Alm Brand

Alle anmeldelser

Alm Brand

0% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

I fokus: Hvad siger vores kunder?

S
Sofie
Man skal virkelig passe på hvad man beder om. Min håndbremse var i stykker, Autobutler og jeg har en dialog om dette, om hvad det kan være. De "går ud fra at jeg har styr på det", og send...Læs om
B
Bo Brckman
De skyldte mit firma penge pga opsagte forsikringer, de skrev et brev senere omkring, at de ikke ville overføre pengene, selvom firmaet har Nemkonto og været kunde ved dem i flere år. Jeg skulle s...Læs om

Alle anmeldelser (2)

 • Ingen anmeldelser endnu!

  Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil købe her igen
  Generelt

  Reparation

  Man skal virkelig passe på hvad man beder om. Min håndbremse var i stykker, Autobutler og jeg har en dialog om dette, om hvad det kan være. De "går ud fra at jeg har styr på det", og sender en opgave til værkstedet. Værkstedet udfører opgaven som de skal, men har egentlig repareret noget som ikke er i stykker, og finder fejlen bagefter.
  Autobutler kan intet gøre, da de går ud fra at man ved nøjagtig hvad der er galt.
  Kan ikke anbefales, brug dit lokale værksted. Det blev en dyr omgang.

  hs=570109a63f56c54f770f39705663d55e<div style="display:none;">

  hs=edefe24eca55da98389c46b2e04297ba<div style="display:none;">


 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil købe her igen
  Generelt

  Snyder når de kan

  De skyldte mit firma penge pga opsagte forsikringer, de skrev et brev senere omkring, at de ikke ville overføre pengene, selvom firmaet har Nemkonto og været kunde ved dem i flere år.
  Jeg skulle så bruge 10 minutter på at få dem tilbage via deres telefonsystem.
  Ligesom vores feriepenge, hvis du ikke beder om dem, så BEHOLDER DE DEM.

  hs=570109a63f56c54f770f39705663d55e<div style="display:none;">

  hs=edefe24eca55da98389c46b2e04297ba<div style="display:none;">


Andre læste også

Logo D:E:R Privat Finans

D:E:R Privat Finans

1 anmeldelser

Når du leder efter financiering er det naturligvis vigtigt at du finder en seriøs og troværdig samarbejdspartner. D:E:R Privat F...

Logo Find Forsikring

Find Forsikring

1 anmeldelser

Forsikringer er en fast del af dagligdagen for langt de fleste af os. Både hus, bil, indbo, husdyr samt meget andet kan og bør forsikr...

Logo Akademikernes A-kasse

Akademikernes A-kasse

1 anmeldelser

Idet Danmark er en velfærdsstat, er alle danskere berettigede til økonomisk hjælp, i tilfælde af arbejdsløshed. Der...

Logo EuropCar

EuropCar

1 anmeldelser

Lej en bil, nemt og enkelt i hele Danmark. Udlejning og Leasing af biler i alle størrelser til Private og Erhvervskunder. Om Europcar Fi...

Alm Brand

Bank, Forsikring og Pension, her finder du alt du behøver for at sikre dig en stabil financiel partner til din privat økonomi.

Om Alm. Brand
Alm. Brand blev etableret ved kongelig anordning underskrevet af Kong Christian d. 7 i 1792. Dengang var Alm. Brands formål udelukkende at tilbyde brandforsikringer for ejendomme uden for København og købstæderne.
I dag tilbyder Alm. Brand alle slags forskellige forsikringer til kunder i hele Danmark, samtidig tilbydes produkter inden for både bank, investering og pension. Alm. Brand er delvis ejet af kunderne. 
Alm. Brand af 1792 fmba er majoritetsaktionær i det børsnoterede forretningsdrivende selskab; Alm. Brand A/S.
Alle skadeforsikringskunder i Alm. Brand er automatisk medejere af koncernen fordi de som kunder er medlem af Alm. Brand af 1792 fmba.

Om Alm. Brand Produkter og Services
Alm. Brand tilbyder sine kunder en utrolig vifte af produkter, der strækker sig rund om alle de behov man har forsikringsmæssigt og finanicielt i en normal hverdag. Af produkter kan nævnes; Boliglån, Realkreditlån, Indboforsikring, Husforsikring, Bilforsikring, Leasing, Billån, Ansvarsforsikring, Rejseforsikring, Lønsikring, Hundeforsikring, Pensionsopsparing, Børneopsparing, Livsforsikring, Sygdomsforsikring, Ulykkesforsikring, Erhvervsevneforsikring og Sundhedsforsikring. Men dette er naturligvis bare nogle af de mange mange produkter der tilbydes.

Noget af det vigtigeste at nævne er naturligvis den holdning virksomheden har til sine kunder og deres behov. Alm. Brand arbejder aktivt for at sikre sig at man er opmærksom på kundernes behov også når de ændrer sig, vi lever i en foranderlig verden og vi har et behov for flexibilitet i det fleste af de finanicelle og forsikringsmæssige produkter vi køber igennem vores liv, her er Alm. Brand en god medspiller til din privat økonomi. At skabe tryghed for kunderne er dagligdag for de godt 1850 medarbejdere, der hver dag passer på kundernes financielle liv og hverdag. Når du vil købe produkter eller overvejer f.eks. et boliglån hos Alm. Brand kan du let finde utrolig meget nyttig information, transparens og information hjælper os som forbrugere til meget bedre at træffe beslutninger om vores økonomi. Et huskøb er en af de største beslutninger vi træffer i vores liv, på Alm. Brand finder du meget mere information om hvad du skal være opmærksom på, og du kan altid ringe til en rådgiver eller besøge et af de mere end 20 Rådgivningscentre Alm. Brand har rund om i hele Danmark. Få et gratis økonomi tjek eller få tjekket dine forsikringer, hvordan har pensionen det? Har du sparet nok sammen til den tilværelse du ønsker dig når du stopper med arbejde, og har du husket at få styr på børneopsparingen i god tid?

Alt dette og meget mere kan du nemt få svar på enten online eller i et af centrene. Som forsikringstager sker det naturligvis at uheldet er ude også her er Alm. Brand serviceorienteret, det er nemt og enkelt at melde en skade.

Kundeservice og klager
Kundeservice siden her informerer dig nemt og hurtigt om hvordan du kommer i kontakt med den rigtige medarbejder, har du en klage findes en vejledning til dig her

Anmeldelse af Alm. Brand´s service og produkter
Er du kunde hos Alm. Brand hører vi gerne om dine oplevelser, skriv en anmeldelse her til glæde for andre, tak.