13 firmaer

Forsikring

...

  Forsikring

  I denne kategori finder du alle de forsikringsselskaber med forsikringer, som du kan få brug for, hvis du bor i Danmark. Vi har inddelt dem i kategorierne indbo, bil, sundhed og rejse og andre forsikringer. Du kan læse udtalelser eller anmeldelser fra kunder med forskellige erfaringer eller skrive din egen anmeldelse om et forsikringsselskab eller en individuel forsikring, som du har en personlig erfaring med.

  Måske overvejer du at skifte til et andet forsikringsselskab og vil gerne vide, om det kan betale sig at skære ned på de månedlige omkostninger, der går til forskellige forsikringer? Vil du vide, hvordan andre sammenligner sig med forskellige forsikringsselskaber, eller har du allerede valgt et nyt og vil vide, om det er pålideligt? Hvordan håndterer virksomheden klager, og har den en god kundeservice? 

  I denne kategori har vi samlet udtalelser om forsikringsselskaber i Sverige. Vi har samlet anmeldelser af forsikringsselskaber som AXA, Alm Brand og Undo, for blot at nævne nogle få. Ved at læse kundeanmeldelser behøver du ikke kun at stole på, hvad et websted hævder, eller hvad en sælger gerne vil have dig til at tro. Hos os har du adgang til anmeldelser fra tidligere kunder og kan danne dig din egen mening om, hvilket forsikringsselskab der er det bedste.


  Forsikring

  Forsikringer tegnes for at dække uventede udgifter, f.eks. sundhedsproblemer, boligproblemer eller trafikulykker. Nogle forsikringer er obligatoriske, mens mange er frivillige. Et eksempel på en obligatorisk forsikringstype er bilforsikringer for bilister, mens f.eks. indbo- og rejseforsikringer ikke er obligatoriske. På grund af de økonomiske fordele ved at have en forsikring vælger mange mennesker den ikke-obligatoriske forsikring. Der findes mange forskellige forsikringstyper, og for at give dig en bedre forståelse af de forsikringer, der findes, vil de følgende afsnit give dig et overblik over de forskellige muligheder.

  Forsikring af dit hjem
  En indboforsikring tegnes for at dække omkostningerne ved eventuelle skader på din ejendom. Dette kan omfatte skader som følge af brand eller naturkatastrofer, men også skader som følge af indbrud. Eksempler på forsikringer til din bolig er lejlighedsforsikringer og indboforsikringer. Hvis du bor i en husbåd, er det også muligt at tegne en særlig husbådsforsikring.

  Personforsikring
  Personlige forsikringer, som du kan tegne i dit navn, omfatter livsforsikringer, retshjælpsforsikringer, begravelsesforsikringer, studenterforsikringer, ansvarsforsikringer og sygeforsikringer. Forsikringerne tjener et unikt formål, men fælles for dem er, at de alle beskytter dig og dit helbred på en eller anden måde.

  Forsikring af kæledyr
  Ud over forsikringer til dig selv og din ejendom kan du naturligvis også tegne en forsikring til dine kæledyr. De mest populære dyreforsikringer er hundeforsikringer og katteforsikringer, og mange mennesker vælger at tegne dem for at passe på deres kæledyr. Hvis din hund har brug for dyr medicin eller din kat har brug for en operation, dækkes udgifterne ofte delvist af dyreforsikringen.

  Forsikring af køretøjer
  Når du kører bil, traktor, motorcykel eller knallert, er der altid en risiko for ulykker og skader. Det kan være din egen fejl, en andens fejl eller en situation, du ikke kan gøre noget ved, f.eks. en dårlig vej eller dårlige vejforhold. Bilforsikring er obligatorisk for alle, og i tilfælde af en ulykke dækker den alle personskader samt skader på modpartens bil, hvis du var årsag til ulykken. Hvis du vil have en forsikring, der dækker skader på dit eget køretøj, kan du tegne en forsikring for andre køretøjer hos dit forsikringsselskab. De er ikke obligatoriske, men kan være nyttige, hvis du vil undgå de høje udgifter til reparation af skader på din bil.

  Rejse- og fritidsulykkesforsikring
  Du vil måske ikke tænke på det nu, men i løbet af din ferie eller fritid kan du også komme ud for situationer, der resulterer i en dyr og trist afslutning på din ferie. Ved at tegne en forsikring til din ferie eller fritid kan du undgå at skulle betale store udgifter, hvis noget går galt. Nogle eksempler er rejseforsikring, afbestillingsforsikring og skirejseforsikring.