2 firmaer

Rejseforsikring

...

  Rejseforsikring


  Endelig en ferie! Det er måske det, du tænker, når du kører hjem fra din sidste arbejdsdag i starten af en tre ugers lang ferie. Men har du virkelig tænkt over det hele? Badetøj, solbriller, dykkerudstyr, billetter og ikke mindst en rejseforsikring? Hvad med det? At tage på ferie er normalt en afslappende og fornøjelig oplevelse, men hvis det uheldige skulle ske, og du bliver syg eller får dine ejendele stjålet, er det en god idé at være forsikret for at undgå ekstra omkostninger.

  Forsikringsselskaberne tilbyder en lang række rejseforsikringer, men hvilken har du egentlig brug for? Hvad har andre kunder været igennem, da de fik hjælp fra disse forsikringsselskaber? Vi har samlet en oversigt over alle de forsikringsselskaber, der tilbyder rejseforsikringer, hvor du kan læse anmeldelser, erfaringer, kommentarer og klager fra kunder, der har været der før dig, og se, hvilken vurdering de har givet forsikringsselskaberne. Når du tager på ferie velforberedt, føler du dig mindre bekymret, og det vil hjælpe dig, hvis du ved, at du har tegnet den bedste forsikring.

  Rejseforsikring

  Selv om en ferie skal være sjov og afslappende, er der mange grunde til at afbryde den. Det kan være sygdom, dødsfald i familien, vandskader i dit hjem eller blot et fly, du ikke nåede. Sådanne situationer kan tvinge dig til at afbryde din ferie og rejse hjem. I mange tilfælde er dette dækket af din rejseforsikring, og i andre tilfælde kan det være nyttigt at have en afbestillingsforsikring, der dækker rejseomkostningerne, hvis du f.eks. bliver syg, inden du tager af sted på din rejse.

  For at hjælpe dig med at vælge den bedste rejseforsikring, der beskytter dig på din ferie, har vi samlet en oversigt over forsikringsselskaber, der tilbyder rejseforsikringer. Blandt andet Axa og Undo tilbyder rejseforsikringer med forskellige betingelser; for at finde ud af, hvilket selskab der er bedst for dig, kan du læse anmeldelser om selskaberne og få hjælp til at træffe den rigtige beslutning!