Dustinhome

Alle anmeldelser

Dustinhome

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

I fokus: Hvad siger vores kunder?

K
Kim R.
Jeg købte en bærbar computer fra Dustin, og den blev leveret til tiden, ordentligt pakket ind. Et år senere var der et problem med det dækket af garantien, så jeg kontaktede Dustin for at få hjælp....Læs om
T
Thomas Bonde Pedersen
Jeg har købt en Razer Book 13 på gilbud. Der var dog en grund til den var på tilbud, det er en model med defekt tastatur de bare skal af med. Efter en uges brug sendte jeg retur og forventede en om...Læs om
J
Jonas
De annulleret min ordre da jeg de skulle sende den. Fordi de ikke kunne få fat i varen. Læs om

Alle anmeldelser (3)

 • Ingen anmeldelser endnu!

  Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil købe her igen
  Generelt

  Ny bærbar

  Jeg købte en bærbar computer fra Dustin, og den blev leveret til tiden, ordentligt pakket ind. Et år senere var der et problem med det dækket af garantien, så jeg kontaktede Dustin for at få hjælp. De oprettede øjeblikkeligt en garantisag og sendte mig et postklistermærke, så jeg kan returnere varen til tjenesten. 2 uger senere kom min bærbare computer tilbage til mig, korrekt fikset (reservedel udskiftet) og klar til brug.

  Jeg var meget tilfreds med Dustin Homes serviceniveau og holdning til kunderne. Bliv ved med det, gutter. Leveringen er altid hurtig. Kommunikation er i top. returnering er også hurtig. Generelt er jeg virkelig glad for min oplevelse med Dustin. Jeg ville ønske, at de opkræver mindre for forsendelse, når varerne er små noget i retning af 30.

  Skål!


 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil købe her igen
  Generelt

  Razer Book 13

  Jeg har købt en Razer Book 13 på gilbud. Der var dog en grund til den var på tilbud, det er en model med defekt tastatur de bare skal af med. Efter en uges brug sendte jeg retur og forventede en ombytning, men det viser sig at den skal til reperation hos razer, som ifølge dustins kundeservice har ekstremt lange RMA tider. Så nu har jeg brugt 9000 kr på en bærbar jeg har haft i 7 dage, som jeg sikkert skal undvære i 2 måneder. Øv... Hold jer væk!


 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil købe her igen
  Generelt

  Et collectors eddtion ps5 spil

  De annulleret min ordre da jeg de skulle sende den. Fordi de ikke kunne få fat i varen.


Andre læste også

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 anmeldelser

Du kender helt sikker til navnet. Björn Borg er kendt over hele verden for sin kvalitet, specielt inden for undertøj. Igennem tide...

Logo GlobalTools

GlobalTools

1 anmeldelser

E-Mærket netshop der sælger kvalitets værktøj til handy manden og håndværkeren.Om Globaltools ApS  Moder...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Logo UNIG

UNIG

1 anmeldelser

Gardiner online og gennem gardin bus et koncept der inkluderer montage service når du har behov for detOm UNIGgardiner A/S UNIGgardin A/S bl...

Dustinhome

Om du er privatkunde, eller om det er til din virksomhed, så kan du finde alt til kontoret af elektronik hos Dustinhome.dk. Forskellen er momsen, som de fleste er klar over. Men det, der er ens for alle, er, at udvalget er enormt, og at det er let at finde lige det, du skal bruge. Det kan sagtens være noget til hjemmekontoret, så arbejder kan passes med lethed her, men det kan også være en stor skærm, der skal sættes op i fælleslokalerne på arbejdspladsen, så møder kan holdes elektronisk. Mulighederne er utallige.

Om Dustinhome.dk
En bærbar er noget, de fleste efterhånden har. Den er et godt arbejdsredskab, og den kan let tages med alle steder hen, men arbejder du ved en computer hver eneste dag, så er det mere komfortabelt med en skærm, et tastatur og en mus. Det kan sagtens køres gennem din bærbare, men der er ingen grund til at gøre det svært for sig selv. Måske er det noget helt andet som hovedtelefoner, der kan holde lyde ude. Noget, der kan være en gave sendt fra himlen, når man skal koncentrere sig, men samtidig sidder i storrum, hvor det kan larme ret meget. Eller måske er det en god mikrofon til optagelser, du er på udkig efter. Der er det hele hos Dustinhome.dk.

Services hos Dustinhome.dk
Det kan være svært at vide, præcis hvilke varer, der tilsvarer de behov, du har, og det gælder uanset om du er selvstændig, virksomhedsejer eller privatperson. Derfor hjælper Dustinhome.dk alle deres kunder med alle de spørgsmål, der måtte være. På den måde får du nemt den rigtige vare, og den slags giver glade kunder. Derfor er det også nemt at ringe til Dustinhome.dk eller at skrive til dem. Du finder alle oplysninger, du skal bruge, på deres hjemmeside, og du vil altd få et kompetent og venligt svar den anden vej.

Kundeservice og klager
Kundeservice kan mere end bare at vejlede dig om de mange produkter, de kan også fortælle, hvor langt din vare er kommet, de kan vejlede om de mange gode tilbud samt om de kampagner, der er lige nu og her. Kundeservice er nemlig dem, der skal vide alt, og som skal kunne besvare alle spørgsmål. Det er derfor også dem, du kan kontakte, hvis der er noget, du ikke er tilfreds med, for denne del hjælper de også med. Er du uheldig og har fået en defekt vare, så kan de hjælpe dig med returneringen af den, og de kan også sikre, du får en ny, hvis det er det, du foretrækker.

Anmeldelse af Dustinhome.dk
Med så mange varer, er der mange, der har handlet hos Dustinhome.dk eller overvejer at gøre det. Har du allerede været kunde hos dem, så kan du anmelde dem her på siden. Andre kan læse din anmeldelse og dermed tage stilling til, om de også vil handle der. Det er den moderne måde at sprede ordet på fra mund til mund, og det virker, for nettet er dejligt stort, og du kan glædes over det som forbruger.