STYLEPIT

Alle anmeldelser

STYLEPIT

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 anmeldelser

Du kender helt sikker til navnet. Björn Borg er kendt over hele verden for sin kvalitet, specielt inden for undertøj. Igennem tide...

Logo Superdry

Superdry

1 anmeldelser

Anmeldeser af SuperdrySuperdry giver den perfekte kombination af vintage look og moderne komfort, luksus og perfekt kvalitet.Om SuperDryHos Superdr...

Logo Cellbes

Cellbes

3 anmeldelser

At købe tøj, mode og de vigtige ting tl hjemmet må gerne være nemt. Derfor har Cellbes skabt et stormagasin med alle diss...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

STYLEPIT

Når det gælder køb af tøj på nettet, er det umuligt at komme udenom STYLEPIT, der ikke kun er stor, men er en af de mest erfarne på markedet, og som samtidig har et helt enormt udvalg af tøj, sko og accessories til hende, ham og børnene.

Om STYLEPIT
Hos STYLEPIT er der fokus på alt det, som den moderne familie kan ønske sig. Her kan du samle hele familiens indkøb af tøj og sko på et sted, og du kan være sikker på, du kan finde alle de bedste mærker til en rigtig god pris.

Med deres viden om mode og indkøbsvaner gør de det bare nemt og enkelt at finde de rette styles og i de rette størrelser. Det er nemt at søge ikke kun på køn eller alder, men også sortere tøjet efter størrelse, farve, mærke eller noget helt fjerde, så alle hurtigt kan finde lige det, de gerne vil have.

Til mændende er det nemt at finde nye skjorter eller poloer, til hende festkjoler eller jeans, og til børnene nye sko eller vinterjakker. Det hele findes her, og selvfølgelig også et rigtig stort og spændende sortiment af sneakers til hele familien, for det er efterhånden et must til alle fødder.

Services hos STYLEPIT
Leveringen af det, du har bestilt kunne ikke være hurtigere. Det tager nemlig kun 1-2 dage, før du modtager din pakke. Der er desuden gratis levering, så du skal aldrig bekymre dig om, om der er lidt eller meget i kurven, når du vælger nyt til garderoben.

Du er desuden sikret med features som E-mærke og Verified by Visa med mere. Du kan derfor trygt handle her og vide, der bliver passet godt på dine oplysninger. Samtidig er der mange forskellige måder at betale på, så alle de kort, du måtte have, kan bruges her, ligesom der er mulighed for Viabill, hvor du kan betale senere.

Er budgettet lidt mere stramt, så finder du desuden rigtig mange gode tilbud på denne hjemmeside. Der er altid masser af nedsatte varer fra alle de bedste designere, og det er nemt at finde noget nyt til en billigere penge på denne måde også.

Kundeservice og klager
Passer det ikke som forventet? Det er heller ikke noget problem, når du køber ind hos STYLEPIT. Du kan nemlig returnere det, du har købt, helt gratis i op til 60 dage, og der følger en label med i din pakke, der sikrer dette for dig. Det er endnu en bekymring mindre, når du bestiller online.

Der er desuden en FAQ, hvor du kan finde svar på langt de fleste spørgsmål, og finder du ikke svaret her, så kan du altid ringe eller skrive. Det er ikke uden grund, at det er en forretning, der får den absolut bedste score på Trustpilot, for service, reklamation og alt andet fungerer til UG med slange her.

Anmeldelse af STYLEPIT
Her på siden kan du skrive din egen anmeldelse af dine oplevelser med STYLEPIT, så andre derude kan få glæde af din ris og ros og finde ud af, om det er en hjemmeside for dem også.