Bubbleroom

Alle anmeldelser

Bubbleroom

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Björn Borg
Björn Borg
1 anmeldelser

Du kender helt sikker til navnet. Björn Borg er kendt over hele verden for sin kvalitet, specielt inden for undertøj. Igennem tide...

Logo Cellbes
Cellbes
3 anmeldelser

At købe tøj, mode og de vigtige ting tl hjemmet må gerne være nemt. Derfor har Cellbes skabt et stormagasin med alle diss...

Logo Gearbest
Gearbest
1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Logo ASOS
ASOS
2 anmeldelser

For rigig mange er det meget lettere at bestille tøj på nettet end at skulle i forretninger, og det bliver kun endnu bedre, når ...

Bubbleroom

Bubbleroom er en online tøjforretning, og det er her, du finder alt det tøj, som godt kunne tænke dig, og som du gerne vil have hængende i klædeskabet til en særlig lejlighed eller måske bare til hverdag, for vi kan jo alle godt lide at tage os så godt ud som muligt. I deres sortiment har de festkjolen, skoene og det tilbehør, der skal til, for at du er festens midtpunkt og den, som med sikekrhed er mest velklædt. Bubbleroom står klar, og de giver både gode priser, gode muligheder for at sende varen retur, og de har en god fornemmelse for det, som kunderne gerne vil have.

Om Bubbleroom
Bubbleroom har lagt sig godt til rette med et stort sortiment af dametøj til enhver lejighed. De startede i 2005, og de har siden været leveringsdygtige i tøj og tilbehør til både hverdag og fest, så det er alt fra cowoybukser, som er en del af hverdagsuniformen, til festkjolen, som kan luftes nytårsaften, hvor du også kan finde de højhælede og det flotte tilbehør frem, alt sammen leveret af Bubbleroom. Sortimentet er stort og kvaliteten er i top på deres produkter, for de ved hvilke mærker, som lige nu er favoritten hos deres primære kunder, og de har altid det sidste nye på hylderne.

Services hos Bubbleroom
Hos Bubbleroom er du sikker på, du får det, som er på mode lige nu. Det er dermed ikke sagt, at de ikke har en klasikker eller to på menuen, for det har de bestemt også, men de ved også, at moden for både sko, tøj og tilbehør er i konstant bevægelse, så de skal sikre sig, der er nyt på hylderne konstant. De har gratis fragt, hvis du køber for mere end et bestemt beløb, og de har altid gode tilbud på sæsonvarer, så du kan altid være godt klædt på. Deres byttegaranti er på 45 dage, og det er noget, som sikrer, du kan handle i god tid inden den store fest og nå at bytte det uden problemer, hvis det er for stort, småt eller ikke matcher resten af festbeklædningen.

Klager og kundeservice
Når du vil have fat i kundeservice hos Bubbleroom, så går det hele som en leg, for det er oplysninger, som er lette at finde på deres hjemmeside, og det er ligegyldigt, om du kontakter dem på e-mail eller vælger at ringe til dem, for de står klar. For Bubbleroom er det lige meget, om det er forespørgsler eller klager, alle henvendelser bliver behandlet efter samme skabelon: Kunder skal have den bedste service.

Bedømmelse af Bubbleroom
Det er vigtigt for firmaerne, at de får en god kundebase, som anbefaler dem og bedømmer dem online på en positiv måde. Det er der nu mulighed for med en type af bedømmelse, som er objektiv, og som giver dig en god mulighed for at give en realistisk anmeldelse ud fra den service, som du har fået. Noget, der er stor mangel på i dag. Når du er med i koret, så hjælper du andre, som overvejer at handle med samme firma, og så er det op til dig, om du mener deres service har været god eller dårlig.