Alternate

Alle anmeldelser

Alternate

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

I fokus: Hvad siger vores kunder?

T
Tobias D.
Holdet hos Alternate har været nemme at arbejde med og imødekommende gennem de mange køb, jeg har foretaget med dem. De er min foretrukne butik for high-end hovedtelefonlyd, efter at have købt en M...Læs om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser endnu!

  Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil købe her igen
  Generelt

  Flink personale

  Holdet hos Alternate har været nemme at arbejde med og imødekommende gennem de mange køb, jeg har foretaget med dem. De er min foretrukne butik for high-end hovedtelefonlyd, efter at have købt en Meze Elite, Burson Conductor 3 Reference (plus Burson Super Charger PSU), og senest iFi Pro iCAN Signature fra deres butik. De har besvaret mine tekniske spørgsmål og har gjort en ekstra mil for at få mig til at føle mig som en værdsat kunde. Tak, Alternate

  Fantastisk selskab. Før hvert køb kontakter dem for at få anbefalinger og sammenligninger, og de hjælper mig gerne med at beslutte mig for det passende produkt. Virkelig fantastisk team, og de sørger ærligt talt for, at du er tilfreds med dit endelige køb.


Andre læste også

Logo Superdry

Superdry

1 anmeldelser

Anmeldeser af SuperdrySuperdry giver den perfekte kombination af vintage look og moderne komfort, luksus og perfekt kvalitet.Om SuperDryHos Superdr...

Logo GlobalTools

GlobalTools

1 anmeldelser

E-Mærket netshop der sælger kvalitets værktøj til handy manden og håndværkeren.Om Globaltools ApS  Moder...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Logo Ikaika

Ikaika

1 anmeldelser

IKAIKA er et nyt sportsmærke på det danske marked, der gerne vil sælge kvalitetsprodukter til især kvinder. Brandet er...

Alternate

Er det ikke herligt, når vi kan få alt på en gang? Jo, og det er derfor vi elsker webshops, der samler alt hvad vi har brug for på en og samme hjemmeside. Ét tryk med musen, én levering at holde styr på, én forhandler, man kan stole på. Online shopping handler om, at gøre det så nemt som muligt, og det er her Alternate kommer ind i billedet. Her er alt samlet under samme tag, så du kan handle nemt og hurtigt, og desuden holde indbakken fri for ordrebekræftelser. Eller det er i hvert fald tanken. På denne side kan du læse om webshoppen Alternate og om det nu også er så nemt.

Om Alternate
Alternate er en online forhandler baseret i Tyskland, men er til stede i 13 lande i Europa, heriblandt Danmark. Firmaet har en dansk hjemmeside, hvorfra de sælger et udvalg af fysiske produkter. Virksomheden har mange forskellige kategorier, men har et særligt fokus på teknologi. De averterer med afsendelse indenfor 24 timer efter ordren er afgivet, og med, at forsendelsen er CO2 neutral. Hjemmesiden godtager alle større kreditkort samt PayPal.

Produkter og Services
Ja, hvad er det lige Alternate sælger? Himmel, jord, og alt derimellem. Hos denne webshop kan du stort set finde alt, hvad der befinder sig i huset, i haven og på arbejdet. Alternate har et stort udvalg af tech tilbehør. Alt hvad din computer kunne drømme om kan fås under kategorierne hardware, gaming og software. Alternate har også et udvalg af smartphones og tilbehør fra kendte mærker som Apple, Google, Huawei og Samsung. Men der er ikke kun legetøj til de voksne. Alternate byder på et sortiment af legetøj til børn i alle aldre. Kategorien indeholder babylegetøj såvel som legesager til større børn, heriblandt droner og fjernbetjente køretøjer. Kan man ikke lige finde den helt rigtige gave, tilbyder Alternate også gavekort.
Selvom udvalget spænder fra legetøj til kaffemaskiner til kajakker til trampoliner, grunder Alternate i teknologiens verden. Det kommer især til udtryk i PC konfiguratoren på hjemmesiden, som hjælper med at finde komponenter til din computer. Konfigurationen sammensættes af dig, og kan derefter indlæses på din profil til enten at købe nu eller gemme til senere.
Hos Alternate har du almindelig 14 dages fortrydelsesret uden begrundelse efter varen er i din besiddelse. Der skal sendes en klar mail til firmaet inden de 14 dage er udløbet. Du modtager fuld refundering af varens pris, dog ikke leveringsomkostninger. Man sender selv varen tilbage til virksomhedens hovedkontor i Tyskland.

Klager, Komplimneter og Tips til Alternate
Vi er nysgerrige. Hvad synes du om Alternate? Kom dine varer til tiden? Er det nemt at returnere et fortrudt køb? Hvordan virker PC konfiguratoren? Hvad synes du om deres kundeservice, og snakker de dansk? Anmeldelser er et fantastisk værktøj, som hele tiden hjælper forbrugere til at finde de absolut bedste forhandlere. Du kan hjælpe andre ved at skrive et par ord om din oplevelse og lade os vide, om du vil handle hos Alternate igen.