Vestiaire Collective

Alle anmeldelser

Vestiaire Collective

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 anmeldelser

Du kender helt sikker til navnet. Björn Borg er kendt over hele verden for sin kvalitet, specielt inden for undertøj. Igennem tide...

Logo Superdry

Superdry

1 anmeldelser

Anmeldeser af SuperdrySuperdry giver den perfekte kombination af vintage look og moderne komfort, luksus og perfekt kvalitet.Om SuperDryHos Superdr...

Logo Cellbes

Cellbes

3 anmeldelser

At købe tøj, mode og de vigtige ting tl hjemmet må gerne være nemt. Derfor har Cellbes skabt et stormagasin med alle diss...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Vestiaire Collective

Vestiaire Collective er en app til eftertragtet brugtmode. De har til formål at transformere modeindustrien til en mere bæredygtigfremtid ved at promovere den cirkulære modebevægelse som et alternativ til overproduktion, overforbrug og modeindustriens spildte praksis.

Hvad de gør
Platformen giver sit modeaktivistmiljøinspiration, værktøjer og funktioner til at lede forandring ved at sælge og købe unikke brugte stykker fra hinandens skabe. Platformen er unik takket være dens meget engagerede aktivistsamfund og dens sjældne, ønskværdige beholdning på 3 millioner varer, som inkluderer 550.000 nye opslag hver måned.

Om Vestiaire Collective
Vestiaire Collective blev grundlagt i Paris i 2009 og har kontorer i Paris, New York, Hong Kong, Singapore og et tech-hub i Berlin. Deres bæredygtighedsmanifest for 11 år siden havde en radikal idé: at bekæmpe modespild ved at give et nyt liv til det tøj, de ikke længere bruger. Nu tager de deres ambitioner til næste niveau.

Modeindustrien er en af ​​de mest forurenende industrier i verden. Tøjforbruget vil stige med 63 % i 2030, men de bruger deres tøj 40 % mindre i dag, end de gjorde for 10 år siden.

Vestiaire Collective er på en mission om at føre modeindustrien til en mere bæredygtig fremtid ved at give deres fællesskab af modeaktivister mulighed for at drive forandring. For at opnå dette har de brug for dig!

Det er de projekter, forpligtelser og handlinger, de arbejder på, så du ved, hvad de gør for at ændre deres branche, og hvordan du kan blive involveret.

Indstil industristandarden
De er stolte modeaktivister og tror på, at erhvervslivet kan være en kraft til det gode.

Inspirerede, engagerede medarbejdere er første skridt. Blandt andre fordele giver de hvert teammedlem 2 dage om året til at hjælpe en organisation efter eget valg.

Vestiaire Collective's styrke kommer fra deres mangfoldighed
De har etableret en intern taskforce på 5 teams til at fremme og støtte: Lige muligheder, kvinders empowerment, etnisk mangfoldighed, handicap og LGBTQIA+.

Vestiaire Collective er stolte af at være verdens første B Corp til mode videresalg! Den mest krævende certificering, der beviser, at deres virksomhed er en kraft for det gode. Dette er et stort skridt i deres igangværende mission om at ændre modeindustrien, og de ønsker, at hele modeøkosystemet slutter sig til os.

Reducer CO2-fodaftryk 
Ved videresalg undgår man allerede 100 % af de miljøskader, som modeproduktionen forårsager. Næste mål:
2-emballage-bæredygtighed-1

Vestiaire Collective arbejder hårdt på at reducere deres påvirkning af miljøet og tackler kulstof nu - det er nøglen til at tackle klimakrisen. De vil snart opdatere dig om deres forpligtelser - følg med!

Over 50 % af dine ordrer er allerede købt lokalt eller sendt med direkte forsendelse, hvilket sparer over 1.167 tons CO2 siden lanceringen.

Deres nye 'less is more'-emballage er netop blevet lanceret! De har fjernet alt unødvendigt, så det er nu 100% reduceret, genanvendt og genanvendeligt.

Danske Anmeldelser vil sætte rigtig stor pris på en anmeldelse om Vestiaire Collective
Dette gør vi, da det vil hjælpe andre kunder med at træffe den rigtige beslutninger omkring deres køb. Husk også at tage de små detaljer med omkring din erfaring i din anmeldelse.