DanskeAnmeldelser

  Anmeldelser hayu

  Underholdning er for mange forbrugere blevet digitaliseret, og on-demand tjenester er blevet voldssomt populære. I gamle dage var folk afhængige af enten VHS film eller TV kanalernes udsendelsesskemaer, mens man idag kan se præcis hvad man har lyst til, på stort set alle typer af digitale enheder. Der er mange forskellige streaming tjenester, der alle leverer forskelligt indhold. De fleste husstande har en række streaming services inkluderet i deres budget, men forbrugere er opmærksomme på, hvad de får for deres penge hos de forskellige udbydere, da de færreste har råd til at abonnere på samtlige services på markedet. Ved at læse forskellige anmeldelser igennem fra andre kunder hos tjenesten, kan man lære af deres erfaringer og identificere, om det er en tjeneste man har lyst til at betale for, eller om man er bedre tjent med en konkurrerende service.

  Om hayu

  Dette er en Amerikansk streamingtjeneste, der er tilgængelig internationalt for private forbrugere, med speciel interesse for reality tv. Tjenesten blev lanceret i 2016 og ejes af NBCUniversal, som gør det muligt for betalende kunder at se både gamle afsnit af serier, samt helt nye afsnit, samme dag som de vises på tv i USA. Man kan streame tjenestens indhold fra de fleste digitale enheder, samt smart tv, så længe man har tjenestens dedikerede applikation installeret på enheden, samt en betalt brugerprofil.

  Fokus: Nye telefoner i DK, mobil bredbånd & apps til Huawei

  Produkter og Services hos hayu

  Man kan oprette en brugerprofil, som man skal bruge for at tilgå deres tjenester, via hayu hjemmesiden. Her opretter man selv sit login via enten ens egen private Facebook konto, Google konto eller via e-mail login, hvorefter man angiver sine betalingsdetaljer, således at man kan starte med at betale for det månedlige abonnement, og derigennem få adgang til tjenestens indhold. Abonnementerne hos hayu er løbende, hvilket betyder, at de automatisk fornyes hver måned, uden en slutdato. Ønsker man at afbestille sit abonnement, skal man selv gøre via sin brugerprofil.
  Man kan derudover benytte en mobilapp til at streame indhold fra hayu, og denne kan man downloade via iTunes, for brugere med Apple enheder, eller via Google Store, hvis man har en android enhed.
  Blandt indholdet på tjenesten kan man finde populære realityserier, såsom Keeping Up With The Kardashians, The Real Housewifes Of New York City og The Bachelor. Servicen tilbyder over 250 forskellige tv serier, som alle betalende kunder kan streame fra deres digitale enheder eller smart tv.

  Komplimenter, Klager og Tips til hayu

  Det kan være en stor hjælp for andre forbrugere, at læse anmeldelser fra andre kunder, så de kan få et objektivt inblik i, hvor god en streamingtjeneste egentlig er. Store virksomheder bruger mange penge på marketing, og det er derfor nemt at blive overbevist af deres flotte reklamer og fine ord omkring dem selv. Hvis du har en personlig oplevelse med hayu, hvis du enten er nuværende eller forhenværende kunde hos dem, så kan du skrive en personlig anmeldelse her på siden, og lade andre kunder vide, hvad du synes om hayus udvalg, service, priser eller andre ting, du synes er vigtige at nævne.

  hayu
  Anmeldelser, klager og kundeoplevelser (0)

  10
  100% Vil købe her igen!
  Bestilling
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Pris
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle anmeldelser

  Affiliate afsløring: dette indlæg har et tilknyttet link, der betyder, at når du klikker på vis og du derefter foretager et køb, så får vi en kommission, som hjælper med driften af dette websted..

  Skriv din egen anmeldelse om hayu

  Din anmeldelse

  FAQ

  Er hayu et troværdigt firma?

  Dette er for nuværende 1 kundes bedømmelse af hayu I gennemsnit. De modtog følgende 10 ud af 10 med 100% af dem som har bedømt som viser at de ville købe noget fra det firma igen.

  Hvilke ydelser eller produkter tilder dette hayu?

  hayu er for hovedparten aktiv I Telefoni og Internet, mere specifikt med TV, Film & Streaming

  Jeg har læst alle bedømmelserne, hvad gør jeg så nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van hayu gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.