Dustinhome Anmeldelser

: 3
100% Vil handle her igen

I fokus: Hvad siger kunderne?
Skriv en anmeldelse

K
Kim R.
Jeg købte en bærbar computer fra Dustin, og den blev leveret til tiden, ordentligt pakket ind. Et år senere var der et problem med det dækket af garantien, så jeg kontaktede Dustin for at få hjælp....Læs om
K
Koch
Bestilte en vare, modtog hurtigt, god service.Læs om
T
Thomas Bonde Pedersen
Jeg har købt en Razer Book 13 på gilbud. Der var dog en grund til den var på tilbud, det er en model med defekt tastatur de bare skal af med. Efter en uges brug sendte jeg retur og forventede en om...Læs om

Alle anmeldelser (3)

 • Ingen anmeldelser endnu!

  Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil handle her igen
  Generelt

  Ny bærbar

  Jeg købte en bærbar computer fra Dustin, og den blev leveret til tiden, ordentligt pakket ind. Et år senere var der et problem med det dækket af garantien, så jeg kontaktede Dustin for at få hjælp. De oprettede øjeblikkeligt en garantisag og sendte mig et postklistermærke, så jeg kan returnere varen til tjenesten. 2 uger senere kom min bærbare computer tilbage til mig, korrekt fikset (reservedel udskiftet) og klar til brug.

  Jeg var meget tilfreds med Dustin Homes serviceniveau og holdning til kunderne. Bliv ved med det, gutter. Leveringen er altid hurtig. Kommunikation er i top. returnering er også hurtig. Generelt er jeg virkelig glad for min oplevelse med Dustin. Jeg ville ønske, at de opkræver mindre for forsendelse, når varerne er små noget i retning af 30.

  Skål!


 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil handle her igen
  Generelt

  Effektiv og hurtig levering

  Bestilte en vare, modtog hurtigt, god service.


 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil handle her igen
  Generelt

  Razer Book 13

  Jeg har købt en Razer Book 13 på gilbud. Der var dog en grund til den var på tilbud, det er en model med defekt tastatur de bare skal af med. Efter en uges brug sendte jeg retur og forventede en ombytning, men det viser sig at den skal til reperation hos razer, som ifølge dustins kundeservice har ekstremt lange RMA tider. Så nu har jeg brugt 9000 kr på en bærbar jeg har haft i 7 dage, som jeg sikkert skal undvære i 2 måneder. Øv... Hold jer væk!


Andre læste også