sig ikke at være sandt.
  1. Simon fortalte ikke at prisen kun var for resten af den igangværende måned.
  2. At vi skulle opsige de abonnementer dagen efter ibrugtagelsen, så man kun kom til at betale for 31 dage.
  Sælger man ikke kan stole på • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil købe her igen
  Generelt

  Rødovre centeret

  Hvis du leder efter et nyt abonnement med et internet der ikke virker ordentligt eller bare et langsomt internet, er det her lige noget for dig.

  3 er godt nok et ustabilt netværk og er i nogen tilfælde bare ekstremt langsomt. TDC og Telenor er bedre i forhold til dette skrald abonnement.

  Jeg skriver den her negative anmeldelse imens jeg bruger min mobildata da nettet er nede, takket været 3 Danmark, jesus christ


 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil købe her igen
  Generelt

  Bondefangeri, elendigt bredbånd og ELENDIG service!

  Så blev det min tur til at stemme i med de utallige dårlige anmeldelser der hagler ned over 3.
  Det firma skulle skamme sig, ærlig talt!

  Min engelsktalende mand blev i Sept. ringet op af en alt for frisk 3-sælger. Han får lynhurtigt overbevist min mand om at hvis vi skifter bredbånd til 3, kan vi spare penge og få en skøn bredbåndsforbindelse. Derudover charmerer sælgeren sig ind på min mand ved at tilbyde at blive hans 'nye ven', nu hvor min mand ikke har mange danske venner endnu. Sælger promoverer også sin egen musik/sociale medier. Jeg får tlf. og spørger om han må det og han griner over at samtalen ikke bliver optaget, før til sidst - så det bliver ikke opdaget. Han overtaler min mand til at underskrive en aftale han har sendt til ham på mail. "Bare skriv under, mens jeg bliver i røret! Jeg har fortalt alt I skal vide!" griner sælgeren og min mand accepterer aftalen, efter kort tøven.
  Vi har forklaret sælgeren at da vi står midt i en stressende flytning ved vi ikke om vi når at tjekke servicen indenfor de 14 dages returret, men det er INTET problem ifølge sælgeren, da vi jo vil spare penge og få super forbindelse + en gratis router til en værdi af 1000 kr., fordi vi er 'så fantastiske kunder'.. (vi har 2 mobilabonnementer hos dem, i forvejen).

  Spol frem til 14. December. Vi har nu haft ELENDIG bredbåndsforbindelse i over 2 mdr. Vi kan ikke så meget som se en film på Netflix, uden problemer!! Selv nu hvor jeg sidder og skriver denne anmeldelse, må jeg hoppe af Wifi for at kunne uploade!
  Jeg har måtte købe extra mobildata, så jeg kan videochatte med min kræftsyge far, som jeg ikke kan se, i de her Corona-tider.
  Vi har endda måtte genoprette vores gamle bredbåndsaftale med Kviknet, således at min mand har en stabil bredbåndsforbindelse til at kunne udføre sin online dansk-undervisning!!

  Vi har kontaktet 3 flere gange med seriøse klager omkring dette, men gang på gang spiser de os af med følgende; "vi kan se herinde at I har fin forbindelse", "prøv at sætte routeren højt op og helt ud mod ydrevæggen i dén og dén side af bygningen", "prøv at konfigurer til 5G", "prøv at gendanne fabriksindstillingerne", "prøv at køre hastighedstest på den her svenske hjemmeside HVER GANG I oplever dårlig forbindelse, hele den her weekend!" - og de har INGEN kommentarer til den meget ufine og uprofessionelle måde deres sælger, Andreas - behandlede min mand/os på, fra start. Den klage ignorerer de fuldt ud!

  Jeg har bedt dem om at opsige vores bredbånd og få refunderet vores spildte penge, men 3 er stædige og holder på at vi er bundet hos dem frem til April, 2021. 6 mdr. med ubrugelig bredbåndsforbindelse!! Vi er nødt til at have vores Kviknetbredbånd, så vi kan leve en hverdag med online adgang - hvilket betyder at vi betaler 500 kr./md. for bredbåndsservice!
  Her kan jeg så nævne den 'mindre' detalje, at sælger-Andreas lovede os, at vores udgifter for mobiler + bredbånd til sammen ville blive 100 kr. billigere med hans fantastiske tilbud; det var dog en helt forkert udregning (sikkert for at overtale os) - for reelt set blev det 100 kr. dyrere - og det er UDEN vores Kviknetbredbånd regnet med, i den udgift!!
  Sælger har altså løjet og det er 3 bedøvende ligeglade med!

  Jeg råder på det kraftigste ALLE mine medmennesker at gå LANGT uden om 3! Øv, for et firma!!


Andre læste også

Logo nemSIM

nemSIM

1 anmeldelser

nemSIM blev grundlagt i 2018 med et klart mål om at tilbyde de mest overkommelige M2M (Machine-2-Machine) datakort til IoT/enheder. De har ge...

Logo Find Forsikring

Find Forsikring

1 anmeldelser

Forsikringer er en fast del af dagligdagen for langt de fleste af os. Både hus, bil, indbo, husdyr samt meget andet kan og bør forsikr...

Logo Akademikernes A-kasse

Akademikernes A-kasse

1 anmeldelser

Idet Danmark er en velfærdsstat, er alle danskere berettigede til økonomisk hjælp, i tilfælde af arbejdsløshed. Der...

Logo Stofa

Stofa

1 anmeldelser

Stofa A/S og Stofa Fiber A/S er en del af Norlys-koncernen. Stofa A/S og Stofa Fiber A/S har det til fælles, at begge virksomheder sælg...