DanskeAnmeldelser

  Anmeldelser Geekbuying

  Alt i elektronik til både hjemmet og hobby finder du hos Geekbuying. Som navnet antyder, har de specialiseret sig i alt det, der gør tilværelsen enten lettere eller sjovere for dig, og du kan nemt få fat på alt det, du har brug for. Det er praktisk, og det er samtidig meget underholdende for alle, der handler her.

  Om Geekbuying

  Det er nemt at finde den type af vare, du er på udkig efter, for de er emneindelt i for eksempel smart home og forbrugerelektronik. Det er her du kan finde alt fra mobiltelefoner og bærbare over elektriske løbehjul og droner samt praktiske ting til hjemmet.En ny støvsuger, et smartwatch, en tv-boks eller et overvågningskamera findes også her, så der er nærmest ikke den elektroniske gadgets, der ikke findes på denne hjemmeside. Og selvom den er på engelsk, så kan du nemt få sendt dine varer til Danmark uden problemer. Det er også her, du finder alt det elektronik, du ikke vidste fandtes, eller du ikke vidste, du havde brug for i din hverdag.

  Services hos Geekbuying

  Til trods for en engelsk hjemmeside, så er alle priserne i danske kroner, så du ved præcis, hvad du skal betale. Der er også gode beskrivelser af alle produkterne, så du kan finde det, der passer til dig og dine behov. Siden er stiftet af og administreres af tech-nørder, der elsker alt elektronisk, så du kan være sikker på, varelageret indeholder alt og lidt til. De står også til rådighed, hvis der er noget, du er i tvivl om, for de er eksperter på området. Samtidig er det meget vigtigt for dem, at de kan skaffe dig det hele til den bedste pris, for elektronik til hjemmet skal være til at skaffe for alle derude, og derfor har de altid gode priser på det hele.

  Kundeservice og klager

  De lokale varehuse rundt omkring i verden sikrer hurtig levering af alle varer. Samtidig får du et års garanti på alt, du køber, så du kan roligt sikre dig, at det virker efter hensigten. Har du spørgsmål, så besvares de mest gængse af slagsen gennem deres FAQ, du nemt finder på deres hjemmeside. Ellers kan du altid sende en besked til dem, og er det indenfor deres almindelige åbningstid, kan du også vælge deres chat, hvor du nemt får fat på en ansat og får svar på dine spørgsmål. Endeligt kan du ringe til dem - men husk deres hovednummer ikke er dansk, så det kan være med udlandstakst. Desuden har de engelsktalende personale, så mestrer du ikke dette sprog, kan kommunikationen blive en smule besværlig for dig.

  Anmeldelse af Geekbuying

  De har mange glade købere over hele verden, hvilket er et godt tegn. Er du en af dem, eller har du ikke haft den samme gode oplevelse, så kan du dele den her på siden, så andre får et ærligt indblik i en elektronikforretning og det at handle med dem. Anmeldelser hjælper andre i at træffe deres valg, og du kan være deres tunge på vægtskålen.

  Geekbuying
  Anmeldelser, klager og kundeoplevelser (0)

  10
  100% Vil købe her igen!
  Bestilling
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Pris
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle anmeldelser

  Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

  Skriv din egen anmeldelse om Geekbuying

  Din anmeldelse

  FAQ

  Er Geekbuying et troværdigt firma?

  Dette er for nuværende 1 kundes bedømmelse af Geekbuying I gennemsnit. De modtog følgende 10 ud af 10 med 100% af dem som har bedømt som viser at de ville købe noget fra det firma igen.

  Hvilke ydelser eller produkter tilder dette Geekbuying?

  Geekbuying er for hovedparten aktiv I Webshops, mere specifikt med Elektronik

  Jeg har læst alle bedømmelserne, hvad gør jeg så nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Geekbuying gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.