Undo

Alle anmeldelser

Undo

50% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

I fokus: Hvad siger vores kunder?

L
Lasse
første 2 måneder gratis med denne rabatkode : WZN611 Meget gode priser, og god drive test, virker som det skal. Intet at klage over. Læs om
H
Harry
Jeres medarbejdere træger til brillerne med nyt glas I kan jo ikke se jeg står i RKILæs om

Alle anmeldelser (2)

 • Ingen anmeldelser endnu!

  Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil købe her igen
  Generelt

  Bilforsikring

  første 2 måneder gratis med denne rabatkode : WZN611

  Meget gode priser, og god drive test, virker som det skal. Intet at klage over.


 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil købe her igen
  Generelt

  Man kan godt se i ødelagt brillerne

  Jeres medarbejdere træger til brillerne med nyt glas
  I kan jo ikke se jeg står i RKI


Andre læste også

Logo Find Forsikring
Find Forsikring
0 anmeldelser

Forsikringer er en fast del af dagligdagen for langt de fleste af os. Både hus, bil, indbo, husdyr samt meget andet kan og bør forsikr...

Logo Ekta
Ekta
0 anmeldelser

Uheld og uhensigtsmæssige hændelser er en del af livet som man ikke kan styre og derfor er forsikringstyper såsom indboforsikring...

Logo Kaspersky
Kaspersky
0 anmeldelser

Online data og ens privatliv kan være vigtigt at beskytte. Men findes der en løsning der kan gøre dette online? Hvis løs...

Logo Akademikernes A-kasse
Akademikernes A-kasse
0 anmeldelser

Idet Danmark er en velfærdsstat, er alle danskere berettigede til økonomisk hjælp, i tilfælde af arbejdsløshed. Der...

Undo

Vi bruger alle de ydelser, som Undo tilbyder. Forsikringer, men det er en jungle, og det er de færreste af os, som egentlig forstår, hvad det er, der rør sig i forsikringsverdenen, for det er noget, som kan virke som volapyk for almindelige mennesker. Hos Undo kan du få forsikringer, og de har forsøgt at gøre det så let og overskueligt som muligt. Det hele sker på en app, og det er uden alt det fine sprog og uden bindinger, og er du bare en smule teknisk anlagt, så kan du klare at få alle dine forsikringer på plads med bare nogle få minutters arbejde.

Om Undo
Forsikringer er for vores egen skyld, og der er mange steder, hvor du i dag kan forsikre dig selv, din familie, indboet i dit hjem, glasskade, hunden eller noget helt andet, men det, som ofte er fælles, er, at det er svært at gennemskue. Undo har forsikringsfirmaet Tryg i ryggen, og på appen Undo gør de det så let at få dine forsikringer. Det er de mest almindelige forsikringer, som du let kan få dækket med den app, som samarbejder med Tryg, og det hele sker fra dine telefon, uden at du behøver møde med assurandør eller andre for at få alt på plads. Du henter bare appen, og så er det hele overstået på under 10 minutter.

Services hos Undo
Hos Undo får du alt det, som du får hos andre selskaber, men de sørger for, at det bliver skrevet i et sprog, som du forstår, og den kontrakt, du underskriver, er let at forstå. Hos Undo kan du let forsikre dine ejendele og få en fritids-ulykkeforsikring eller en rejseforsikring. Noget, som kan komme belejligt, hvis noget skulle ske. Hos Undo får du hurtigt et overblik over det, de tilbyder, og du kan uden at binde dig forsikre dig og dine, uden at skulle se dig tilbage eller frygte, du bliver taget ved næsen.

Klager og kundeservice
Med den app, som Undo er, og den måde, som de har stillet alt op på, så er det vigtigt, de har den bedst tænkelige kundeservice, og det er lige meget, om du som kunde kommer med en klage, eller du har en forespørgsel. Det er let at komme i kontakt med Undo. Det kan selvfølgelig lade sig gøre online, og der er også telefonnumre, som gør, du let og hurtigt kan komme i kontakt med Undo og få hjælp eller klage, hvis det er, hvad du skal. Fælles er, at du let og hurtigt kommer frem til kundeservice, og hjælpen er kompetent og fyldestgørende.

Anmeldelse af Undo
Det er let at finde hjemmesider, hvor du kan bedømme firmaer, men nu er der kommet en mere til, og der har du muligheden for at give en objektiv og konstruktiv bedømmelse. Noget, som markedet har manglet. Det er nu muligt at give din mening til kende på en måde, så den er funktionel og brugbar for andre, som overvejer at handle med firmaet, og for firmaet selv, som kan bruge det til at blive bedre i den service, som de tilbyder.