Lunar

Alle anmeldelser

Lunar

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

I fokus: Hvad siger vores kunder?

F
Frank T.
Jeg er meget imponeret over hjælpen fra kundeservice hos Lunar! Under kontooprettelsen. Jeg søgte at åbne en ny konto, men tøvede med at trykke på aftrækkeren. Jeg havde mange spørgsmål, som kundes...Læs om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser endnu!

  Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil købe her igen
  Generelt

  Fed kundeservice

  Jeg er meget imponeret over hjælpen fra kundeservice hos Lunar! Under kontooprettelsen. Jeg søgte at åbne en ny konto, men tøvede med at trykke på aftrækkeren. Jeg havde mange spørgsmål, som kundeservicemedarbejderen var i stand til at besvare dem, svar med lethed og tålmodighed for at sikre, at jeg forstod fuldstændigt for at kunne træffe de bedste beslutninger. Tusind tak til kundeserviceteamet hos Lunar for at gøre denne proces nem!

  Det ville være godt, hvis de også fokuserer på at reducere tidsrummet på supportbilletten. og jeg er enig i, at der var en ventetid i alle de offentlige og private tjenester i dette øjeblik.. vi vil gerne have den bedste service så meget som muligt.


Andre læste også

Logo D:E:R Privat Finans

D:E:R Privat Finans

1 anmeldelser

Når du leder efter financiering er det naturligvis vigtigt at du finder en seriøs og troværdig samarbejdspartner. D:E:R Privat F...

Logo Revolut

Revolut

1 anmeldelser

Send dine penge let og hurtigt, uden det kommer til at ksote dig en formue. Det er, hvad du kan hos Revolut. Det er noget, som vi alle gør. ...

Logo OFX

OFX

1 anmeldelser

Søger du en måde, hvorpå du kan overføre penge på internationalt? At overføre penge kan være en farefu...

Logo Ferratum

Ferratum

1 anmeldelser

Mange kender alt til at låne penge fra banker eller andre og mærke det helvede det er at skulle døje med grundet godkendelser og...

Lunar

Lunar er muligheden for at samle alle dine bankforretninger under et og få det gjort hurtigt og let, uden at du skal bruge forskellige apps til forskellige banker, og det er ikke noget, som kommer til at koste dig en formue. Og for dem, som allerede bruger Lunar, er der kun ros. Det er let og hurtigt at bruge appen, og du får meget for de få penge, som du betaler, for det hele kan nu være i en app, alle dine bankforretninger kan nu let klares, faktisk er det en forretningsmands drøm, for det sparer tid, og tid er som bekendt penge.

Om Lunar
Den digitale bankverden er stadig meget ung, meget yngre end internettet, og der har bestemt været en masse startproblemer, men i 2015 mente de hos Lunar, at nu var det tid til at starte op for alvor. Firmaet har da også selv oplevet nogle mindre børnesygdomme, men de er kommet hurtigt efter det og er forretningsmandens bedste ven. En app, som kan klare alle dine bankforretninger på en gang, det uden at skulle skifte app, og det hele kan klares fra din pc, aka din telefon. Lunar er ikke den bedste til alt, og det siger de også selv, men så arbejder de sammen med dem, som er de bedste, og det gør dem til de bedste alligevel.

Services hos Lunar
Lunar er mere, end du tror. Det er ikke kun en app til bank, nej det er en app til alle dine bankforretninger uden undtagelser. Lunar er det, som vi alle går og drømmer om. En app, vi kan klare det hele fra, og uden at skulle skifte app, eller hjem sent efter arbejde og sidde ved en ny computer for at få de sidste ting på plads i din netbank. Du kan få to forskellige versioner, en til private og en til forretningerne, så der er noget til alle, og det er gratis at prøve denne app, så sikre er de på, at den bliver din bedste ven.

Klager og kundeservice
Når du skal have fat i Lunar, så er et faktisk ganske let. Som med alt andet med Lunar, får du alle de oplysninger, du skal bruge, på deres overskuelige hjemmeside. På hjemmesiden finder du let alle de ting, du skal bruge, for at komme i kontakt med dem, og det er lige meget, om det er på telefon eller på e-mail, du kontakter Lunar, de svarer hurtigt, og det er kompetente medarbejdere, så du føler dig godt behandlet. Det er også lige meget, om det er en klage eller andet, du henvender dig med.

Anmeldelse af Lunar
Når du handler med et firma, har du sikkert som os andre kigget online og fundet bedømmelser af firmaet, og det er så dit grundlag tit og ofte. Nu er der så kommet en ny hjemmeside, som giver dig mulighed for at være med til at bedømme firmaer. En hjemmeside, som giver dig en mullighed for at være med til objektivt og konstruktivt at give din mening til kende, så andre forbrugere kan se, hvilket slags firma de kigger på.