Geekbuying

Alle anmeldelser

Geekbuying

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

I fokus: Hvad siger vores kunder?

L
Lasse R.
Jeg købte en Kugoo S1Pro, og den fungerer godt som dimser til pendling på kort afstand. Den ankom med ødelagt LCD på grund af slag under transporten, og polystyrenstøtten er af dårlig kvalitet i mo...Læs om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser endnu!

  Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil købe her igen
  Generelt

  Kugoo S1Pro

  Jeg købte en Kugoo S1Pro, og den fungerer godt som dimser til pendling på kort afstand. Den ankom med ødelagt LCD på grund af slag under transporten, og polystyrenstøtten er af dårlig kvalitet i modsætning til nogle andre produkter, fast og robust.

  Fra min brugeroplevelse bremser det ret voldsomt, og dækket absorberer ikke tilstrækkeligt stød til ikke at være ujævnt på vejen, det samme som i Mi scootere. Det skal have signallys, bakspejl, indbygget cykellås og paraplystativ som overskud .Jeg synes det er tungt, men nogle mennesker gør det ikke. Vibrationerne, jeg er bange for at løsne delene.

  Jeg prøvede at holde noget blutac, og det absorberer nogle stød.

  Samlet set synes jeg, det stadig er fantastisk at købe på geekbuying, fordi det er en ansvarlig platform med veludvalgte varer til en rimelig pris.


Andre læste også

Logo Phonetrade

Phonetrade

1 anmeldelser

Tiden er til genbrug også på teknologifronten, og det har Phonetrade fundet ud af, så hos dem kan du finde mobiltelefoner, som ha...

Logo GlobalTools

GlobalTools

1 anmeldelser

E-Mærket netshop der sælger kvalitets værktøj til handy manden og håndværkeren.Om Globaltools ApS  Moder...

Logo Lampe Guru

Lampe Guru

1 anmeldelser

Belysning er vigtigt i alle rum og også udendørs i haven, på terrassen eller på altanen - ja selv i det offentige rum. Sam...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Geekbuying

Alt i elektronik til både hjemmet og hobby finder du hos Geekbuying. Som navnet antyder, har de specialiseret sig i alt det, der gør tilværelsen enten lettere eller sjovere for dig, og du kan nemt få fat på alt det, du har brug for. Det er praktisk, og det er samtidig meget underholdende for alle, der handler her.

Om Geekbuying
Det er nemt at finde den type af vare, du er på udkig efter, for de er emneindelt i for eksempel smart home og forbrugerelektronik. Det er her du kan finde alt fra mobiltelefoner og bærbare over elektriske løbehjul og droner samt praktiske ting til hjemmet.En ny støvsuger, et smartwatch, en tv-boks eller et overvågningskamera findes også her, så der er nærmest ikke den elektroniske gadgets, der ikke findes på denne hjemmeside. Og selvom den er på engelsk, så kan du nemt få sendt dine varer til Danmark uden problemer. Det er også her, du finder alt det elektronik, du ikke vidste fandtes, eller du ikke vidste, du havde brug for i din hverdag.

Services hos Geekbuying
Til trods for en engelsk hjemmeside, så er alle priserne i danske kroner, så du ved præcis, hvad du skal betale. Der er også gode beskrivelser af alle produkterne, så du kan finde det, der passer til dig og dine behov. Siden er stiftet af og administreres af tech-nørder, der elsker alt elektronisk, så du kan være sikker på, varelageret indeholder alt og lidt til. De står også til rådighed, hvis der er noget, du er i tvivl om, for de er eksperter på området. Samtidig er det meget vigtigt for dem, at de kan skaffe dig det hele til den bedste pris, for elektronik til hjemmet skal være til at skaffe for alle derude, og derfor har de altid gode priser på det hele.

Kundeservice og klager
De lokale varehuse rundt omkring i verden sikrer hurtig levering af alle varer. Samtidig får du et års garanti på alt, du køber, så du kan roligt sikre dig, at det virker efter hensigten. Har du spørgsmål, så besvares de mest gængse af slagsen gennem deres FAQ, du nemt finder på deres hjemmeside. Ellers kan du altid sende en besked til dem, og er det indenfor deres almindelige åbningstid, kan du også vælge deres chat, hvor du nemt får fat på en ansat og får svar på dine spørgsmål. Endeligt kan du ringe til dem - men husk deres hovednummer ikke er dansk, så det kan være med udlandstakst. Desuden har de engelsktalende personale, så mestrer du ikke dette sprog, kan kommunikationen blive en smule besværlig for dig.

Anmeldelse af Geekbuying
De har mange glade købere over hele verden, hvilket er et godt tegn. Er du en af dem, eller har du ikke haft den samme gode oplevelse, så kan du dele den her på siden, så andre får et ærligt indblik i en elektronikforretning og det at handle med dem. Anmeldelser hjælper andre i at træffe deres valg, og du kan være deres tunge på vægtskålen.