About You

Alle anmeldelser

About You

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

I fokus: Hvad siger vores kunder?

R
Robert P.
Denne hjemmeside er et smykke, jeg opdagede under lockdownen. Priserne er uovertrufne, og returservicen er fantastisk. Du har 100 dage til at returnere varerne, som sandsynligvis er mere end nogen ...Læs om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser endnu!

  Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil købe her igen
  Generelt

  sNeakers

  Denne hjemmeside er et smykke, jeg opdagede under lockdownen. Priserne er uovertrufne, og returservicen er fantastisk. Du har 100 dage til at returnere varerne, som sandsynligvis er mere end nogen har brug for. Refusionsprocessen er virkelig hurtig! Jeg kan ikke anbefale dem nok. Telefon-appen er nyttig til at beslutte, hvilken størrelse der passer til dig.

  Jeg bestilte sneakers med 60% udsalg om søndagen og får den på fredag, så får jeg undskyld fra Om dig med 10% udsalgskode, fordi det er blevet sent, selvom jeg tror, jeg får min ordre hurtigere, det var hvad jeg forudså. Her finder du høj kvalitet, rigtig gode priser og hvad du har brug for. Meget taknemmelig og tilfreds.????????


Andre læste også

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 anmeldelser

Du kender helt sikker til navnet. Björn Borg er kendt over hele verden for sin kvalitet, specielt inden for undertøj. Igennem tide...

Logo Superdry

Superdry

1 anmeldelser

Anmeldeser af SuperdrySuperdry giver den perfekte kombination af vintage look og moderne komfort, luksus og perfekt kvalitet.Om SuperDryHos Superdr...

Logo Cellbes

Cellbes

3 anmeldelser

At købe tøj, mode og de vigtige ting tl hjemmet må gerne være nemt. Derfor har Cellbes skabt et stormagasin med alle diss...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

About You

Med så mange forskellige online forhandlere af modetøj og tilbehør, hvordan vælger man så den bedste? Til at starte med, er det vigtigt at definere hvilke parametre der er vigtigst for netop ens egne omstændigheder: er det pris, leveringstid, returpolitik, kvalitet, fremstilling og materialer, kundeservice, udvalg eller noget helt andet? Når man således har udarbejdet en liste over de kriterier, man mener er vigtigst, så anbefales det at man undersøger markedet. I den forbindelse er især kundeanmeldelser et nyttigt redskab, da andre handlende kan give et upartisk og dybdegående indblik i, hvorleder de forskellige online leverandører præsterer i forbindelse parametre der især er vigtige for kunder.

Om About You
Virksomheden About You er en e-handelsvirksomhed med Tysk oprindelse, der primært sælger til lande i Europa. Virksomheden blev Hamborgs første enhjørningevirksomhed i 2018. Virksomhedsmissionen er at blive en førende mode- og teknologivirksomhed, og i den forbindelse vil de digitalisere den klassiske shoppingtur ved at skabe en inspirerende og personlig shoppingoplevelse på smartphonen. Virksomheden omsætter i øjeblikket for 1,17 mia. EUR (regnskabsåret 2020/21) og er aktiv på 24 forskellige markeder, hvilket er resultatet af en 7-årig international ekspandering. Derudover har de ansat over 1000 medarbejdere, fra mere end 65 forskellige nationaliteter.
About You søger, som virksomhed, at have en positiv indflydelse på miljøet. I denne sammenhæng har de opnået en række mål siden 2020, herunder anvendelse af mere miljøvenlige kasser, hvor der bruges mindre materiale og hvor der er en højere genanvendelsesprocent. Derudover har de arbejdet på at opnå CO₂-neutralitet, ved at kompensere for hele deres CO₂-emissioner via certificerede klimabeskyttelsesprogrammer, der yderligere bidrager til FN's mål for bæredygtig udvikling.

Produkter og Services hos About You
Netbutikken About You er en online hjemmeside for modetøj og tilbehør til kvinder, mænd og børn. Virksomheden forhandler kendte mærker såsom Vila, Vero Moda, Only,Tommy Hilfiger, Birkenstock m.fl, samt deres eget mærker About You. Deres netbutik indeholder produktkategorier såsom bluser, bukser, jeans, tasker, undertøj, jakker, samt mange andre. Bestiller man produkter fra deres danske netbutik, kan man forvente forsendelse og levereing af artikler der haves på lager inden for 3-4 arbejdsdage. For hver pakke virksomheden sender afsted, vil man modtage en e-mail med bekræftelse på forsendelse, samt et sporingslink, således at man kan følge pakken hele vejen til leveringsadressen.
I Danmark har man som privat forbruger en lovbestemt fortrydelsesret på 14 dage. Hos About You bliver man dog tilbudt en frivillig returret i en periode på 100 dage efter modtagelse af varerne. Dette er forudsat at varerne er i original emballage og med alle medfølgende dele, samt at alle varer fremstår ubrugte og ubeskadigede, og forudsat at de ikke er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller er blevet tilpasset i forbindelse med individuelle ønsker og behov, hvormed virksomheden derfor ikke vil kunne videresælge dem til andre kunder. 

Komplimenter, Klager og Tips til About You
Hvis du tidligere har handlet online hos About You til enten dig selv, familien eller i forbindelse med en gave, så ville vi sætte stor pris på, hvis du har tid til at skrive en kundeanmeldelse af denne virksomhed her på siden. Hvilke parametre var vigtige for dig som kunde, og levede virksomheden op til disse? En beskrivelse omkring dine erfaringer kan hjælpe andre kunder med at afgøre, om de skal handle hos denne virksomhed, eller om de er bedre tjent med at lede efter alternativer.