Nelly

Alle anmeldelser

Nelly

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

I fokus: Hvad siger vores kunder?

C
Camilla Grubbe
Jeg har også en sag med Nelly i øjeblikket på en reklamation, som har taget snart en måned. Sådan en sag for mindre ting må højst tage et par uger. Andre steder tager sådan en sag højst en uge er m...Læs om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser endnu!

  Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil købe her igen
  Generelt

  Snyde firma

  Jeg har også en sag med Nelly i øjeblikket på en reklamation, som har taget snart en måned. Sådan en sag for mindre ting må højst tage et par uger. Andre steder tager sådan en sag højst en uge er min erfaring, men de har mistet endnu en kunde, for de lader til at snyde på samlebånd kan jeg læse mig frem til. Jeg læser også om deres snydetendens i medierne, hvor Nelly bruger undskyldningen om, at de har travlt. Artiklen var for et par år siden, men jeg kan fortælle jer, at Nelly stadigvæk bruger den undskyldning.

  Opdatering: som oplyst til Nelly, så kan de ikke bare lave deres egne regler på 4 uger, som de i øvrigt lige har overskredet, og hører jeg ikke noget inden de næste par dage, så skal jeg rykke for en afklaring endnu engang opfordrer Nelly til per mail. Jeg går til Forbrugerombudsmanden med sagen, for nu har jeg fået nok. Det er jo mega stressede at skulle slås med dem om en så simpel ting som et par jeans, som er 8 måneder gamle ved reklamationsstart. Et par jeans, jeg har brugt højst 10 gange og vasket få gange på 30 skånegrader. Jeg tørretumler aldrig jeans. Det burde de kunne holde til. Det har alle mine andre jeans kunnet.

  Alle jeres hjerter er bare for at dække over den dårlige kundeservice I yder. Spar mig for det!


Andre læste også

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 anmeldelser

Du kender helt sikker til navnet. Björn Borg er kendt over hele verden for sin kvalitet, specielt inden for undertøj. Igennem tide...

Logo Superdry

Superdry

1 anmeldelser

Anmeldeser af SuperdrySuperdry giver den perfekte kombination af vintage look og moderne komfort, luksus og perfekt kvalitet.Om SuperDryHos Superdr...

Logo Cellbes

Cellbes

3 anmeldelser

At købe tøj, mode og de vigtige ting tl hjemmet må gerne være nemt. Derfor har Cellbes skabt et stormagasin med alle diss...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Nelly

 

Nelly har været til stede på det danske marked i mange år, og hvis du er en færm online shopper, har du sikkert hørt om dem. Men hvilken kvalitet kan vi forvente fra mode butikken? Er deres kundeservice kompetent, venlig og hjælpsom? Hvor nemt er det egentlig at fortryde sit køb og gøre brug af sin returret? På denne side kan du læse andre shopperes oplevelser med mode- og skønhedsbutikken, Nelly.

Om Nelly
Nelly er en svensk netbutik, der blev oprettet i 2003. De lancerede deres netbutik på det øvrige Skandinaviske marked inkl. Danmark, Norge og Finland i 2008. Nelly ser sig selv som værende en ledende aktør for mode- og skønhedsinteresserede kvinder i aldersgruppen 18 til 35 år, men skriver også, at deres produkter er for alle, der leder efter lidt mere glam i sit liv. Virksomheden holder et større sortiment af tøj, sko og tilbehør til kvinder og et mindre sortiment til mænd under et subbrand ved navn NLY MEN. Virksomheden er til stede i 11 Europæiske lande, men lancerede også i 2013 en webshop, der giver alle i EU mulighed for at købe deres produkter.

Produkter og Services
Netbutikken forhandler 700 forskellige varemærker over et større antal produktkategorier inden for tøj, sko, badetøj, sportstøj, skønhedsprodukter og andet tilbehør. Nelly modtager mere end 300 nye varer hver dag. Udover designs fra eksterne modehuse, bærer netbutikken også et sortiment af egne varemærker som NLY Trend, NLY Shoes og NLY Lingerie. Hjemmesiden har også en kategori ved navn NLY MAN, der henvender sig til mænd i samme aldersgruppe.
Er man på udkig efter en gave, og finder man ikke lige det rigtige, tilbyder Nelly også gavekort. Beløbet er valgfrit og kan sendes til modtageren på deres email adresse. Man skal dog være opmærksom på, at man køber gavekort til enten Nelly eller til deres subbrand NLY MAN.
Leveringsomkostninger ved køb under 299 kr. er 49 kr. Bestiller man for mere end dette beløb, er fragten gratis. Nelly sender med PostNord, og estimeret levering er 2-3 arbejdsdage. Virksomheden leverer ikke til Færøerne og Grønland. Pakken leveres til nærmeste postkontor, hvor den kan afhentes med en kode modtaget på SMS.
I overensstemmelse med loven om forbrugerbeskyttelse, tilbyder Nelly 14 dages fortrydelsesret fra varen er modtaget. Varen skal være i original tilstand inkl. tags, etiketter og emballage. Det er gratis at sende ordren retur til Nelly ved fortrudt køb.

Komplimenter, Klager og Tips til Nelly
Tøj salg er flyttet online og antallet af tøjbutikker på nettet er derfor også eksploderet. Derfor kan det også være svært at finde ud af, hvor man skal handle. Det er her du kommer ind i billedet! Har du selv tøj fra Nelly hængende i garderoben? Har du besøgt deres hjemmeside, eller været i kontakt med deres kundeservice team? Så er det dig, vi vil høre fra. Kom din ordre til tiden? Var tøjet i så god kvalitet, som du havde forventet? Skriv venligst en anmeldelse, og lad andre online shopper vide, hvad du virkelig synes om mode- og skønhedsbutikken, Nelly.