GameCastle Anmeldelser

: 2
100% Vil handle her igen

I fokus: Hvad siger kunderne? Skriv en anmeldelse

J
Jens D.
Jeg håbede at få en computer til mit barn til hans fødselsdag og bestille i Game Castle halvanden uge før. Men efter ikke at have hørt nogen bekræftelse af forsendelse eller pakning, skrev jeg dem,...Læs om
K
Krog
Jeg havde en fantastisk oplevelse med at handle hos GameCastle, deres service var virkelig imponerende og priserne var rimelige, hvilket var en dejlig overraskelse for mig.Læs om

Alle anmeldelser (2)

 • Ingen anmeldelser endnu!

  Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil handle her igen
  Generelt

  Fed oplvelse og rejse

  Jeg håbede at få en computer til mit barn til hans fødselsdag og bestille i Game Castle halvanden uge før. Men efter ikke at have hørt nogen bekræftelse af forsendelse eller pakning, skrev jeg dem, og de ringede til mig med det samme og undskyldte for ikke at have sendt det endnu for Covid-19-relateret mangel på dele. De fandt en alternativ løsning og sendte den, så den ankom i tide til fødselsdagen. Fantastisk service! og kundebevidsthed. Vil helt sikkert fortsætte med at bruge deres tjenester.

  Super søde mennesker, god service. Jeg bestiller en specialbygget pc, og det lykkedes dem at få en 6800XT. Det tog dem noget tid, men hvis du er opmærksom på markedet lige nu, er det ikke en lille bedrift at få et kort som det. De byggede og testede systemet og giver mig konstant feedback. Sådan undgik jeg at få en PSU med en fabriksfejl.


 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil handle her igen
  Generelt

  Flot kundeservice og rimelige priser

  Jeg havde en fantastisk oplevelse med at handle hos GameCastle, deres service var virkelig imponerende og priserne var rimelige, hvilket var en dejlig overraskelse for mig.


Andre læste også