DanskeAnmeldelser

  Anmeldelser DHgate

  Er dine sko slidte og har du brug for et nyt par? Virkeren opladeren til din telefon ikke mere eller vil du gerne have en ekstra i nødstilfælde? Måske har du andet der skal udskiftes eller noget nyt der skal købes, men er der nogle netbutikker der sælger disse forskellige produkter? Her kan DHgate være en kæmpe hjælp.

  Om DHgate

  DHgate er en online markedsplads, der gør det nemt at købe lige det man leder efter. Startet i 2005 gør DHgate til en stabil og finpudset platform hvor man kan købe rigtig mange produkter. Med mere end 30 millioner registreret brugere i mere end 220 lande og regioner.

  Produkter og tjenester

  Der bliver solgt alt fra skruer til møbler. På platformen er der mere end 32 millioner produkter tilgængelige, så du behøver aldrig være i tvivl om hvor du kan finde lige det du har brug for. Når du bruger deres platform, så er der en masse kategorier med forskellige produkter som du kan skifte imellem. Når du kigger på en specifik type af produkter, så kan du sortere efter pris, region og mere. Dette gør det nemt at finde produkter med specifikke krav. Udover dette så kan du også finde produkter der er på tilbud, har kort levering eller produkter med masselevering til billigere priser.

  Kundeservice og klager

  Hvis du gerne vil indsende en klage, så har DHgate en sektion til at gøre dette på deres hjemmeside. Hvis der er noget du er i tvivl om, så har DHgate en sektion med svar der forhåbentlig kan svare på disse spørgsmål. Dette er delt op i flere kategorier som f.eks. ordre, returnering, konto og mere. På denne side kan du få information der går i dybden. Her har du også mulighed for at søge efter nøgleord, så du har nemmere adgang til den information du har brug for. Hvis du gerne vil kontakte deres kundeservice så har DHgate en online chat. Du kan dog også kontakte dem over Facebook eller sende dem en besked over platformen, hvor du så vil få svar inde for 24 timer. En side med ofte stillede spørgsmål er også tilgængelig, her kan du få svar på ting der typisk bliver spurgt om.

  Anmeldelse

  Her på DanskeAnmeldelser opfordrer vi dig til at skrive en anmeldelse om DHgate. Dette kan være nyttigt for folk der overvejer at købe fra platformen, eftersom din og andres erfaring kan give information om kvaliteten, troværdigheden kunderservicen eller andet.

  DHgate
  Anmeldelser, klager og kundeoplevelser (0)

  10
  100% Vil købe her igen!
  Bestilling
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Pris
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle anmeldelser

  Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

  Skriv din egen anmeldelse om DHgate

  Din anmeldelse

  FAQ

  Er DHgate et troværdigt firma?

  Dette er for nuværende 1 kundes bedømmelse af DHgate I gennemsnit. De modtog følgende 10 ud af 10 med 100% af dem som har bedømt som viser at de ville købe noget fra det firma igen.

  Hvilke ydelser eller produkter tilder dette DHgate?

  DHgate er for hovedparten aktiv I Webshops, mere specifikt med Boligindretning, Kosmetik & Personlig Pleje, Sport & Udendørs Aktiviteter, Babyer og Børn, Elektronik, Multimedia & Abonnementer, Erotiske butikker, Dyrehandler, Mode, Kontor, Hobby & Fest, Fanartikler

  Jeg har læst alle bedømmelserne, hvad gør jeg så nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van DHgate gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.