DanskeAnmeldelser

  Anmeldelser Banggood

  Vi kender alle til andre firmaer, som sælger os alt godt fra det store udland, og de har et sortiment, som dækker alt fra køkkenborde til slipsenåle. Sådan et firma er Banggood. De falder ind under kategorien, de har alt i gadgets af elektronisk slags, og de kan også sagtens finde en ny bruserslange til dig, hvis du står og mangler det. Firmaet står og skal kæmpe med mange store firmaer, som er etablerede, og de ved, de er nødt til at være med på både sortiment og priser, så de stræber virkelig efter at blive de førende på markedet.

  Om Banggood

  Banggood er dukket op, efter der er kommet en forbrugerkultur, som er verdensomspændende og nysgerrig, og de får produceret varerne i Kina og får dem sendt verden over. Banggod har dog sikret sig, der er en stor kontrol med alt det, som de sælger, og at de har et shippingsystem, som er unikt og gør, de kan sikre, du ikke skal stå og vente i ugevis på varerne, for de har varehuse over hele verden, og de kan derfor sikre, du kan få det, som du har bestilt, på kun nogle få dage. Banggood samarbejder med nogle af de bedste på transport- og logistikmarkedet, og de prøver så vidt som det er muligt at sørge for, kunderne ikke skal vente på det, de har bestilt.

  Truthful review of Banggood.com (non-affiliate)

  Services hos Banggood

  Når du bestiller varer hos Banggood, så bestiller du varer hos et firma med over 10 års erfaring i Kina. De har et stort netværk af leverandører, som er under en konstant kontrol, som sikrer, der er en god kvalitet på deres hylder, der lever op til de krav, som virksomheden har til det, de sælger. Der er desuden et stort netværk af logistike specialister, som sikrer, varerene kommer ud hurtigt, og de sikrer også, der er varer i deres oversøiske varehuse over hele verden, så de hurtigt kan få sendt det bestilte. Betalingen foregår via en sikker forbindelse, så alle dine oplysninger bliver ikke opsnappet på vejen, og der gøres meget for at sikre, det foresætter sådan.

  Klager og kundeservice

  Hvis du vil have fat i Banggood og enten klage eller komme med en forespørgsel på en af de varer, de har i deres sortiment, så er det let nok. Du kan selvfølgelig ringe til dem, men du kan også skrive til dem på mail. Fælles for begge metoder er, at de bestræber sig på at svare hurtigt, telefonopkald er naturligt hurtigere, men der bliver også svaret hurtigt på mail, og der er den samme gode behandling hver eneste gang, du skriver eller ringer til dem, for de vil gerne have, deres kunder er glade.

  Anmeldelse af Banggood

  Bedømmelsen af Banggood er vigtig, for med den store konkurrence, der er på det marked, er det vigtigt, de holder sig skarpe. På en ny hjemmeside kan du være en af dem, som er med til at bedømme firmaerne, som du handler med, på en objektiv måde og give et fornuftigt billede af firmaerne, deres ydelser og deres produkter. Noget som mange andre i fremtiden vil bruge til at finde det firma, som de gerne vil handle med.

  Banggood
  Anmeldelser, klager og kundeoplevelser (2)

  9
  50% Vil købe her igen!
  Bestilling
  rating
  9
  Service
  rating
  8
  Pris
  rating
  10
  Levering
  rating
  9

  Alle anmeldelser

  Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

  Har næsten kun haft gode oplevelser med firmaet.

  Omend det en gang var en "smule" bøvlet at få en berettiget klage igennem over en vare jeg modtog, der ikke overholdt de specifikationer der var lovet (sendte en ting der var beregnet til levering i USA til 110 volt og med US stik), uagte den var lovet til 220 volt og med et EU stik.

  Af: Leif Jørgensen16-09-2021
  Bestilling
  rating
  Service
  rating
  Pris
  rating
  Levering
  rating
  Vil købe her igen
  Ja
  8
  rating

  Positivt overrasket hver gang.

  Første gang jeg handlede her, da købte jeg kun en enkelt ting, men har handlet flere gange siden, og er overrasket over kvaliteten i forhold til prisen hver gang og leveringstiden er de fleste gange kun det halve af hvad de lover.
  Det er ikke sidste gang jeg handler her

  Af: jens Thomsen26-04-2021
  jens Thomsen26-04-2021

  Det ser ud til at jeg er kommet til at trykke på en "NEJ knap " som om jeg ikke vil handle her igen det var først da jeg havde sendt anmeldelsen at jeg så knappen.

  Bestilling
  rating
  Service
  rating
  Pris
  rating
  Levering
  rating
  Vil købe her igen
  Nej
  10
  rating

  Skriv din egen anmeldelse om Banggood

  Din anmeldelse

  FAQ

  Er Banggood et troværdigt firma?

  Dette er for nuværende 1 kundes bedømmelse af Banggood I gennemsnit. De modtog følgende 9 ud af 10 med 50% af dem som har bedømt som viser at de ville købe noget fra det firma igen.

  Hvilke ydelser eller produkter tilder dette Banggood?

  Banggood er for hovedparten aktiv I Webshops, mere specifikt med

  Jeg har læst alle bedømmelserne, hvad gør jeg så nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Banggood gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.