Bog & idé

Alle anmeldelser

Bog & idé

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Björn Borg
Björn Borg
1 anmeldelser

Du kender helt sikker til navnet. Björn Borg er kendt over hele verden for sin kvalitet, specielt inden for undertøj. Igennem tide...

Logo Phonetrade
Phonetrade
1 anmeldelser

Tiden er til genbrug også på teknologifronten, og det har Phonetrade fundet ud af, så hos dem kan du finde mobiltelefoner, som ha...

Logo Cellbes
Cellbes
3 anmeldelser

At købe tøj, mode og de vigtige ting tl hjemmet må gerne være nemt. Derfor har Cellbes skabt et stormagasin med alle diss...

Logo Yves Rocher
Yves Rocher
5 anmeldelser

Yves Rocher er førende indenfor alle former for skønhedsprodukter og personlig pleje, og deres eget mærke kan købes genn...

Bog & idé

Bog & Idé er et navn, som de fleste kender i Danmark. Det er nemlig landets største boghandlerkæde, der har nu har både fysiske butikker såvel som en stor online butik Du finder efterhånden et helt enormt udvalg på mere end 200.000 forskellige varer inden for bøger, kontorartikler og andre vedrørende trends.

Om Bog & Idé
Dette er en kæde med en lang dansk historie, der går tilbage til 1968 med ophav i det jyske, særdeles Vejen og Vejle. Siden da er denne detailhandel vokset stødt og tæller i dag mere end 122 fysiske butikker i Danmark, Grønland og Færøerne samt et sortiment online, der strækker sig langt ud over ens forventninger. I dag er de meget mere end en boghandler.

Produkter hos Bog & Idé
I dag er Bog & Idé førende inden for specielle kerneområder, som de har valgt at specialisere sig i. Ud over alverdens bøger i alle genre og af alle forfattere og forlag, kan du finde skoletilbehør, kontorartikler, fotoservice, spil i form af brætspil og legetøj samt hobbyudstyr. Det er de samme kategorier, du vil se, når du går ind på hjemmesiden. Ligesom deres butik er både online og offline, har denne boghandlerkæde også formået at udvide til digitale produkter som lydbøger, e-bøger og digital fotofremkaldelse. Med en brugervenlig menu vil du hurtigt finde frem til de produkt, du ledte efter, eller lade dig inspirere til at kigge på nye og spændende produkter, du måske ikke havde overvejet før.


Både levering og betaling er utrolig let. Når du først lagt de produkter i indkøbskurven, som du gerne vil have, kan du med det samme indtaste leveringsoplysninger. Du kan vælge, om du vil afhente din bestilling i butikken eller få den sendt via PostNord eller GLS: Der er muligheder for både posthus, pakkeboks eller direkte til din dør. Når disse oplysninger er indtastet, er det tid til at vægle betalingsmetode. Her kan du vælge at betale med et eksisterende gavekort, MobilePay eller gængse kort som Visa/Dankort, MasterCard, VisaElektron osv. Du kan læse alt om deres politik omkring byttegaranti og returning på hjemmesiden.

Kundeservice og klager
Hvis du har nogle spørgsmål, så kan der findes rigtig mange oplysninger på deres hjemmeside bl.a. via den sektion, der hedder Spørgsmål og svar. Du kan dog sagtens række ud til webshoppens kundeservice mere effektivt enten via e-mail på kundeservice@bogogide.dk eller på deres direkte telefonnummer 7675 2020. Det skal dog ske inden for de normale åbningstider i hverdagene, som er 9-15. Da de dog også har fysiske butikker, kan du også gå forbi, hvis du har en i nærheden af dig.

Anmeldelse af Bog & Idé
Har du handlet ved Bog & Idé før? I så fald vil vi meget gerne høre dine erfaringer. Det kan være, at du endda er i stand til at sammenligne din oplevelse i butikken med den over deres netbutik. På den måde vil man kunne oprette et klarere billede af, hvilken slags firma Bog & Idé er, og det er noget, der vil gavne andre folk, der overvejer at gøre brug af deres e-butik.