ComputerSalg.sk

Alle anmeldelser

ComputerSalg.sk

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

I fokus: Hvad siger vores kunder?

C
Claus Hansen
Gode priser Hurtig levering God personlig vejledningLæs om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser endnu!

  Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil købe her igen
  Generelt

  Absolut troværdigt firma

  Gode priser
  Hurtig levering
  God personlig vejledning

  Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?


Andre læste også

Logo Phonetrade

Phonetrade

1 anmeldelser

Tiden er til genbrug også på teknologifronten, og det har Phonetrade fundet ud af, så hos dem kan du finde mobiltelefoner, som ha...

Logo GlobalTools

GlobalTools

1 anmeldelser

E-Mærket netshop der sælger kvalitets værktøj til handy manden og håndværkeren.Om Globaltools ApS  Moder...

Logo Lampe Guru

Lampe Guru

1 anmeldelser

Belysning er vigtigt i alle rum og også udendørs i haven, på terrassen eller på altanen - ja selv i det offentige rum. Sam...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

ComputerSalg.sk

ComputerSalg.sk er der, hvor du kan få dækket dine behov for en computer, om du er en professionel gamer, eller du bare skal bruge en, som har det mest nødvendige til at skrive en mail eller surfe lidt på nettet. Det er dog ikke kun computere men også computertilbehør og andet, som vi alle bruger i vores hverdag. Men det er dog heller ikke kun IT og IT-relaterede ting i deres sortiment. Der er også  ting som støvsugerposer og andet elektronisk udstyr som badevægte og de ure, som nu er så moderne, for de holder øje med, om du får motioneret det, som du skal.

Om ComputerSalg.sk
ComputerSalg.sk har eksisteret i over 22 år, og de har været en stor onlineforretning siden 1999, så det er ikke en novice på markedet. Deres tanke er, at de skal være danskernes førende onlineforretning, når det gælder IT og alt andet elektronisk udstyr, for det er noget som vi alle bruger i vores hverdag, og det er også noget, som vi under ingen omstændigheder kan undvære. ComputerSalg.sk har en megastore, de er også at finde online, hvor deres sortiment er enormt, og deres medarbejdere sørger for, at alt fungerer og kommer hurtigt afsted til kunderne så du ikke står i dagevis og venter på essentielle varer, som du skal bruge.

Services hos ComputerSalg.sk
Hos ComputerSalg.sk får du en hurtig levering, faktisk så hurtig en levering, at der er mange firmaer, som bruger dem, for de ved, de hurtigt får det, som de skal bruge. Der er desuden en god, effektiv og kompetent kundeservice, som altid sørger for, at kunderne, både dem, som er online, og dem, som kommer i deres megastore, får den bedste rådgivning, lige meget om det er en computer eller en badevægt, de er på jagt efter. For ja det store sortiment, hvor alt teknologisk med de ting, som følger af støvsugerposer, musemåtter eller noget helt tredje, har det hele til alle.

Klager og kundeservice
En af de ting, som er vigtig, når du har med den moderne teknologi at gøre, er din kundeservice. Hos ComputerSalg.sk er det en af de vigtigste elementer, og de er hurtige og lette at få fat i, for på deres hjemmeside finder du let oplysninger til at komme i kontakt med dem på mail eller telefon, hvis du ikke har muligheden for at komme ned i deres megastore. Fælles for alle former for kontakt er, at de er ligeglade med, om det er klage eller forspørgsel, du kommer med, og de svarer hurtigt, kompetent og roligt på alle dine spørgsmål, så du får det, som du vil have.

Anmeldelse af ComputerSalg.sk
Når du skal finde det firma, du vil handle hos, så gør du sikkert som os andre - kigger på bedømmelser - men nu er der kommet en ny spiller på markedet, og der kan du finder bedømmelser, som er mere uddybende og mere objektive. De giver dig også en mulighed for at blive en af dem, som melder sig og bedømmer firmaer, så du i fremtiden kan være en af dem, som er tungen på vægtskålen, når andre forbrugere skal vælge dem, de vil samarbejde med.