DanskeAnmeldelser

  Anmeldelser NA-KD

  NA-KD er firmaet for dem, som gerne vil have god kvalitet og mode fra inderst til yderst, og som ikke er interesserede i at gå på kompromis. NA-KD leverer tøj til den modebevidste kvinde, og de har et stort sortiment, så det er let at finde noget, som passer din stil også. Tilbehøret, som makeup, er også noget, som du kan få på deres hjemmeside, de har make up i samme gode kvalitet som deres tøj, og de har et godt udvalg, så det er sikkert, at alle kan finde noget, de står og kan bruge.

  Om NA-KD

  NA-KD er skabt af folk med en solid baggrund i modeverdenen. De kommer fra både design og haute couture, det hele blev stablet på benene i 2015, derfra er det gået stærkt, og i dag er NA-KD en af dem, som mange kigger til, når de skal finde alle slags tøj - fra kjoler til bukser - til den modebevidste kvinde, der vil have det hele. NA-KD er på et marked, hvor der er mange om buddet, og der er også mange, som gerne vil kapre deres kunder, så derfor forsøger de hele tiden at holde sig på forkant med den udvikling, der er på et marked, som er i konstant udvikling, og hvor der altid er en, som er klar til at snuppe dine kunder.

  Josefine Simone discusses her style while playing with a puppy 🐶

  Services hos NA-KD

  NA-KD har selvfølgelig deres sortiment i tøj og makeup som det primære, og det er da også et stort, elegant og meget alsidigt sortiment, som de har på deres hylder. Sammen med det faktum, at de sørger for, at deres kunder altid har nyt at vælge mellem, og at de sender det hurtigt og udbyder forskellige konkurrencer, er med til at sikre kundernes tilfredshed. Du kan også hurtigt og let på deres hjemmeside bestille et gavekort, så der er nu gode muligheder for at give familie eller veninder noget lækkert til de store mærkedage.

  Klager og kundeservice

  Der er altid nogen, som skal have fat i et firma som NA-KD, og derfor har de også en god og effektiv kundeservice. Kundeservice er ganske let at få fat i, for på hjemmesiden står alle oplysninger som mail og telefonnumre, så du kan ringe eller skrive til dem, om det så er med klager eller bare nogle spørgsmål, så er det dem ligegyldigt, de giver samme gode service hver gang. Det giver dog sig selv, at der er lidt længere svartid, når du skriver en mail fremfor at ringe, men behandlingen og den kompetente kundeservice er den samme.

  Anmeldelse af NA-KD

  Når du skal finde det firma, du vil handle hos, så gør du sikkert som mange andre, nemlig kigger på bedømmelser på nettet. Men nu er der kommet en ny spiller på det marked, og der kan du finder bedømmelser, som er mere uddybende og mere objektive. De giver dig også en mulighed for at blive en af dem, som melder sig og bedømmer firmaer, så du i fremtiden kan være en af dem, som er tungen på vægtskålen, når andre forbrugere skal væge de steder, de ønsker at handle.

  NA-KD
  Anmeldelser, klager og kundeoplevelser (0)

  10
  100% Vil købe her igen!
  Bestilling
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Pris
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle anmeldelser

  Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

  Skriv din egen anmeldelse om NA-KD

  Din anmeldelse

  FAQ

  Er NA-KD et troværdigt firma?

  Dette er for nuværende 1 kundes bedømmelse af NA-KD I gennemsnit. De modtog følgende 10 ud af 10 med 100% af dem som har bedømt som viser at de ville købe noget fra det firma igen.

  Hvilke ydelser eller produkter tilder dette NA-KD?

  NA-KD er for hovedparten aktiv I Webshops, mere specifikt med Mode, Kosmetik & Personlig Pleje

  Jeg har læst alle bedømmelserne, hvad gør jeg så nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van NA-KD gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.