Bog & idé

Alle anmeldelser

Bog & idé

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

I fokus: Hvad siger vores kunder?

P
Phillip O.
Kan varmt anbefale dem. Det er så forfriskende at kunne finde bøger, jeg virkelig holder af eller ikke kan finde på biblioteket, og købe dem på en måde, der i modsætning til Amazon fører til mere g...Læs om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser endnu!

  Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil købe her igen
  Generelt

  Bog & Idé klare ærterne

  Kan varmt anbefale dem. Det er så forfriskende at kunne finde bøger, jeg virkelig holder af eller ikke kan finde på biblioteket, og købe dem på en måde, der i modsætning til Amazon fører til mere godt i verden end dårligt. Plus det er interessant at se, hvilken slags samlinger mine lokale boghandlere har, og støtte dem, mens de er under lockdown! Hver boglevering fra dem har været uproblematisk og rimelig hurtig.

  Jeg købte en bog som en overraskelsesgave til en, der skulle på tur, og pakken ankom i god tid til den rigtige adresse, og alle parter var meget glade!

  Bog & Idé er en fremragende service og en god ting at støtte.


Andre læste også

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 anmeldelser

Du kender helt sikker til navnet. Björn Borg er kendt over hele verden for sin kvalitet, specielt inden for undertøj. Igennem tide...

Logo Superdry

Superdry

1 anmeldelser

Anmeldeser af SuperdrySuperdry giver den perfekte kombination af vintage look og moderne komfort, luksus og perfekt kvalitet.Om SuperDryHos Superdr...

Logo Fanatical

Fanatical

1 anmeldelser

Spiludbyder på nettet, der tilbyder topspil og samlepakker til special priser.Om Fanatical.com Fanatical er baseret i Storbritannien, sitet ...

Logo GlobalTools

GlobalTools

1 anmeldelser

E-Mærket netshop der sælger kvalitets værktøj til handy manden og håndværkeren.Om Globaltools ApS  Moder...

Bog & idé

Bog & Idé er et navn, som de fleste kender i Danmark. Det er nemlig landets største boghandlerkæde, der har nu har både fysiske butikker såvel som en stor online butik Du finder efterhånden et helt enormt udvalg på mere end 200.000 forskellige varer inden for bøger, kontorartikler og andre vedrørende trends.

Om Bog & Idé
Dette er en kæde med en lang dansk historie, der går tilbage til 1968 med ophav i det jyske, særdeles Vejen og Vejle. Siden da er denne detailhandel vokset stødt og tæller i dag mere end 122 fysiske butikker i Danmark, Grønland og Færøerne samt et sortiment online, der strækker sig langt ud over ens forventninger. I dag er de meget mere end en boghandler.

Produkter hos Bog & Idé
I dag er Bog & Idé førende inden for specielle kerneområder, som de har valgt at specialisere sig i. Ud over alverdens bøger i alle genre og af alle forfattere og forlag, kan du finde skoletilbehør, kontorartikler, fotoservice, spil i form af brætspil og legetøj samt hobbyudstyr. Det er de samme kategorier, du vil se, når du går ind på hjemmesiden. Ligesom deres butik er både online og offline, har denne boghandlerkæde også formået at udvide til digitale produkter som lydbøger, e-bøger og digital fotofremkaldelse. Med en brugervenlig menu vil du hurtigt finde frem til de produkt, du ledte efter, eller lade dig inspirere til at kigge på nye og spændende produkter, du måske ikke havde overvejet før.


Både levering og betaling er utrolig let. Når du først lagt de produkter i indkøbskurven, som du gerne vil have, kan du med det samme indtaste leveringsoplysninger. Du kan vælge, om du vil afhente din bestilling i butikken eller få den sendt via PostNord eller GLS: Der er muligheder for både posthus, pakkeboks eller direkte til din dør. Når disse oplysninger er indtastet, er det tid til at vægle betalingsmetode. Her kan du vælge at betale med et eksisterende gavekort, MobilePay eller gængse kort som Visa/Dankort, MasterCard, VisaElektron osv. Du kan læse alt om deres politik omkring byttegaranti og returning på hjemmesiden.

Kundeservice og klager
Hvis du har nogle spørgsmål, så kan der findes rigtig mange oplysninger på deres hjemmeside bl.a. via den sektion, der hedder Spørgsmål og svar. Du kan dog sagtens række ud til webshoppens kundeservice mere effektivt enten via e-mail på kundeservice@bogogide.dk eller på deres direkte telefonnummer 7675 2020. Det skal dog ske inden for de normale åbningstider i hverdagene, som er 9-15. Da de dog også har fysiske butikker, kan du også gå forbi, hvis du har en i nærheden af dig.

Anmeldelse af Bog & Idé
Har du handlet ved Bog & Idé før? I så fald vil vi meget gerne høre dine erfaringer. Det kan være, at du endda er i stand til at sammenligne din oplevelse i butikken med den over deres netbutik. På den måde vil man kunne oprette et klarere billede af, hvilken slags firma Bog & Idé er, og det er noget, der vil gavne andre folk, der overvejer at gøre brug af deres e-butik.