DanskeAnmeldelser

  Anmeldelser Farfetch

  Mode til hele familien, det er lige det, som du får hos Farfetch, for de har over 2.000 designere, som de sælger for, så er du en af dem, som elsker mode, så er det med sikkerhed du hos dem kan finde noget, som er perfekt til både hverdag og fest. Farfetch er stil og klasse blandet med det moderne og lidt provokerende, og det er ikke så lidt, de kan sørge for, du kan få hjem på hylderne. Tøj og tilbehør fra de største designere i verden, som vil tage kegler til både hverdag og fest.

  Om Farfetch
  Farfetch er startet med en idé om, at moden hurtigt og let skal komme ud til alle, og det er med til at skabe en samhørighed mellem kunderne og moden, så man fra alle afkroge af verden kan lede og bestille mellem de over 2.000 designere, der er i folden hos Farfetch. Der er mulighed for at bestille og kigge på mode til alle, det er til både mænd, kvinder og til børn. Du kan her finde mode og tilbehøret til den selvsamme mode, det er nemlig med til at give det perfekte billede af dem, som bærer det, og det billede, som de viser verden, når de står i det sidste nye skrig fra et af de store modehuse i enten Milano eller Paris.

  Services hos Farfetch

  Hos Farfetch er der en rigtig god grund til at handle, hvis du vil være med på moden, for det er den service, som de tilbyder. De har gjort sig til det sted, hvor moden samles online, og hvor du kan se alle de store designere og dem, som i fremtiden vil være med til at definere moden. Du kan hos Farfetch søge og lede efter den designer, som lige passer dig, og så kan du hurtigt og let bestille og få det sendt. Dem, som arbejder hos Farfetch, står altid klar med råd og vejledning til dig, som ønsker lidt hjælp til at være helt med på moden.

  Klager og kundeservice

  FarFetch er mode, det kræver deres kundeservice er klar hele tiden, og at de konstant er klar til at besvare de spørgsmål, der kommer fra kunderne. Det er nemlig et krævende publikum, dem som følger moden. Klager og kundeservice er noget som du let kan få fat i. På de sociale medier er der en chatfunktion, og det er let at fange kundeservice både på de telefonnumre og den e-mail, som er let at finde på hjemmesiden. Begge steder vil de svare hurtigt og hjælpe dig med både forespørgsler og klager, alt efter hvad det er, du henvender dig med.

  Anmeldelse af Farfetch
  For alle moderne firmaer er det vigtigt at vide, hvad deres kunder mener om den service og de produkter, som de sælger, og derfor er det vigtigt, de kan få en god og objektiv bedømmelse. Det er der nu mulighed for, at de kan få fra de kunder, som har handlet med dem på en ny hjemmeside. En hjemmeside, som tager bedømmelser seriøst og sikrer, det bliver en objektiv og konstruktiv bedømmelse, som firmaerne får. En bedømmelse, som giver et realistisk billede, og som også er med til at sikre, andre kunder kan bruge det, som du skriver til at beslutte, om de vil handle med den pågældende.

  Farfetch
  Anmeldelser, klager og kundeoplevelser (1)

  4
  0% Vil købe her igen!
  Bestilling
  rating
  4
  Service
  rating
  4
  Pris
  rating
  4
  Levering
  rating
  4

  Alle anmeldelser

  Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

  Nul stjerner , men ikke engang det kan man give dem. De snyder en når man reklamere på en fejl

  De prøver at snyde en

  Jeg købte en Marc Jacobs skuldertaske juli 2020 . Som vi alle ved så er der 2 års reklamation på den . Remmen på tasken er gået i stykker .

  Jeg kontakter dem , sender billeder . Til det svar de at pga tasken er købt for langt tid siden så kan de hverken sende en ny eller give pengene tilbage . Men de vil måske betale for at få den lavet hos en specialist . Men inden da skal jeg først finde ud af hvad de vil have for den og måske kan de ikke dække det hele .

  Jeg skrev at den er købt juli sidste år og det ikke var fair , så gammel er den ikke .

  Jeg har nu oprettet en sag hos forbruger klagenævnet Europa og vil anbefale alle at gør det hvis I bliver snydt .

  Det er gratis og jeg forventer at få mine penge tilbage .

  Jeg skal aldrig aldrig handle der mere !

  Af: Darine 26-08-2021
  Bestilling
  rating
  Service
  rating
  Pris
  rating
  Levering
  rating
  Vil købe her igen
  Nej
  4
  rating

  Skriv din egen anmeldelse om Farfetch

  Din anmeldelse

  FAQ

  Er Farfetch et troværdigt firma?

  Dette er for nuværende 1 kundes bedømmelse af Farfetch I gennemsnit. De modtog følgende 4 ud af 10 med 0% af dem som har bedømt som viser at de ville købe noget fra det firma igen.

  Hvilke ydelser eller produkter tilder dette Farfetch?

  Farfetch er for hovedparten aktiv I Webshops, mere specifikt med Mode

  Jeg har læst alle bedømmelserne, hvad gør jeg så nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Farfetch gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.