DanskeAnmeldelser

  Anmeldelser Light in the Box

  Light In The Box sender tusindvis af varer til mere end 200 lande verden over. Og der findes nærmest ikke den vare, de ikke har på lager, og som du ikke kan bestille. Priserne er altid helt i bund, udvalget er enormt, og der kommer hele tiden nyt til. Som om de gode priser ikke var nok, så kan du også finde masser af varer på tilbud, så det bliver endnu mere billigt for dig som forbruger.

  Om Light In The Box

  Det fascinerende ved en forretning som Light In The Box er, at du kan få det hele her. Det er hos dem du på samme tidspunkt kan købe et par nye jogabukser, en vandhane, en pyntepude, neglelak, et ur, sandaler, ny snor til hunden, ladekabel til telefonen og sjove gadgets. Ved du, hvad du leder efter, så finder du det hurtigt ved at søge efter det, men har du tiden, så kan du nemt bruge timer på bare at kigge på det enorme udvalg, du finder her, for det er både spændende og imponerende, at det kan lade sig gøre at sikre alverden alt det, de lige står og mangler, og så til overraskende lave priser samtidig.

  Services hos Light In The Box

  Du finder næppe en forretning, der tilbyder flere metoder for betaling, end det er tilfældet her. Der er alle de gængse, der bruges her i landet, og som du helt sikkert også kender fra rejser i udlandet, men der er masser af metoder, de færreste har hørt om før, og det skyldes alle dem, der handler hele verden over. Leveringen går lige så glat med alle de kendte, der sørger for, at varerne havner hjemme hos dig hurtigst muligt. Det er noget, de kan klare hos Light In The Box, da de har lagre i både Europa og USA, så i modsætning til så mange andre tilsvarende firmaer, så skal varerne ikke først afsendes fra Fjernasien og hjem til dig.

  Kundeservice og klager

  En stor service for dig som forbruger er, at varerne sendes direkte fra producenterne og hjem til dig. Der er ikke for mange mellemmænd, der gør det dyrt at handle hos Light In The Box, og det er med til at give mange og glade kunder. Du kan også følge din forsendelse, så du har en idé om, hvor langt den er nået, og hvor i verden, den befinder sig. Noget, der er rigtig rart, når man går og venter og glæder sig. Har du brug for hjælp til noget, så er deres kundeservice lige så global som resten af firmaet, så det er bare at spørge om det, du har brug for, og så får du hjælp.

  Anmeldelse af Light In The Box

  Har du handle med Light In The Box, så kan du anmelde dem her på siden. Det er noget, rigtig mange kan bruge efterfølgende, for det kan hjælpe dem til at afgøre, om de også vil handle her eller ej. Derfor skal du altid være ærlig og rose og give ris efter behov, så din anmeldelse bliver den bedst tænkelige.

  Light in the Box
  Anmeldelser, klager og kundeoplevelser (0)

  10
  100% Vil købe her igen!
  Bestilling
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Pris
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle anmeldelser

  Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

  Skriv din egen anmeldelse om Light in the Box

  Din anmeldelse

  FAQ

  Er Light in the Box et troværdigt firma?

  Dette er for nuværende 1 kundes bedømmelse af Light in the Box I gennemsnit. De modtog følgende 10 ud af 10 med 100% af dem som har bedømt som viser at de ville købe noget fra det firma igen.

  Hvilke ydelser eller produkter tilder dette Light in the Box?

  Light in the Box er for hovedparten aktiv I Webshops, mere specifikt med Mode, Sport & Udendørs Aktiviteter, Boligindretning, Kontor, Hobby & Fest

  Jeg har læst alle bedømmelserne, hvad gør jeg så nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Light in the Box gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.