DanskeAnmeldelser

  Anmeldelser Proshop

  De sidste ti år er der sket en revolution i forbindelse med online shopping: det er lettere end nogensinde, at tilgå internettet hvor som helst og når som helst og udvalget af forhandlere online er enormt. Man kan købe stort set alt online, herunder elektronik og multimedia, hvilket for mange mennesker, er essentielle komponenter i en velfungerende hverdag. Man skal derfor sørge for, at man altid handler hos en reel, pålidelig og troværding online forhandler, da der desværre er der en del forsøg på online svindel og bedrageri online. For mange mennesker betyder det, at de læser anmeldelser igennem fra andre handlende, før de afgiver en ordre hos en online virksomhed, således at de på den måde kan dobbelttjekke, at virksomheden behandler deres kunder som forventet.

  Om Proshop

  Proshop a/s blev stiftet af Poul Thyregod, samt tre andre partnere i 1995. Virksomheden var først en detailbutik med speciale indenfor multimedia-produkter, samt mange andre former for IT-relaterede produkter. I 1996 lancerede virksomheden en dansk webshop, og lukkede derefter deres fysiske butik i 2005, hvilket betyder at Proshop i dag er en udelukkende online butik. Proshop a/s ejer og driver i dag webshops i 7 forskellige lande: Danmark, Sverige, Norge, Finland, Tyskland, Polen og Østrig.
  Virksomheden har hovedkontor på Slet Møllevej 17 i Højbjerg, og ejes i dag af den oprindelige stifter Poul Thyregod, samt A. Wilhelmsen Capital A/S og Dolphin Management A/S.
  Netbutikken er e-mærket, hvilket betyder at de har valgt at sikre deres kunder. Ved at være e-mærket har webshoppen derved sørget for, at man som handlende altid kan få hjælp fra e-mærkets jurister, hvis man ikke kan løse en uenighed med netbutikken.

  Produkter og Services hos Proshop

  Virksomheden driver online netbutikker på forskellige sprog, der henvender sig til både virksomheder og privatpersoner. Netbutikkens varekatalog indeholder mere end 200.000 forskellige produkter, indenfor mange forskellige kategorier, såsom bærbare computere, stationære computere, skærme og andet tilbehør, printere, telefoner og mobiltelefoner, netværk, servere og meget andet.
  Man kan på netbutikken anvende en lang række forskellige betalingsmuligheder, herunder Dankort, Visa, Mastercard, Mobile Pay, Paypal, Klarna, JCB, samt andre. Nogle af disse betalingsmuligheder, såsom Klarna, giver handlende mulighed for enten at udskyde betalingen for de produkter man køber, eller dele den op i mindre afdrag, således at man ikke betaler for ordren med det samme.
  I forbindelse med levering, så andvender Proshop a/s følgende leveringspartnere: PostNord, GLS Express, Bring og Burd, til levering af bestillinger i Danmark. Som forbruger har man 14 dages fortrydelsesret, når man har handlet hos dem, i henhold til forbrugeraftaleloven. Man har desuden 24 måneders reklamationsret, hvilket betyder, at man kan få repareret, ombyttet, refunderet varen, afhængigt af situationen.

  Komplimenter, Klager og Tips til Proshop

  Hvis du tidligere har handlet elektronik eller andre former for multimedia hos Proshop, så vil vi være meget interesserede i, at høre nærmere omkring dine erfaringer med denne virksomhed her på siden. På den måde kan du hjælpe andre handlende med at afgøre, om de trygt kan bestille elektronik gennem Proshop, samt hvad de kan forvente i forhold til kvalitet, service og leveringshastighed.

  Proshop
  Anmeldelser, klager og kundeoplevelser (0)

  10
  100% Vil købe her igen!
  Bestilling
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Pris
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle anmeldelser

  Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

  Skriv din egen anmeldelse om Proshop

  Din anmeldelse

  FAQ

  Er Proshop et troværdigt firma?

  Dette er for nuværende 1 kundes bedømmelse af Proshop I gennemsnit. De modtog følgende 10 ud af 10 med 100% af dem som har bedømt som viser at de ville købe noget fra det firma igen.

  Hvilke ydelser eller produkter tilder dette Proshop?

  Proshop er for hovedparten aktiv I Webshops, mere specifikt med Elektronik

  Jeg har læst alle bedømmelserne, hvad gør jeg så nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Proshop gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.