Banggood

Alle anmeldelser

Banggood

50% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

I fokus: Hvad siger vores kunder?

L
Leif Jørgensen
Omend det en gang var en "smule" bøvlet at få en berettiget klage igennem over en vare jeg modtog, der ikke overholdt de specifikationer der var lovet (sendte en ting der var beregnet til...Læs om
J
jens Thomsen
Første gang jeg handlede her, da købte jeg kun en enkelt ting, men har handlet flere gange siden, og er overrasket over kvaliteten i forhold til prisen hver gang og leveringstiden er de fleste gang...Læs om

Alle anmeldelser (2)

 • Ingen anmeldelser endnu!

  Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil købe her igen
  Generelt

  Har næsten kun haft gode oplevelser med firmaet.

  Omend det en gang var en "smule" bøvlet at få en berettiget klage igennem over en vare jeg modtog, der ikke overholdt de specifikationer der var lovet (sendte en ting der var beregnet til levering i USA til 110 volt og med US stik), uagte den var lovet til 220 volt og med et EU stik.


 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil købe her igen
  Generelt

  Positivt overrasket hver gang.

  Første gang jeg handlede her, da købte jeg kun en enkelt ting, men har handlet flere gange siden, og er overrasket over kvaliteten i forhold til prisen hver gang og leveringstiden er de fleste gange kun det halve af hvad de lover.
  Det er ikke sidste gang jeg handler her

  Det ser ud til at jeg er kommet til at trykke på en "NEJ knap " som om jeg ikke vil handle her igen det var først da jeg havde sendt anmeldelsen at jeg så knappen.


Andre læste også

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 anmeldelser

Du kender helt sikker til navnet. Björn Borg er kendt over hele verden for sin kvalitet, specielt inden for undertøj. Igennem tide...

Logo GlobalTools

GlobalTools

1 anmeldelser

E-Mærket netshop der sælger kvalitets værktøj til handy manden og håndværkeren.Om Globaltools ApS  Moder...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Logo UNIG

UNIG

1 anmeldelser

Gardiner online og gennem gardin bus et koncept der inkluderer montage service når du har behov for detOm UNIGgardiner A/S UNIGgardin A/S bl...

Banggood

Vi kender alle til andre firmaer, som sælger os alt godt fra det store udland, og de har et sortiment, som dækker alt fra køkkenborde til slipsenåle. Sådan et firma er Banggood. De falder ind under kategorien, de har alt i gadgets af elektronisk slags, og de kan også sagtens finde en ny bruserslange til dig, hvis du står og mangler det. Firmaet står og skal kæmpe med mange store firmaer, som er etablerede, og de ved, de er nødt til at være med på både sortiment og priser, så de stræber virkelig efter at blive de førende på markedet.

Om Banggood
Banggood er dukket op, efter der er kommet en forbrugerkultur, som er verdensomspændende og nysgerrig, og de får produceret varerne i Kina og får dem sendt verden over. Banggod har dog sikret sig, der er en stor kontrol med alt det, som de sælger, og at de har et shippingsystem, som er unikt og gør, de kan sikre, du ikke skal stå og vente i ugevis på varerne, for de har varehuse over hele verden, og de kan derfor sikre, du kan få det, som du har bestilt, på kun nogle få dage. Banggood samarbejder med nogle af de bedste på transport- og logistikmarkedet, og de prøver så vidt som det er muligt at sørge for, kunderne ikke skal vente på det, de har bestilt.

Services hos Banggood
Når du bestiller varer hos Banggood, så bestiller du varer hos et firma med over 10 års erfaring i Kina. De har et stort netværk af leverandører, som er under en konstant kontrol, som sikrer, der er en god kvalitet på deres hylder, der lever op til de krav, som virksomheden har til det, de sælger. Der er desuden et stort netværk af logistike specialister, som sikrer, varerene kommer ud hurtigt, og de sikrer også, der er varer i deres oversøiske varehuse over hele verden, så de hurtigt kan få sendt det bestilte. Betalingen foregår via en sikker forbindelse, så alle dine oplysninger bliver ikke opsnappet på vejen, og der gøres meget for at sikre, det foresætter sådan.

Klager og kundeservice
Hvis du vil have fat i Banggood og enten klage eller komme med en forespørgsel på en af de varer, de har i deres sortiment, så er det let nok. Du kan selvfølgelig ringe til dem, men du kan også skrive til dem på mail. Fælles for begge metoder er, at de bestræber sig på at svare hurtigt, telefonopkald er naturligt hurtigere, men der bliver også svaret hurtigt på mail, og der er den samme gode behandling hver eneste gang, du skriver eller ringer til dem, for de vil gerne have, deres kunder er glade.

Anmeldelse af Banggood
Bedømmelsen af Banggood er vigtig, for med den store konkurrence, der er på det marked, er det vigtigt, de holder sig skarpe. På en ny hjemmeside kan du være en af dem, som er med til at bedømme firmaerne, som du handler med, på en objektiv måde og give et fornuftigt billede af firmaerne, deres ydelser og deres produkter. Noget som mange andre i fremtiden vil bruge til at finde det firma, som de gerne vil handle med.