Fruugo

Alle anmeldelser

Fruugo

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Cellbes

Cellbes

3 anmeldelser

At købe tøj, mode og de vigtige ting tl hjemmet må gerne være nemt. Derfor har Cellbes skabt et stormagasin med alle diss...

Logo Lampe Guru

Lampe Guru

1 anmeldelser

Belysning er vigtigt i alle rum og også udendørs i haven, på terrassen eller på altanen - ja selv i det offentige rum. Sam...

Logo XL Møbler

XL Møbler

1 anmeldelser

Vi kan jo slet ikke forestille os et liv uden møbler, og det er noget, som vi tit skifter ud. Det er faktisk noget, vi bruger meget tid p&ar...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Fruugo

Landegrænser og geografisk placering er ikke længere en hindring, i forbindelse med køb og salg af produkter fra forskellige steder i verden. Der findes i dag en lang række forskellige platforme og netbutikker online, der faciliterer kontakt mellem forhandlere og handlende, således at sprogbarierrer, valuta beregninger og leveringsbesvær er problemer der hører til fortiden. Handler man online er det dog altid vigtigt at man sikrer sig mod svindel og dårlige vilkår, og i den forbindelse foretrækker mange at læse kundeanmeldelser igennem fra andre danskere, før de bestiller fra en ny netbutik.

Om Fruugo
Fruugo er en online, global markedsplads, der har til formål at forbinde forhandlere med handlende kunder fra hele verden. Deres internationale netbutik er tilgængelig i mere end 32 markeder på verdensplan, og understøtter 17 forskellige sprog, samt 22 lokale valutaer. Virksomheden har hovedkontor i England, på adressen 13 Fountain Street, beliggende i Ulverston, Cumbria.

Produkter og Services hos Fruugo
Fruugo er en global markedsplads der kan tilgås online, udviklet med henblik på at gøre shopping på tværs af grænser lettere for kunder fra hele verden. Gennem Fruugos netbutik kan man som privatperson eller virksommhed købe produkter fra forhandlere over hele verden, hvilket foregår på ens eget sprog og lokale valuta, samt ved brug af internationalt anerkendte betalingsmetoder såsom Paypal, Visa betalingskort, Klarna, Mobile Pay, Mastercard og American Express. Da priserne er angivet i ens egen lokale valuta, skal man ikke selv beregne valutakurser og forsendelsesomkostninger.

Virksomhen har flere millioner produkter tilgængelige fra en lang række forskellige detailhandlere fra alle verdens hjørner og på netbutikken kan man derfor finde varer indenfor mange forskellige kategorier. Hos Fruugo kan man blandt andet købe legetøj, elektroniske produkter, møbler, tøj, tasker, sportsudstyr og meget andet. Virksomhedens hjemmeside har både en søgefunktion, i tilfælde af at man leder efter specifikke produkter såsom Huawei smartphones eller en 3D printer, eller man kan kigge mere overordnet blandt de forskellige produktkategorier, hvor man kan finde både mærkevarer, samt opdage nye mærker og forhandlere både indenlands, såvel som udenlands. 

Har man fundet et eller flere produkter man ønsker at købe hos Fruugo, så vil man under bestillingsprocessen kunne se de forskellige leveringsmuligheder. Da virksomheden fungerer som en markedsplads, vil det være forskellige hvorfra de ønskede produkter bliver leveret, da dette afhænger af leverandørens goagrafiske placering. Bestiller man fra en dansk leverandør tager det typisk mellem 1-5 dage fra afsendelse, afhængigt af om man har valgt ekspress levering eller standard, og for internationale leveringer kan man typisk regne med et leveringsvindue på 5-14 dage fra afsendelse af produkterne.

Komplimenter, Klager og Tips til Fruugo
Mange danskere lægger i større grad end nogensinde vægt på brugeranmeldelser fra andre handlende, der tidligere har handlet hos en netbutik. Har du handlet hos Fruugo? Hvis svaret er ja, og du har gjort dig nogle erfaringer med denne online platform, som du vil dele med andre, så kan du hurtigt og nemt skrive en online anmeldelse af Fruugo på danskeanmeldelser.dk. Alle andre der læser med her vil med stor interesse læse din beskrivelse af handelsforløbet, således at de bedre selv kan beslutte, om de skal bestille online samme sted.