Rimowa

Alle anmeldelser

Rimowa

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo EMP

EMP

1 anmeldelser

Samfundet er gået online, og det er kommet som et lyn fra en klar himmel, at det er gået så stærkt. Der er firmaer som EMP,...

Logo Fortnum & Mason

Fortnum & Mason

1 anmeldelser

Fortnum & Mason (i daglig tale ofte forkortet til bare Fortnum's) er et eksklusivt stormagasin i Piccadilly, London, med yderligere butikker p&...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Logo HelloPrint

HelloPrint

1 anmeldelser

Der er ikke noget, som i dag er vigtigere, end at få dit navn ud, så dem, som kan og bør bruge dine services også finder d...

Rimowa

Rimowa er en producent af højkvalitetsbagage. Virksomheden blev grundlagt i 1898 i Köln, Tyskland. Rimowa kufferter er kendt for deres parallelle aluminiumsriller, som er blevet karakteristiske for mærket. Virksomhedens hovedkvarter og produktion har været placeret i Köln i 120 år.

I oktober 2016 sluttede Rimowa sig til LVMH og blev koncernens første tyske selskab. Fra 2017 til 2021 blev virksomheden ledet af Alexandre Arnault. Hugues Bonnet-Masimbert tog over i 2021.

Samarbejder
Rimowa har flere partnerskaber med kendte tyskemærker, såsom Lufthansa siden 1998 til mærkets 100-års jubilæum, eller Porsche siden 1999. Som en del af sit partnerskab med Porsche producerer Rimowa jævnligt særlige serier af sine kufferter med specifikke farver eller designs. Siden 2017 har Rimowa imidlertid fundamentalt ændret sin strategi fra en produktplaceringsstrategi til en strategi med tæt samarbejde og langsigtede partnerskaber, såsom med Fendi, Monocle, Moncler, Supreme, Off-White, Daniel Arsham, Anti Social Social Club, og kunstneren Alex Israel.

Supreme
I 2018 gik New Yorks skateboardmærke Supreme (brand) og Rimowa sammen om at skabe brugerdefinerede versioner af den originale kuffert med Supreme-logoet. Kufferterne i begrænset oplag, lavet eksklusivt til Supreme, var tilgængelige i rød og sort. I 2019 blev en anden linje udgivet, denne gang med Supremes edderkoppewebdesign anodiseret i aluminiumsoverfladen på Rimowa Original kufferterne. Tilgængelig i størrelserne Cabin Plus og Check-In L, samarbejdet omfattede et co-brandet sort læder-bagagemærke, tilpasset foring og en matchende skotaske med snoretræk med Supreme-logoet.

Off-White
I 2018 samarbejdede Rimowa med streetwear-mærket Off-White (virksomhed) og dets grundlægger Virgil Abloh, som også er kunstnerisk leder af Louis Vuitton herretøj. Capsule-kollektionen inkluderede en helt gennemsigtig polycarbonat-kuffert baseret på Essential og titlen "See Through", samt en helt sort original kuffert med ordene "Personal Belongings" i Off-Whites signaturblokbogstaver og en mærkevare-bagagerem. På grund af dets gennemsigtige design har "See Through"-kufferten ikke en indvendig liner og inkluderer i stedet Flex Divider-systemet i sort, samt tilpassede lommer og et ekstra sæt hjul, der følger med produktversionen."See Through" kufferten fås også i en helt sort version.

Dior
I 2019 samarbejdede Rimowa med luksusmodehuset Dior og dets kunstneriske direktør for herretøj Kim Jones (designer) for at udvikle en fælles kapselsamling af eksklusiv bagage. Samlingen omfatter brugerdefinerede versioner af Rimowa Original Cabin og Original Boot kufferter med Dior Oblique-designet, et signaturmotiv fra det legendariske hus fra 1967. Også inkluderet i kollektionen var genoplivningen af ​​et arkivstykke - Rimowa og Dior håndbagage kuffert modelleret efter RIMOWA "Piccolo" kufferten fra 1990'erne - samt et helt nyt design kaldet Rimowa Personal, som har en bærbar størrelse og kropsrem. Et andet højdepunkt i samlingen var Dior og Rimowa Champagne-kufferten. Kollektionen debuterede på landingsbanen til Dior's Summer 2020 modeshow i Paris.

Hvordan var det at prøve Rimowa?
Fortæl os om din erfaring fra start til slut med Rimowa. Hvordan var dit førstegangsindtryk? Var det let at finde rundt? Hvad kunne forbedres? Husk at komme med alle detaljer, så den næste kunde har et bedre overblik.

Din anmeldelse er rigtig vigtig for os og mange andre læsere glæder sig til at læse den idag.