GameCastle

Alle anmeldelser

GameCastle

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

I fokus: Hvad siger vores kunder?

J
Jens D.
Jeg håbede at få en computer til mit barn til hans fødselsdag og bestille i Game Castle halvanden uge før. Men efter ikke at have hørt nogen bekræftelse af forsendelse eller pakning, skrev jeg dem,...Læs om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser endnu!

  Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil købe her igen
  Generelt

  Fed oplvelse og rejse

  Jeg håbede at få en computer til mit barn til hans fødselsdag og bestille i Game Castle halvanden uge før. Men efter ikke at have hørt nogen bekræftelse af forsendelse eller pakning, skrev jeg dem, og de ringede til mig med det samme og undskyldte for ikke at have sendt det endnu for Covid-19-relateret mangel på dele. De fandt en alternativ løsning og sendte den, så den ankom i tide til fødselsdagen. Fantastisk service! og kundebevidsthed. Vil helt sikkert fortsætte med at bruge deres tjenester.

  Super søde mennesker, god service. Jeg bestiller en specialbygget pc, og det lykkedes dem at få en 6800XT. Det tog dem noget tid, men hvis du er opmærksom på markedet lige nu, er det ikke en lille bedrift at få et kort som det. De byggede og testede systemet og giver mig konstant feedback. Sådan undgik jeg at få en PSU med en fabriksfejl.


Andre læste også

Logo Phonetrade

Phonetrade

1 anmeldelser

Tiden er til genbrug også på teknologifronten, og det har Phonetrade fundet ud af, så hos dem kan du finde mobiltelefoner, som ha...

Logo GlobalTools

GlobalTools

1 anmeldelser

E-Mærket netshop der sælger kvalitets værktøj til handy manden og håndværkeren.Om Globaltools ApS  Moder...

Logo Lampe Guru

Lampe Guru

1 anmeldelser

Belysning er vigtigt i alle rum og også udendørs i haven, på terrassen eller på altanen - ja selv i det offentige rum. Sam...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

GameCastle

Vil du have en ny computer du helt selv kan modificere eller mangler du det nyeste tilbehør? Så kan købe dette og mere med GameCastle.

Om GameCastle
Som GameCastle beskriver sig selv, skabt for gamere og drevet af gamere. GameCastle fungerer som en løsning til dig der har brug for forskellig hardware, hvor du vil kunne finde det nemt, i stedet for at skulle søge rundt overalt. Dette er hvad GameCastle tilbyder, men på en økonomisk og miljøvenlig måde. De holder sig opdateret på det nyeste hardware, så du altid har muligheden for at få en computer som der fungerer til de nyeste spil der kræver maksimal ydeevne. Hvis du er i tvivl om hvad for nogle grafikkort der er bedst, så har GameCastle lavet sammenligninger mellem flere af grafikkortene.

Produkter og tjenester
GameCastle sælger mange forskellige produkter, med fokus på gaming. Hvis du gerne vil købe en ny PC så kan du købe en på GameCastle. Hvis der er bestemte dele i computeren du gerne vil have tilpasset, så kan du også gøre dette, så kan du også være sikker på at få en PC der er tilpasset, til hvad end du skal bruge den til. Hvis du leder efter noget billigere eller noget mere miljøvenligt, så har du også mulighed for at købe brugte PC'er. Hvis du leder efter nogle dele til en PC, så har du også mulighed for at købe en skærm eller et nyt kabinet. Derudover er det også muligt at købe et headset, tastatur, mus og mere. Hvis du leder efter software til PC'en, så kan du også få adgang til dette i deres netbutik. Hvis du leder efter andre eller lignende netbutikker, så kan du se disse på vores side.

Kundeservice og klager
Hvis du gerne vil stille spørgsmål eller komme med feedback, så kan du gøre dette til deres kundeservice. Hvis du vil sende en mail, så kan dette gøres ved at skrive til kontakt@gamecastle.dk, hvis du vil ringe så kan du dog gøre dette med nummeret 42483535. Derudover er det også muligt at bruge deres egen kontaktform, som du kan finde på deres kontaktside.

Anmeldelse
Har du købt computere, tilbehør eller andet fra GameCastle? Her har du muligheden for at skrive en anmeldelse om deres produkter, tjeneste, kundeservice og mere. Når du har skrevet en anmeldelse, så går din bedømmelse til en samlet vurdering af GameCastle, som andre kan se. Denne samlet bedømmelse lige så vel som din beskrivelse af GameCastle, kan være hvad der er betydeligt for at en person vælger om de vil bruge GameCastle eller ej.