Farfetch

Alle anmeldelser

Farfetch

0% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

I fokus: Hvad siger vores kunder?

D
Darine
De prøver at snyde en Jeg købte en Marc Jacobs skuldertaske juli 2020 . Som vi alle ved så er der 2 års reklamation på den . Remmen på tasken er gået i stykker . Jeg kontakter dem , sender b...Læs om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser endnu!

  Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil købe her igen
  Generelt

  Nul stjerner , men ikke engang det kan man give dem. De snyder en når man reklamere på en fejl

  De prøver at snyde en

  Jeg købte en Marc Jacobs skuldertaske juli 2020 . Som vi alle ved så er der 2 års reklamation på den . Remmen på tasken er gået i stykker .

  Jeg kontakter dem , sender billeder . Til det svar de at pga tasken er købt for langt tid siden så kan de hverken sende en ny eller give pengene tilbage . Men de vil måske betale for at få den lavet hos en specialist . Men inden da skal jeg først finde ud af hvad de vil have for den og måske kan de ikke dække det hele .

  Jeg skrev at den er købt juli sidste år og det ikke var fair , så gammel er den ikke .

  Jeg har nu oprettet en sag hos forbruger klagenævnet Europa og vil anbefale alle at gør det hvis I bliver snydt .

  Det er gratis og jeg forventer at få mine penge tilbage .

  Jeg skal aldrig aldrig handle der mere !


Andre læste også

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 anmeldelser

Du kender helt sikker til navnet. Björn Borg er kendt over hele verden for sin kvalitet, specielt inden for undertøj. Igennem tide...

Logo Superdry

Superdry

1 anmeldelser

Anmeldeser af SuperdrySuperdry giver den perfekte kombination af vintage look og moderne komfort, luksus og perfekt kvalitet.Om SuperDryHos Superdr...

Logo Cellbes

Cellbes

3 anmeldelser

At købe tøj, mode og de vigtige ting tl hjemmet må gerne være nemt. Derfor har Cellbes skabt et stormagasin med alle diss...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Farfetch

Mode til hele familien, det er lige det, som du får hos Farfetch, for de har over 2.000 designere, som de sælger for, så er du en af dem, som elsker mode, så er det med sikkerhed du hos dem kan finde noget, som er perfekt til både hverdag og fest. Farfetch er stil og klasse blandet med det moderne og lidt provokerende, og det er ikke så lidt, de kan sørge for, du kan få hjem på hylderne. Tøj og tilbehør fra de største designere i verden, som vil tage kegler til både hverdag og fest.

Om Farfetch
Farfetch er startet med en idé om, at moden hurtigt og let skal komme ud til alle, og det er med til at skabe en samhørighed mellem kunderne og moden, så man fra alle afkroge af verden kan lede og bestille mellem de over 2.000 designere, der er i folden hos Farfetch. Der er mulighed for at bestille og kigge på mode til alle, det er til både mænd, kvinder og til børn. Du kan her finde mode og tilbehøret til den selvsamme mode, det er nemlig med til at give det perfekte billede af dem, som bærer det, og det billede, som de viser verden, når de står i det sidste nye skrig fra et af de store modehuse i enten Milano eller Paris.

Services hos Farfetch
Hos Farfetch er der en rigtig god grund til at handle, hvis du vil være med på moden, for det er den service, som de tilbyder. De har gjort sig til det sted, hvor moden samles online, og hvor du kan se alle de store designere og dem, som i fremtiden vil være med til at definere moden. Du kan hos Farfetch søge og lede efter den designer, som lige passer dig, og så kan du hurtigt og let bestille og få det sendt. Dem, som arbejder hos Farfetch, står altid klar med råd og vejledning til dig, som ønsker lidt hjælp til at være helt med på moden.

Klager og kundeservice
FarFetch er mode, det kræver deres kundeservice er klar hele tiden, og at de konstant er klar til at besvare de spørgsmål, der kommer fra kunderne. Det er nemlig et krævende publikum, dem som følger moden. Klager og kundeservice er noget som du let kan få fat i. På de sociale medier er der en chatfunktion, og det er let at fange kundeservice både på de telefonnumre og den e-mail, som er let at finde på hjemmesiden. Begge steder vil de svare hurtigt og hjælpe dig med både forespørgsler og klager, alt efter hvad det er, du henvender dig med.

Anmeldelse af Farfetch
For alle moderne firmaer er det vigtigt at vide, hvad deres kunder mener om den service og de produkter, som de sælger, og derfor er det vigtigt, de kan få en god og objektiv bedømmelse. Det er der nu mulighed for, at de kan få fra de kunder, som har handlet med dem på en ny hjemmeside. En hjemmeside, som tager bedømmelser seriøst og sikrer, det bliver en objektiv og konstruktiv bedømmelse, som firmaerne får. En bedømmelse, som giver et realistisk billede, og som også er med til at sikre, andre kunder kan bruge det, som du skriver til at beslutte, om de vil handle med den pågældende.