DanskeAnmeldelser

  Anmeldelser Conrad

  Når det drejer sig om elektronik og tekniske indkøb, så er det vigtigt for mange handlende, at de kan finde de helt specifikke produkter de står og mangler, til den rigtige pris, leveret præcis når de skal bruge dem. Derfor er det vigtigt at finde en forhandler der har det rette sortiment, en nem og overskuelig indkøbsprocess der eventuelt inkluderer procurement løsninger, samt ekspertisen til at rådgive omkring de forskellige produkter og services på markedet. På denne side kan du læse andre handlendes erfaringer med Conrad, hvilket kan hjælpe dig med at beslutte, om det er en virksomhed der kan håndtere dine tekniske indkøb.

  Om Conrad

  Virksomheden Conrad er en sourcing platform der henvender sig specifikt til virksomheder og private med tekniske driftsbehov. Deres mission er at have alle de nødvendige ting samlet på et sted, hvilket betyder at de har et produktsortiment på over 750.000 forskellige reservedele, produkter og løsninger. Conrad har ifølge dem selv et tæt samarbejde med deres leverandører, de fokuserer påinnovation og moderne tekniske løsninger til deres kunder, og med næsten 100 års erfaring indenfor området mener de at have udvalgt netop det sortiment, der er perfekt til alle tekniske driftsbehov og indkøb.

  Innokrill

  Produkter og Services hos Conrad

  På deres hjemmeside kan man finde produkter som kontakter, kabler, aktive kompenenter, industri censorer, industri PC'er, samt tusinder af andre produkter. Deres netbutik indeholder mærkevarer fra brands som Bosch, Knipex, Metabo og Klauke m.fl. Derudover tilbyder virksomheden en række services, som eksempeltvis kabelmontering, kalibreringsservice, PCB service, samt deres egen product on demand-service, hvor man kan bede dem om at bestille varer hjem de normalt ikke har i deres sortiment. Hos Conrad tilbyder de desuden forskellige typer af skræddersyede e-indkøbsløsninger, således at de kan hjælpe deres kunder med med at optimere og forenkle deres indkøbsprocesser. Med disse løsninger følger personlig rådgivning, der tilpasses kundernes virksomhed, altefter om de er små, mellemstore eller store forretninger. På deres hjemmeside kan man desuden finde brugervejledninger på deres forskellige produkter og services, som man kan downloade efter behov.
  Vælger man at bestille hos Conrad, så kan med ved at oprette en profil på deres hjemmeside se alle ordrer og fakturaer og spore leveringer. Virksomheden tilbyder fri fragt over 599 kr. og er man klar til at bestille via deres hjemmeside, så kan man vælge at betale med Visa eller Mastercard.

  Komplimenter, Klager og Tips til Conrad

  Er du kunde hos Conrad, eller har du tidligere købt enten produkter eller skræddersyede services hos denne virksomhed? Har de et fyldestgørende sortiment, kan man altid finde hvad man leder efter hos dem og gjorde deres løsninger indkøbdsprocessen lettere for din virksomhed? Hvad end du har indgivet store ordrer eller mindre bestillinger gennem deres netbutik, så vil vi sætte stor pris på at læse din feedback omkring Conrad her på vores hjemmeside. Andre virksomhedsejere eller indkøbere, der overvejer at investere i større procurement løsninger eller produktordrer, bruger gerne tid og ressourcer på at undersøge hver leverandør nøje, før de beslutter sig for en endelig forretningspartner. Derfor kan netop din anmeldelse hjælpe dem med at beslutte, om de skal købe fra denne virksomhed eller ej.

  Conrad
  Anmeldelser, klager og kundeoplevelser (1)

  2.6
  0% Vil købe her igen!
  Bestilling
  rating
  2
  Service
  rating
  2
  Pris
  rating
  4
  Levering
  rating
  2

  Alle anmeldelser

  Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

  It's a scam watch out

  Hello.

  I brought from this guys 3-4 days delivery, after 5 days i tried to get in contact with one of their support but didn't get an answer on my till after 4 days, after that the responds was her giving me a "tracking number to my package" but that code was invalid / wrong tried it for a few days didn't work. (day 7) Now ive been trying to mail them about all of this but not they are ignoring me like a true scam company.
  Also they instantly charged me for my product that i brought, that part of the system worked.

  I would suggest getting in contact with you bank asap and get the money taken back.

  They are clearly trying everything in their power to trick you.


  Mvh Patrick hansen ( skrevet i engelsk for at være sikker på flest mulige kan læse det.)

  Af: Patrrick Hansen09-09-2021
  Thomas Petersen09-09-2021

  Hej jeg har også haft problemer med dem og måtte kontakt bank for at få det klaret, der kom heller ingen vare

  Bestilling
  rating
  Service
  rating
  Pris
  rating
  Levering
  rating
  Vil købe her igen
  Nej
  2.5
  rating

  Skriv din egen anmeldelse om Conrad

  Din anmeldelse

  FAQ

  Er Conrad et troværdigt firma?

  Dette er for nuværende 1 kundes bedømmelse af Conrad I gennemsnit. De modtog følgende 2.6 ud af 10 med 0% af dem som har bedømt som viser at de ville købe noget fra det firma igen.

  Hvilke ydelser eller produkter tilder dette Conrad?

  Conrad er for hovedparten aktiv I Webshops, mere specifikt med Elektronik

  Jeg har læst alle bedømmelserne, hvad gør jeg så nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Conrad gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.