Revolut

Alle anmeldelser

Revolut

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

I fokus: Hvad siger vores kunder?

R
Robert K.
Alt blev ordnet på en hurtig måde og problemfrit. Det eneste minus var opmærksomhed på detaljer. Mit navn blev opdateret forkert, i stedet for Cristina var Chistina, og jeg var nødt til at nævne de...Læs om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser endnu!

  Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil købe her igen
  Generelt

  Overordnet set tilfreds

  Alt blev ordnet på en hurtig måde og problemfrit. Det eneste minus var opmærksomhed på detaljer. Mit navn blev opdateret forkert, i stedet for Cristina var Chistina, og jeg var nødt til at nævne det et par gange, da operatørerne ikke kunne se stavefejlen. Men jeg er meget tilfreds med min overordnede Revolut-oplevelse, da alt kan ordnes hurtigt, og systemet er nemt, og du behøver ikke at besvare en million spørgsmål og underskrive en million papirer, som de "gamle" banker også spørger dig om.

  Jeg har rigtig gode erfaringer med Revolut og begyndte at bruge deres forretning, efter meget dårlige erfaringer med valutakurser. Derudover har de en fantastisk online support, jeg har brugt flere gange og blev ikke skuffet en gang. Bare fortsæt det gode arbejde.


Andre læste også

Logo Azimo

Azimo

1 anmeldelser

Verden er blevet lille, og der er fart på med internettet og alt det andet teknologiske isenkram, som vi alle bruger til hverdag. Azimo er en...

Logo TransferWise

TransferWise

0 anmeldelser

Verden er blevet mindre, der er mange penge, som bliver sendt både ind og ud af landet hver dag, og det er noget, som koster mange mennesker ...

Logo Curve

Curve

0 anmeldelser

Curve ligner måske de andre kort i din pung, men Curve er noget helt andet. Curve kombinerer dine debet- og kreditkort til et enkelt kort, s&...

Logo D:E:R Privat Finans

D:E:R Privat Finans

1 anmeldelser

Når du leder efter financiering er det naturligvis vigtigt at du finder en seriøs og troværdig samarbejdspartner. D:E:R Privat F...

Revolut

Send dine penge let og hurtigt, uden det kommer til at ksote dig en formue. Det er, hvad du kan hos Revolut. Det er noget, som vi alle gør. Sender penge for købte varer eller til venner, familie eller noget helt andet. Det er dog ofte omstændeligt og besværligt, og det kan også være forbundet med store gebyrer, som for både firmaer og almindelige mennesker kan blive til en stor udskrivning, hvis man ofte sender penge til udlandet. Det er også godt at bruge Revolut på rejser, for du kan let veksle mellem de forskellige møntenheder, så du slipper for de meget dyre vekselgebyrer. Det er mange penge, du kan spare, hvis du bare rejser et par gange om året.

Om Revolut
Revolut er startet i 2015 og er til dem, som ikke vil lade sig nøje, sagt på den måde, at de ikke vil lade sig trække rundt i manegen af de store firmaer, som mange gange tager store gebyrer for ganske enkle ting som at veksle penge eller sende selv små beløb til andre lande. Revolut er til både til private og til firmaer, så det er for dem, som har brug for et professionelt firma, som kan sikre, du ikke betaler formuer for dine finansielle transaktioner. Det kan måske specielt for mindre firmaer være mange penge, som kan bruges andre steder, og det er sikkert og let at bruge revolut, så det er hele vejen en rigtig god løsning.

Services hos Revolut
Det er ikke kun få services som Revolut tilbyder, nej de er mere end bare betalinger og vekselkontor, meget mere. Du har med Revolut muligheden for at sende anmodninger til dem, som skulle skylde dig penge, og for at give donationer til vegørende formål, uden at skulle bruge din netbank. Det hele kører, som var det smurt i olie med Revolut. Det er en meget komplet løsning til dine behov, og det er alt, som kan udføres hurtigt, billigt og let, uden at du på nogen måde kommer til at gå på kompromis med sikkerheden ved pengeoverførsler med mere.

Klager og kundeservice
Når du vil have fat i Revolut, om det så enten er for at høre om de services, som de tilbyder, eller måske få noget hjælp til at starte på brugen af Revolut, så er de klar på både mail og telefoner. Det samme gælder, når du vil klage over noget. De oplysninger, som du skal bruge til at få fat i dem, er lette at finde på deres hjemmeside, og det er lige meget, om du skriver eller ringer til dem, du får samme godt og kompetente svar, og er det en klage, du har, bliver den lyttet til og taget til note for i fremtiden at kunne gøre det bedre.

Bedømmelse af Revolut
Hvis du vil være en af dem, som er med til at give din mening til kende og gøre det på en objektiv og konstruktiv måde, så er der nu en mulighed for at gøre netop det på en ny hjemmeside. Det er en hjemmeside, som giver andre forbrugere en god mulighed for at se på andres bedømmelser og derefter tage beslutningen, om firmaet er gode nok, til at de vil handle med dem.