DanskeAnmeldelser

  Anmeldelser Alternate

  Er det ikke herligt, når vi kan få alt på en gang? Jo, og det er derfor vi elsker webshops, der samler alt hvad vi har brug for på en og samme hjemmeside. Ét tryk med musen, én levering at holde styr på, én forhandler, man kan stole på. Online shopping handler om, at gøre det så nemt som muligt, og det er her Alternate kommer ind i billedet. Her er alt samlet under samme tag, så du kan handle nemt og hurtigt, og desuden holde indbakken fri for ordrebekræftelser. Eller det er i hvert fald tanken. På denne side kan du læse om webshoppen Alternate og om det nu også er så nemt.

  Om Alternate
  Alternate er en online forhandler baseret i Tyskland, men er til stede i 13 lande i Europa, heriblandt Danmark. Firmaet har en dansk hjemmeside, hvorfra de sælger et udvalg af fysiske produkter. Virksomheden har mange forskellige kategorier, men har et særligt fokus på teknologi. De averterer med afsendelse indenfor 24 timer efter ordren er afgivet, og med, at forsendelsen er CO2 neutral. Hjemmesiden godtager alle større kreditkort samt PayPal.

  Produkter og Services
  Ja, hvad er det lige Alternate sælger? Himmel, jord, og alt derimellem. Hos denne webshop kan du stort set finde alt, hvad der befinder sig i huset, i haven og på arbejdet. Alternate har et stort udvalg af tech tilbehør. Alt hvad din computer kunne drømme om kan fås under kategorierne hardware, gaming og software. Alternate har også et udvalg af smartphones og tilbehør fra kendte mærker som Apple, Google, Huawei og Samsung. Men der er ikke kun legetøj til de voksne. Alternate byder på et sortiment af legetøj til børn i alle aldre. Kategorien indeholder babylegetøj såvel som legesager til større børn, heriblandt droner og fjernbetjente køretøjer. Kan man ikke lige finde den helt rigtige gave, tilbyder Alternate også gavekort.
  Selvom udvalget spænder fra legetøj til kaffemaskiner til kajakker til trampoliner, grunder Alternate i teknologiens verden. Det kommer især til udtryk i PC konfiguratoren på hjemmesiden, som hjælper med at finde komponenter til din computer. Konfigurationen sammensættes af dig, og kan derefter indlæses på din profil til enten at købe nu eller gemme til senere.
  Hos Alternate har du almindelig 14 dages fortrydelsesret uden begrundelse efter varen er i din besiddelse. Der skal sendes en klar mail til firmaet inden de 14 dage er udløbet. Du modtager fuld refundering af varens pris, dog ikke leveringsomkostninger. Man sender selv varen tilbage til virksomhedens hovedkontor i Tyskland.

  Klager, Komplimneter og Tips til Alternate
  Vi er nysgerrige. Hvad synes du om Alternate? Kom dine varer til tiden? Er det nemt at returnere et fortrudt køb? Hvordan virker PC konfiguratoren? Hvad synes du om deres kundeservice, og snakker de dansk? Anmeldelser er et fantastisk værktøj, som hele tiden hjælper forbrugere til at finde de absolut bedste forhandlere. Du kan hjælpe andre ved at skrive et par ord om din oplevelse og lade os vide, om du vil handle hos Alternate igen.

  Alternate
  Anmeldelser, klager og kundeoplevelser (0)

  10
  100% Vil købe her igen!
  Bestilling
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Pris
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle anmeldelser

  Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

  Skriv din egen anmeldelse om Alternate

  Din anmeldelse

  FAQ

  Er Alternate et troværdigt firma?

  Dette er for nuværende 1 kundes bedømmelse af Alternate I gennemsnit. De modtog følgende 10 ud af 10 med 100% af dem som har bedømt som viser at de ville købe noget fra det firma igen.

  Hvilke ydelser eller produkter tilder dette Alternate?

  Alternate er for hovedparten aktiv I Webshops, mere specifikt med Sport & Udendørs Aktiviteter, Elektronik, Kontor, Hobby & Fest

  Jeg har læst alle bedømmelserne, hvad gør jeg så nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Alternate gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.