19 firmaer

Spekulation

...

  Spekulation

  Mange er aktive inden for (online) spekulation og optionstilbud. Især i denne sektor er der mange farer, der lurer. Hvordan ved du, om en bestemt virksomhed er troværdig? Vil de håndtere dine personlige oplysninger sikkert i overensstemmelse med GDPR-lovgivningen? Er virksomheden overhovedet reel, eller kan det være et fupnummer? Giver disse virksomheder tilstrækkelige oplysninger om risiciene, og er produkterne klare nok? Nogle vil kalde det gambling snarere end handel; er spekulation virkelig så risikabelt?

  Når du er involveret i spekulation, er det vigtigt at forstå risiciene og frem for alt at finde ud af, om den virksomhed, du handler igennem, er troværdig. Du vil naturligvis gerne være sikker på, at virksomheden er pålidelig, så læs anmeldelser fra kunder, der tidligere har været i kontakt med en bestemt virksomhed. Vi har lavet en oversigt over alle virksomheder, der handler med binære optioner eller spekulationer. Læs anmeldelser, erfaringer, meninger og klager fra folk, der har været der før dig, og skriv dine egne.


  Spekulation

  Det er blevet mere og mere almindeligt at handle og spekulere online. Mange websteder tilbyder tjenester til handel med binære optioner, sprintere eller turbo. Handel med spekulationsbaserede fonde indebærer ofte betydelige risici; ud over at miste de penge, du investerer, skal du ofte udlevere fortrolige, personlige oplysninger for at overholde de love, der gælder for handel med f.eks. kryptovaluta eller andre fonde.

  Investering eller spekulation?
  Investering og spekulation er begreber, der er beslægtede, men som ikke helt betyder det samme. Mens investering ofte indebærer, at man placerer sine penge i værdipapirer eller reelle aktiver, dvs. fysiske genstande som f.eks. infrastruktur eller fast ejendom, med det formål at opnå en fortjeneste ved fremtidigt salg, indebærer spekulation altid, som navnet antyder, at man spekulerer i, om værdien af investeringen vil ændre sig. Spekulation er derfor en form for investering, der handler mere om den underliggende årsag til værdiændringen end om det, du investerer i. 

  En anden markant forskel er, at traditionelle investeringer ofte handler om at skabe overskud på lang sigt, mens spekulation betragtes som en mere aggressiv form for investering og kan give et højt afkast på kort sigt. Spekulation kan give store gevinster, men indebærer også meget store risici; derfor er det meget vigtigt, at du er opmærksom på risiciene, før du går ind i spekulation.

  Kryptovaluta er også en form for spekulation
  Det var først i 2000'erne, at begrebet kryptovaluta blev et kendt ord og er nu et velkendt og meget anvendt begreb. En kryptovaluta er en virtuel valuta, der fungerer autonomt og ikke kontrolleres af centralbanker, men er styret af spekulation og udveksling. I modsætning til investeringer i f.eks. fast ejendom er det umuligt at vide, hvordan markedet for kryptovaluta vil ændre sig. Så når du vælger at investere penge i kryptovalutaer, spekulerer du i, hvordan værdien af valutaen vil ændre sig over tid. To meget kendte kryptovalutaer i dag er bitcoin og ethereum, men takket være et meget bredt udvalg er der også mange andre kryptovalutaer, som man kan vælge imellem.