DanskeAnmeldelser

  Anmeldelser STYLEPIT

  Når det gælder køb af tøj på nettet, er det umuligt at komme udenom STYLEPIT, der ikke kun er stor, men er en af de mest erfarne på markedet, og som samtidig har et helt enormt udvalg af tøj, sko og accessories til hende, ham og børnene.

  Om STYLEPIT

  Hos STYLEPIT er der fokus på alt det, som den moderne familie kan ønske sig. Her kan du samle hele familiens indkøb af tøj og sko på et sted, og du kan være sikker på, du kan finde alle de bedste mærker til en rigtig god pris.

  Med deres viden om mode og indkøbsvaner gør de det bare nemt og enkelt at finde de rette styles og i de rette størrelser. Det er nemt at søge ikke kun på køn eller alder, men også sortere tøjet efter størrelse, farve, mærke eller noget helt fjerde, så alle hurtigt kan finde lige det, de gerne vil have.

  Til mændende er det nemt at finde nye skjorter eller poloer, til hende festkjoler eller jeans, og til børnene nye sko eller vinterjakker. Det hele findes her, og selvfølgelig også et rigtig stort og spændende sortiment af sneakers til hele familien, for det er efterhånden et must til alle fødder.

  Services hos STYLEPIT

  Leveringen af det, du har bestilt kunne ikke være hurtigere. Det tager nemlig kun 1-2 dage, før du modtager din pakke. Der er desuden gratis levering, så du skal aldrig bekymre dig om, om der er lidt eller meget i kurven, når du vælger nyt til garderoben.

  Du er desuden sikret med features som E-mærke og Verified by Visa med mere. Du kan derfor trygt handle her og vide, der bliver passet godt på dine oplysninger. Samtidig er der mange forskellige måder at betale på, så alle de kort, du måtte have, kan bruges her, ligesom der er mulighed for Viabill, hvor du kan betale senere.

  Er budgettet lidt mere stramt, så finder du desuden rigtig mange gode tilbud på denne hjemmeside. Der er altid masser af nedsatte varer fra alle de bedste designere, og det er nemt at finde noget nyt til en billigere penge på denne måde også.

  Kundeservice og klager

  Passer det ikke som forventet? Det er heller ikke noget problem, når du køber ind hos STYLEPIT. Du kan nemlig returnere det, du har købt, helt gratis i op til 60 dage, og der følger en label med i din pakke, der sikrer dette for dig. Det er endnu en bekymring mindre, når du bestiller online.

  Der er desuden en FAQ, hvor du kan finde svar på langt de fleste spørgsmål, og finder du ikke svaret her, så kan du altid ringe eller skrive. Det er ikke uden grund, at det er en forretning, der får den absolut bedste score på Trustpilot, for service, reklamation og alt andet fungerer til UG med slange her.

  Anmeldelse af STYLEPIT

  Her på siden kan du skrive din egen anmeldelse af dine oplevelser med STYLEPIT, så andre derude kan få glæde af din ris og ros og finde ud af, om det er en hjemmeside for dem også.

  STYLEPIT
  Anmeldelser, klager og kundeoplevelser (0)

  10
  100% Vil købe her igen!
  Bestilling
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Pris
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle anmeldelser

  Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

  Skriv din egen anmeldelse om STYLEPIT

  Din anmeldelse

  FAQ

  Er STYLEPIT et troværdigt firma?

  Dette er for nuværende 1 kundes bedømmelse af STYLEPIT I gennemsnit. De modtog følgende 10 ud af 10 med 100% af dem som har bedømt som viser at de ville købe noget fra det firma igen.

  Hvilke ydelser eller produkter tilder dette STYLEPIT?

  STYLEPIT er for hovedparten aktiv I Webshops, mere specifikt med Mode, Babyer og Børn, Sport & Udendørs Aktiviteter

  Jeg har læst alle bedømmelserne, hvad gør jeg så nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van STYLEPIT gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.