Alibaba

Alle anmeldelser

Alibaba

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

I fokus: Hvad siger vores kunder?

O
Ole Y.
Jeg er virkelig glad for at arbejde med dette firma. Jeg bestilte 2 lysekroner og 2 lamper. Ordren var kompliceret, så beslutningen var at lave den fra bunden. Jeg havde kun et par billeder uden nø...Læs om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser endnu!

  Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil købe her igen
  Generelt

  Min lamper er flotte

  Jeg er virkelig glad for at arbejde med dette firma. Jeg bestilte 2 lysekroner og 2 lamper. Ordren var kompliceret, så beslutningen var at lave den fra bunden. Jeg havde kun et par billeder uden nøjagtige tegninger. Fabrikken gjorde et rigtig godt stykke arbejde og afsluttede min ordre inden den annoncerede dato. Jeg er virkelig besat af kvaliteten af produkterne. Det var en meget vigtig ting for mig. Jeg fik alle billeder under produktionen, så jeg kan se fremskridtene, og Yasin var altid i kontakt, så jeg kunne diskutere og stille spørgsmål. Det er et mesterværk. Fabriksarbejdere hjalp mig især meget. Navnlig var pakken fantastisk lavet. Alle dele var forsvarligt fastgjort, og hver kasse havde en trækasse. Den fik endda et skilt til forsamlinger. Hvis du leder efter lamper, især specialdesignede, bør du arbejde med dem.


Andre læste også

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 anmeldelser

Du kender helt sikker til navnet. Björn Borg er kendt over hele verden for sin kvalitet, specielt inden for undertøj. Igennem tide...

Logo GlobalTools

GlobalTools

1 anmeldelser

E-Mærket netshop der sælger kvalitets værktøj til handy manden og håndværkeren.Om Globaltools ApS  Moder...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Logo UNIG

UNIG

1 anmeldelser

Gardiner online og gennem gardin bus et koncept der inkluderer montage service når du har behov for detOm UNIGgardiner A/S UNIGgardin A/S bl...

Alibaba

Der er firmaer, som lover, at du kan få næsten alt hos dem, og de reklamerer for alle de mange ting, de har i deres store sortiment, men der er ikke mange, som kommer så tæt på som Alibaba, for de har et sortiment så stort, at det er umuligt at overskue. Over 2 millioner produkter har de på deres hylder, de leverer til hele verden, og de gør det til priser, som er langt under det, som du kan få de samme produkter for i din lokale butik. Eneste minus er, at du skal vente i en periode på at det, du har bestilt, bliver leveret fra de store lagre og deres leverandører i Kina.

Om Alibaba
Alibaba er kommet ind i de senere år, som internettet er kommet ind som en naturlig del af mange menneskers liv, og der kan handles verden over. Alibaba har fundet ud af, de kan levere lige det, som mange ved, de mangler, og de kan gøre det til en billig penge, for deres producenter og leverandører er alle nogen, som findes i deres nærområde. Firmaet har hurtigt vokset sig enormt stort, og det virker til, det vokser sig endnu større i fremtiden, for der er mange, som har fået øjnene op for deres produkter og services.

Services hos Alibaba
Hos Alibaba kan du få alt mellem himmel og jord. Det er muligt med nogle få klik at bestille alt fra møbler over medicinske produkter til træningsudstyr og jakkesæt på samme side, for deres sortiment er enormt, og der er over 2 millioner varer på deres hylder med flere på vej. Hos Alibaba er der en forsendelse, som sker til en billig penge, og der er fast samarbejde med flere af de store speditionsfirmaer, så speditionen er sikker. Hos Alibaba kan du også melde dig til et nyhedsbrev, så du modtager de tilbud, som de tilbyder deres kunder hver uge.

Klager og kundeservice
Når du står med en klage, eller du gerne vil have fat i kundeservice på en eller anden måde, så er det faktisk slet ikke så svært, som du tror, for på deres meget overskuelige hjemmeside finder du alle de oplysninger, du skal bruge. Du finder let både mail og telefonnumre, hvor du kan få fat i dem. Det giver sig selv, at de svarer hurtigere, hvis du ringer dem op, men de svarer også hurtigt, når du skriver til dem på mail, og der er ingen forskel på, om det er en klage eller en forespørgsel, du henvender dig med. Kundeservice er den samme hele vejen rundt.

Anmeldelse af Alibaba
Når du leder efter et firma at handle med, så er det heldigvis let i dag at tjekke om firmaet er velfungerende, og deres service og produkter er gode, for der er mange hjemmesider, som bedømmer firmaerne. Nu er der så kommet en ny hjemmeside, der giver dig den mulighed, at du kan give en mere nuanceret bedømmelse, en bedømmelse som er mere objektiv og en som mange andre forbrugere i fremtiden kan bruge til at finde de firmaer, som de gerne vil handle med.