DanskeAnmeldelser

  Anmeldelser Bog & idé

  Bog & Idé er et navn, som de fleste kender i Danmark. Det er nemlig landets største boghandlerkæde, der har nu har både fysiske butikker såvel som en stor online butik Du finder efterhånden et helt enormt udvalg på mere end 200.000 forskellige varer inden for bøger, kontorartikler og andre vedrørende trends.

  Om Bog & Idé

  Dette er en kæde med en lang dansk historie, der går tilbage til 1968 med ophav i det jyske, særdeles Vejen og Vejle. Siden da er denne detailhandel vokset stødt og tæller i dag mere end 122 fysiske butikker i Danmark, Grønland og Færøerne samt et sortiment online, der strækker sig langt ud over ens forventninger. I dag er de meget mere end en boghandler.

  Bog & Idé og dets fordele

  Produkter hos Bog & Idé

  I dag er Bog & Idé førende inden for specielle kerneområder, som de har valgt at specialisere sig i. Ud over alverdens bøger i alle genre og af alle forfattere og forlag, kan du finde skoletilbehør, kontorartikler, fotoservice, spil i form af brætspil og legetøj samt hobbyudstyr. Det er de samme kategorier, du vil se, når du går ind på hjemmesiden. Ligesom deres butik er både online og offline, har denne boghandlerkæde også formået at udvide til digitale produkter som lydbøger, e-bøger og digital fotofremkaldelse. Med en brugervenlig menu vil du hurtigt finde frem til de produkt, du ledte efter, eller lade dig inspirere til at kigge på nye og spændende produkter, du måske ikke havde overvejet før.


  Både levering og betaling er utrolig let. Når du først lagt de produkter i indkøbskurven, som du gerne vil have, kan du med det samme indtaste leveringsoplysninger. Du kan vælge, om du vil afhente din bestilling i butikken eller få den sendt via PostNord eller GLS: Der er muligheder for både posthus, pakkeboks eller direkte til din dør. Når disse oplysninger er indtastet, er det tid til at vægle betalingsmetode. Her kan du vælge at betale med et eksisterende gavekort, MobilePay eller gængse kort som Visa/Dankort, MasterCard, VisaElektron osv. Du kan læse alt om deres politik omkring byttegaranti og returning på hjemmesiden.

  Kundeservice og klager

  Hvis du har nogle spørgsmål, så kan der findes rigtig mange oplysninger på deres hjemmeside bl.a. via den sektion, der hedder Spørgsmål og svar. Du kan dog sagtens række ud til webshoppens kundeservice mere effektivt enten via e-mail på kundeservice@bogogide.dk eller på deres direkte telefonnummer 7675 2020. Det skal dog ske inden for de normale åbningstider i hverdagene, som er 9-15. Da de dog også har fysiske butikker, kan du også gå forbi, hvis du har en i nærheden af dig.

  Anmeldelse af Bog & Idé

  Har du handlet ved Bog & Idé før? I så fald vil vi meget gerne høre dine erfaringer. Det kan være, at du endda er i stand til at sammenligne din oplevelse i butikken med den over deres netbutik. På den måde vil man kunne oprette et klarere billede af, hvilken slags firma Bog & Idé er, og det er noget, der vil gavne andre folk, der overvejer at gøre brug af deres e-butik.

  Bog & idé
  Anmeldelser, klager og kundeoplevelser (0)

  10
  100% Vil købe her igen!
  Bestilling
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Pris
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle anmeldelser

  Affiliate afsløring: dette indlæg har et tilknyttet link, der betyder, at når du klikker på vis og du derefter foretager et køb, så får vi en kommission, som hjælper med driften af dette websted..

  Skriv din egen anmeldelse om Bog & idé

  Din anmeldelse

  FAQ

  Er Bog & idé et troværdigt firma?

  Dette er for nuværende 1 kundes bedømmelse af Bog & idé I gennemsnit. De modtog følgende 10 ud af 10 med 100% af dem som har bedømt som viser at de ville købe noget fra det firma igen.

  Hvilke ydelser eller produkter tilder dette Bog & idé?

  Bog & idé er for hovedparten aktiv I Generelt, mere specifikt med Kontor, Hobby & Fest, Uddannelse

  Jeg har læst alle bedømmelserne, hvad gør jeg så nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Bog & idé gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.