13 firmaer

Betalingstjenester

...

  Betalingstjenester

  Når du overfører penge, er det vigtigt at bruge et troværdigt firma for at sikre, at dine penge kommer sikkert frem. Nogle gange bliver brugere af et bestemt firma snydt og kan miste penge, som det kan være svært at få tilbage. Nogle gange sker der fejl i transaktioner, og det er godt at være forberedt på, hvad der kan ske. Når du vælger den virksomhed, som du foretager dine transaktioner gennem, vil du gerne være sikker på, at dine penge kommer frem til tiden og inden for den rigtige tid. 

  Hvilke andre risici skal du være opmærksom på? Er der skjulte transaktionsomkostninger, som du ikke kunne have kendt til på forhånd, og hvad gør du, hvis virksomheden ikke synes at ville hjælpe dig med at få dine penge tilbage? Hos os har vi samlet en oversigt over virksomheder med kundeanmeldelser, som kan hjælpe dig med at træffe det rigtige valg, når du skal vælge en virksomhed til at varetage dine transaktioner. Ved at læse anmeldelser kan du finde ud af, hvilket firma der håndterer dine pengeoverførsler bedst, og hvilket firma der kan hjælpe dig, når det går galt. Har du dine egne erfaringer? Giv os din ros og dine klager, og hjælp andre med at træffe det rigtige valg!


  Betalingstjenester

  Uanset om du betaler regninger eller sender penge til en ven, vil du sikre dig, at pengene kommer til den rette person. Typisk foretager vi overførsler fra vores bankkonti direkte via bankernes egne apps og platforme, men mange vælger også at bruge tredjepartsudbydere til at sende penge.

  Betal med saldo eller kort
  Forskellige virksomheder tilbyder forskellige måder at bruge platformen til at sende penge på. Ofte indebærer det, at du indtaster dine kortoplysninger på virksomhedens platform, hvor du har oprettet en brugerkonto, og derefter trækkes pengene direkte fra dit kort, når du overfører penge. 

  Andre virksomheder tilbyder også mulighed for at betale efter saldo. Det betyder, at du overfører et fast beløb til din brugerkonto, dvs. at du fylder saldoen på din konto op, og derefter kan du betale med det beløb, du har overført. Du kan genopfylde din saldo, når du har brug for det, og bruge det på en måde, der passer dig.

  Hvorfor skal jeg bruge tredjeparter til mine betalinger i stedet for min bank?
  For mange mennesker er det nemmest kun at bruge deres bank til betalinger, mens det for andre kan være nemmest at bruge en tredjepartsudbyder ved visse lejligheder. Det skyldes normalt, at det er nemmere at sende penge via apps fra tredjeparter, der ikke kræver bankoplysninger fra modtageren, end at indtaste oplysningerne via deres netbank. I nogle apps behøver du f.eks. kun at kende modtagerens telefonnummer for at sende penge. Det gør det nemt at sende penge hurtigt til f.eks. en ven eller kollega uden at skulle bede om et bankkontonummer.