Wish

Alle anmeldelser

Wish

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 anmeldelser

Du kender helt sikker til navnet. Björn Borg er kendt over hele verden for sin kvalitet, specielt inden for undertøj. Igennem tide...

Logo Superdry

Superdry

1 anmeldelser

Anmeldeser af SuperdrySuperdry giver den perfekte kombination af vintage look og moderne komfort, luksus og perfekt kvalitet.Om SuperDryHos Superdr...

Logo Cellbes

Cellbes

3 anmeldelser

At købe tøj, mode og de vigtige ting tl hjemmet må gerne være nemt. Derfor har Cellbes skabt et stormagasin med alle diss...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Wish

Uanset hvad du har brug for, så er det nok tilgængeligt online. Der er mange online butikker der har alt hvad man skal bruge. Men det er langt fra alle online netbutikker der har billige priser. Dette er hvor giganten Wish er blevet kendt.

Om Wish
Wish er ikke en ny platform eftersom det blev stiftet i 2010. Wish er en kæmpe netbutik, som har rigtig mange tilbud. Men Wish er også en virksomhed der fokus på nem køb og levering af produkter, især når det kommer til international levering. Kunne Wish være en mulighed? I dette tilfælde burde du tjekke deres netbutik, for at finde ud af om de har nogle varer der kunne være tilgængelige for dig. Sandsynligheden for at Wish har noget, der kunne interessere dig, er meget høj eftersom de har en meget bred mængde produkter.

Produkter og tjenester
Wish tilbyder en række forskellige produkter og tjenester. Platformen er designet til at gøre det nemt at købe alt hvad man kunne bruge, men her har Wish specifikt fokus på billige priser. Wish har gjort processen så brugervenlig så muligt med en nem app, og intuitiv hjemmeside. Jagten efter et firma der har fokus på det rigtige, kan ofte være tidskrævende. Men her kan man overveje at bruge Wish eftersom de har mange års erfaring, lige så vel som mange billige priser. Så hvis du har brug for nye enheder eller noget der kan bruges til at gøre mere ud af indretningen derhjemme, så behøver du ikke at bruge mere af din energi mere. Dette og rigtig meget mere tilbyder Wish. Derudover sælger Wish mange flere produkter i mange forskellige varianter.

Kundeservice og klager
Har du brug for at kontakte Wish kundeservice? Man kan ofte have nogle ting man er i tvivl om. Nogle gange kan det være kompliceret at vide hvem man kunne spørge, lige så vel hvordan man får man kan få kontakt til dem. For at kontakte kundeservice, så kan du bruge deres app direkte, hvor du nemt kan få kontakt til deres kundeservice. Det er hurtigere at kontakte dem over appen, men hvis du hellere vil sende en mail kan dette gøres til support@wish.com.

Anmeldelse
Bruger du Wish eller har du gjort dette tidligere? Vi vil meget gerne høre din mening her. Du må have fokus på lige det du vil, så længe det er i forhold til Wish lige så vel som hvad de tilbyder. Hvis du vælger at skrive en anmeldelse, så kommer din anmeldelse til at være synlig, hvilket kan hjælpe andre eftersom folk kan være i tvivl om kvaliteten på produkterne som Wish tilbyder. Hvad du skriver om er op til dig. Hvad er din erfaring med deres hjemmeside? Hvordan var responstiden på deres kundeservice? Hvordan er deres udvalg af produkter?