DanskeAnmeldelser

  Anmeldelser Alm Brand

  Bank

  , Forsikring og Pension, her finder du alt du behøver for at sikre dig en stabil financiel partner til din privat økonomi.

  Om Alm. Brand

  Alm. Brand blev etableret ved kongelig anordning underskrevet af Kong Christian d. 7 i 1792. Dengang var Alm. Brands formål udelukkende at tilbyde brandforsikringer for ejendomme uden for København og købstæderne.
  I dag tilbyder Alm. Brand alle slags forskellige forsikringer til kunder i hele Danmark, samtidig tilbydes produkter inden for både bank, investering og pension. Alm. Brand er delvis ejet af kunderne.
  Alm. Brand af 1792 fmba er majoritetsaktionær i det børsnoterede forretningsdrivende selskab; Alm. Brand A/S.
  Alle skadeforsikringskunder i Alm. Brand er automatisk medejere af koncernen fordi de som kunder er medlem af Alm. Brand af 1792 fmba.

  Om Alm. Brand Produkter og Services

  Alm. Brand tilbyder sine kunder en utrolig vifte af produkter, der strækker sig rund om alle de behov man har forsikringsmæssigt og finanicielt i en normal hverdag. Af produkter kan nævnes; Boliglån, Realkreditlån, Indboforsikring, Husforsikring, Bilforsikring, Leasing, Billån, Ansvarsforsikring, Rejseforsikring, Lønsikring, Hundeforsikring, Pensionsopsparing, Børneopsparing, Livsforsikring, Sygdomsforsikring, Ulykkesforsikring, Erhvervsevneforsikring og Sundhedsforsikring. Men dette er naturligvis bare nogle af de mange mange produkter der tilbydes.

  Noget af det vigtigeste at nævne er naturligvis den holdning virksomheden har til sine kunder og deres behov. Alm. Brand arbejder aktivt for at sikre sig at man er opmærksom på kundernes behov også når de ændrer sig, vi lever i en foranderlig verden og vi har et behov for flexibilitet i det fleste af de finanicelle og forsikringsmæssige produkter vi køber igennem vores liv, her er Alm. Brand en god medspiller til din privat økonomi. At skabe tryghed for kunderne er dagligdag for de godt 1850 medarbejdere, der hver dag passer på kundernes financielle liv og hverdag.  Når du vil købe produkter eller overvejer f.eks. et boliglån hos Alm. Brand kan du let finde utrolig meget nyttig information, transparens og information hjælper os som forbrugere til meget bedre at træffe beslutninger om vores økonomi. Et huskøb er en af de største beslutninger vi træffer i vores liv, på Alm. Brand finder du meget mere information om hvad du skal være opmærksom på, og du kan altid ringe til en rådgiver eller besøge et af de mere end 20 Rådgivningscentre Alm. Brand har rund om i hele Danmark. Få et gratis økonomi tjek eller få tjekket dine forsikringer, hvordan har pensionen det? Har du sparet nok sammen til den tilværelse du ønsker dig når du stopper med arbejde, og har du husket at få styr på børneopsparingen i god tid?

  Alt dette og meget mere kan du nemt få svar på enten online eller i et af centrene. Som forsikringstager sker det naturligvis at uheldet er ude også her er Alm. Brand serviceorienteret, det er nemt og enkelt at melde en skade.

  Kundeservice og klager

  Kundeservice siden her informerer dig nemt og hurtigt om hvordan du kommer i kontakt med den rigtige medarbejder, har du en klage findes en vejledning til dig her

  Anmeldelse af Alm. Brand´s service og produkter

  Er du kunde hos Alm. Brand hører vi gerne om dine oplevelser, skriv en anmeldelse her til glæde for andre, tak.

  Alm. Brand informations video

  Alm Brand
  Anmeldelser, klager og kundeoplevelser (1)

  4
  0% Vil købe her igen!
  Bestilling
  rating
  6
  Service
  rating
  2
  Pris
  rating
  4
  Levering
  rating
  4

  Alle anmeldelser

  Affiliate afsløring: dette indlæg har et tilknyttet link, der betyder, at når du klikker på vis og du derefter foretager et køb, så får vi en kommission, som hjælper med driften af dette websted..

  Snyder når de kan

  De skyldte mit firma penge pga opsagte forsikringer, de skrev et brev senere omkring, at de ikke ville overføre pengene, selvom firmaet har Nemkonto og været kunde ved dem i flere år.
  Jeg skulle så bruge 10 minutter på at få dem tilbage via deres telefonsystem.
  Ligesom vores feriepenge, hvis du ikke beder om dem, så BEHOLDER DE DEM.

  Af: Bo Brckman30-11-2020
  Bestilling
  rating
  Service
  rating
  Pris
  rating
  Levering
  rating
  Vil købe her igen
  Nej
  4
  rating

  Skriv din egen anmeldelse om Alm Brand

  Din anmeldelse

  FAQ

  Er Alm Brand et troværdigt firma?

  Dette er for nuværende 1 kundes bedømmelse af Alm Brand I gennemsnit. De modtog følgende 4 ud af 10 med 0% af dem som har bedømt som viser at de ville købe noget fra det firma igen.

  Hvilke ydelser eller produkter tilder dette Alm Brand?

  Alm Brand er for hovedparten aktiv I Forsikring, mere specifikt med Indboforsikring, Andre forsikringer, Bilforsikring, Sundhedsforsikring, Rejseforsikring, Realkreditlån, Lån, Besparelse, Investeringer, Spekulation, Pengeoverførsel

  Jeg har læst alle bedømmelserne, hvad gør jeg så nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Alm Brand gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.