DanskeAnmeldelser

  Anmeldelser Alibaba

  Der er firmaer, som lover, at du kan få næsten alt hos dem, og de reklamerer for alle de mange ting, de har i deres store sortiment, men der er ikke mange, som kommer så tæt på som Alibaba, for de har et sortiment så stort, at det er umuligt at overskue. Over 2 millioner produkter har de på deres hylder, de leverer til hele verden, og de gør det til priser, som er langt under det, som du kan få de samme produkter for i din lokale butik. Eneste minus er, at du skal vente i en periode på at det, du har bestilt, bliver leveret fra de store lagre og deres leverandører i Kina.

  Om Alibaba

  Alibaba er kommet ind i de senere år, som internettet er kommet ind som en naturlig del af mange menneskers liv, og der kan handles verden over. Alibaba har fundet ud af, de kan levere lige det, som mange ved, de mangler, og de kan gøre det til en billig penge, for deres producenter og leverandører er alle nogen, som findes i deres nærområde. Firmaet har hurtigt vokset sig enormt stort, og det virker til, det vokser sig endnu større i fremtiden, for der er mange, som har fået øjnene op for deres produkter og services.

  Stel på nettet

  Services hos Alibaba

  Hos Alibaba kan du få alt mellem himmel og jord. Det er muligt med nogle få klik at bestille alt fra møbler over medicinske produkter til træningsudstyr og jakkesæt på samme side, for deres sortiment er enormt, og der er over 2 millioner varer på deres hylder med flere på vej. Hos Alibaba er der en forsendelse, som sker til en billig penge, og der er fast samarbejde med flere af de store speditionsfirmaer, så speditionen er sikker. Hos Alibaba kan du også melde dig til et nyhedsbrev, så du modtager de tilbud, som de tilbyder deres kunder hver uge.

  Klager og kundeservice

  Når du står med en klage, eller du gerne vil have fat i kundeservice på en eller anden måde, så er det faktisk slet ikke så svært, som du tror, for på deres meget overskuelige hjemmeside finder du alle de oplysninger, du skal bruge. Du finder let både mail og telefonnumre, hvor du kan få fat i dem. Det giver sig selv, at de svarer hurtigere, hvis du ringer dem op, men de svarer også hurtigt, når du skriver til dem på mail, og der er ingen forskel på, om det er en klage eller en forespørgsel, du henvender dig med. Kundeservice er den samme hele vejen rundt.

  Anmeldelse af Alibaba

  Når du leder efter et firma at handle med, så er det heldigvis let i dag at tjekke om firmaet er velfungerende, og deres service og produkter er gode, for der er mange hjemmesider, som bedømmer firmaerne. Nu er der så kommet en ny hjemmeside, der giver dig den mulighed, at du kan give en mere nuanceret bedømmelse, en bedømmelse som er mere objektiv og en som mange andre forbrugere i fremtiden kan bruge til at finde de firmaer, som de gerne vil handle med.

  Alibaba
  Anmeldelser, klager og kundeoplevelser (0)

  10
  100% Vil købe her igen!
  Bestilling
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Pris
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle anmeldelser

  Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

  Skriv din egen anmeldelse om Alibaba

  Din anmeldelse

  FAQ

  Er Alibaba et troværdigt firma?

  Dette er for nuværende 1 kundes bedømmelse af Alibaba I gennemsnit. De modtog følgende 10 ud af 10 med 100% af dem som har bedømt som viser at de ville købe noget fra det firma igen.

  Hvilke ydelser eller produkter tilder dette Alibaba?

  Alibaba er for hovedparten aktiv I Webshops, mere specifikt med

  Jeg har læst alle bedømmelserne, hvad gør jeg så nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Alibaba gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.