Weblånet

Alle anmeldelser

Weblånet

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

I fokus: Hvad siger vores kunder?

O
Oliver M.
Ret overvældet af servicen og hastigheden alt blev arrangeret, min største bekymring med alle låneselskaber var høje renter, men jeg var mere tilfreds med satserne og det faktum, at de bliver sat n...Læs om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser endnu!

  Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil købe her igen
  Generelt

  Mange tak

  Ret overvældet af servicen og hastigheden alt blev arrangeret, min største bekymring med alle låneselskaber var høje renter, men jeg var mere tilfreds med satserne og det faktum, at de bliver sat ned til tider, hvilket glæder mig, skal bare være en god kunde, overhold reglerne og hold betalinger til tiden hver gang, ingen bekymringer, jeg ville helt sikkert bruge Weblånet igen og også anbefale til nogen af mine venner og familie, tak og glæder mig til at bruge jer igen.

  Jeg har ikke et ondt ord at sige om Weblånet end. De leverer en service, min bank kun kunne drømme om. 100% kundetilfredshed ????


Andre læste også

Logo D:E:R Privat Finans

D:E:R Privat Finans

1 anmeldelser

Når du leder efter financiering er det naturligvis vigtigt at du finder en seriøs og troværdig samarbejdspartner. D:E:R Privat F...

Logo FoxyFinans

FoxyFinans

1 anmeldelser

FoxyFinans er en lånebank som låner penge ud til dig som har brug for penge her og nu. Det er fuldstændig nemt og sikkert, og det...

Logo Ferratum

Ferratum

1 anmeldelser

Mange kender alt til at låne penge fra banker eller andre og mærke det helvede det er at skulle døje med grundet godkendelser og...

Logo Fellow Finance

Fellow Finance

1 anmeldelser

Siden Fellow Finance kan bruges af både privatperson eller virksomheder, der gerne vil søge om finansiering. De kalder sig e...

Weblånet

Vi kender alle det med, at vi skal låne nogle penge til bil, fornyelser på boligen eller til hus eller fritidsboligen. Det er en omstændelig affære, og skal du bare låne til en ny vaskemaskine, så kan det være mange dage, du skal vente for at få det hele på plads, og det er så ofte med konsekvenser i den anden ende. Derfor er der nu kommet nye og spændende muligheder for at låne med indtoget af internettet, og det uden de store sværdslag. Det er lige det, som weblånet kan. De kan låne dig penge hurtigt.

Om Weblånet
Det siger sig selv, at selve firmaet Weblånet ikke er noget, som er kommet ind i de danske stuer for 100 år siden, men er kommet samtidig med, at internettet er blevet til allemandseje, og vi næsten alle render rundt med en lille minicomputer i hånden konstant, for det er jo hvad, vores telefoner er blevet til. Weblånet har simplificeret det at låne, og de giver dig en god mulighed for let at låne og søge samt at få muligheden for at beregne, hvad du kan låne, og hvad det vil koste dig, med den låneberegner, der er på deres hjemmeside.

Services hos Weblånet
Services hos Weblånet er lån, og det er muligheden for at låne online kun ved hjælp af dit NemID og en stabil internetforbindelse. En af de få krav, der er for at få lånet, er, at du skal have bopæl i Danmark, for det er et lån rettet mod personer, der er bosiddende her i landet. De har på deres hjemmeside en god beregner, som tillader dig at beregne, hvad du skal betale tilbage, alt efter hvor meget du låner og over hvor lang tid. De giver dig en gennemsigtighed for det, du låner, og holder processen enkel og let.

Klager og kundeservice
Hvis du vil have fat i Weblånet, så er det noget, som du kan gøre ganske let, for på deres meget overskuelige hjemmeside finder du hurtigt og let både telefonnummer og mailadresser, som kan bruges. Det giver sig selv, at det er hurtigst at kontakte dem på telefon, men også på mail vil de hurtigt besvare din henvendelse, og det er de samme kompetente mennesker, som besvarer dine spørgsmål. For dem så er det lige meget, om det er en klage eller en almindelig forespørgsel, for de vil give dig den samme gode behandling, lige meget hvad du henvender dig med.

Anmeldelse af Weblånet
Hvis du gerne vil vide mere om Weblånet, inden du handler med dem, så gør du jo nok som alle os andre: Du kigger på de hjemmesider, hvor du kan se, hvad andre forbrugeren har bedømt dem til. Nu er der kommet en ny hjemmeside, hvor du også kan bedømme de firmaer, du handler med, på en ny og mere objektiv måde. En hjemmeside, som giver dig mulighed for at være mere konstruktiv. Noget, som mange vil sætte pris på og lægge til grundlag for deres eget valg af firma i fremtiden, og som firmaerne selv kan lære en masse af, hvis de vil.