NA-KD

Alle anmeldelser

NA-KD

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 anmeldelser

Du kender helt sikker til navnet. Björn Borg er kendt over hele verden for sin kvalitet, specielt inden for undertøj. Igennem tide...

Logo Superdry

Superdry

1 anmeldelser

Anmeldeser af SuperdrySuperdry giver den perfekte kombination af vintage look og moderne komfort, luksus og perfekt kvalitet.Om SuperDryHos Superdr...

Logo Cellbes

Cellbes

3 anmeldelser

At købe tøj, mode og de vigtige ting tl hjemmet må gerne være nemt. Derfor har Cellbes skabt et stormagasin med alle diss...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

NA-KD

NA-KD er firmaet for dem, som gerne vil have god kvalitet og mode fra inderst til yderst, og som ikke er interesserede i at gå på kompromis. NA-KD leverer tøj til den modebevidste kvinde, og de har et stort sortiment, så det er let at finde noget, som passer din stil også. Tilbehøret, som makeup, er også noget, som du kan få på deres hjemmeside, de har make up i samme gode kvalitet som deres tøj, og de har et godt udvalg, så det er sikkert, at alle kan finde noget, de står og kan bruge.

Om NA-KD
NA-KD er skabt af folk med en solid baggrund i modeverdenen. De kommer fra både design og haute couture, det hele blev stablet på benene i 2015, derfra er det gået stærkt, og i dag er NA-KD en af dem, som mange kigger til, når de skal finde alle slags tøj - fra kjoler til bukser - til den modebevidste kvinde, der vil have det hele. NA-KD er på et marked, hvor der er mange om buddet, og der er også mange, som gerne vil kapre deres kunder, så derfor forsøger de hele tiden at holde sig på forkant med den udvikling, der er på et marked, som er i konstant udvikling, og hvor der altid er en, som er klar til at snuppe dine kunder.

Services hos NA-KD
NA-KD har selvfølgelig deres sortiment i tøj og makeup som det primære, og det er da også et stort, elegant og meget alsidigt sortiment, som de har på deres hylder. Sammen med det faktum, at de sørger for, at deres kunder altid har nyt at vælge mellem, og at de sender det hurtigt og udbyder forskellige konkurrencer, er med til at sikre kundernes tilfredshed. Du kan også hurtigt og let på deres hjemmeside bestille et gavekort, så der er nu gode muligheder for at give familie eller veninder noget lækkert til de store mærkedage.

Klager og kundeservice
Der er altid nogen, som skal have fat i et firma som NA-KD, og derfor har de også en god og effektiv kundeservice. Kundeservice er ganske let at få fat i, for på hjemmesiden står alle oplysninger som mail og telefonnumre, så du kan ringe eller skrive til dem, om det så er med klager eller bare nogle spørgsmål, så er det dem ligegyldigt, de giver samme gode service hver gang. Det giver dog sig selv, at der er lidt længere svartid, når du skriver en mail fremfor at ringe, men behandlingen og den kompetente kundeservice er den samme.

Anmeldelse af NA-KD
Når du skal finde det firma, du vil handle hos, så gør du sikkert som mange andre, nemlig kigger på bedømmelser på nettet. Men nu er der kommet en ny spiller på det marked, og der kan du finder bedømmelser, som er mere uddybende og mere objektive. De giver dig også en mulighed for at blive en af dem, som melder sig og bedømmer firmaer, så du i fremtiden kan være en af dem, som er tungen på vægtskålen, når andre forbrugere skal væge de steder, de ønsker at handle.