CDON

Alle anmeldelser

CDON

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Phonetrade

Phonetrade

1 anmeldelser

Tiden er til genbrug også på teknologifronten, og det har Phonetrade fundet ud af, så hos dem kan du finde mobiltelefoner, som ha...

Logo GlobalTools

GlobalTools

1 anmeldelser

E-Mærket netshop der sælger kvalitets værktøj til handy manden og håndværkeren.Om Globaltools ApS  Moder...

Logo Lampe Guru

Lampe Guru

1 anmeldelser

Belysning er vigtigt i alle rum og også udendørs i haven, på terrassen eller på altanen - ja selv i det offentige rum. Sam...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

CDON

Her finder du et stadigt voksende udvalg indenfor sport, mode, medier, elektronik, mad og meget mere. CDON's mål er at tilbyde dig alt, hvad du ønsker, til de bedste priser. De er et svensk aktieselskab. Selskabets ledelse er baseret på vedtægterne, den svenske aktieselskabslov, den danske årsregnskabslov, First Norths regler og andre gældende regler.

Som køber i Norden kan de altid tilbyde dig konkurrencedygtige priser på hele deres sortiment. Med deres team af kvalificerede købere kan de også tilbyde dig anbefalede nyheder, løbende kampagner i alle deres segmenter og specialtilbud.

Hos CDON kan du vælge mellem en bred vifte af film, bøger, cd'er, spil, legetøj og produkter fra mobiltelefon-, husholdnings- og elektroniksektoren. Deres sortiment udvides konstant, og du finder med garanti noget, du kan lide.

Deres mål er at yde den bedste service til alle deres kunder. Både når du handler på hjemmesiden, når du kontakter kundeservice og selvfølgelig ved at levere dine varer hurtigst muligt. De lover, at du trygt og sikkert kan handle hos os.

Find produkter
Brug søgefunktionen øverst på deres side til at søge efter den vare, du leder efter. Du kan justere din søgning ved at bruge funktionen "Avanceret søgning". Finder du ikke den vare du leder efter, er den enten ikke i deres leverandørs sortiment eller endnu ikke på udsalg.

Digitale produkter
I spilsektionen kan du købe og downloade spil til din pc eller Mac. Alle de spil, du kan købe, er komplette, og du behøver ikke en internetforbindelse for at spille dem, medmindre dette er et krav for det specifikke spil, du har købt.

Du behøver ikke installere et program for at downloade dine spil. I stedet downloader du det, man kalder en mini downloader. Mini-downloaderen gemmes på dit skrivebord og sikrer, at spillet downloades og installeres. Når installationen er fuldført, sletter mini-downloaderen sig selv og efterlader ingen spor på din computer.

Spil kan købes og downloades fra kl. 00:01 på udgivelsesdagen. Det betyder, at du kan spille spillet længe før nogen anden, der beslutter sig for fysisk at købe spillet.

Det er her du får adgang til video-on-demand (VOD), også kaldet filmstreaming eller lejefilm, over bredbånd. Du har adgang til de film, du lejer i et bestemt tidsrum (normalt 24 timer) og kan se filmene så mange gange, du vil i løbet af det tidsrum. Du kan enten se filmen live eller downloade den og se den senere.

For at bruge tjenesten skal du bruge en bredbåndshastighed på mindst 1 Mbps, Windows (XP eller nyere) og Windows Media Player 11 eller derover. Selvom din bredbåndsforbindelse ikke opfylder hastighedskravene, kan du stadig downloade filmen. I dette tilfælde kan du starte filmen efter et par minutter, når en stor nok del af filmen er blevet downloadet til din computer.

Særlige ordrer
Du kan desværre ikke bestille specialprodukter fra CDONDe forsøger dog hele tiden at erhverve titler, som ikke er tilgængelige på det danske marked. De har blandt andet et udvalg af importtitler på deres filmside.

Mange derude vil gerne læse din ærlige mening omkring CDON?
Skriv en anmeldelse idag, som vi med glæde vil dele. Var produktet som beskrevet? Hvordan var deres kundeservice? Er det en erfaring du vil anbefale til andre? Vi glæder os til at høre om din erfaring.