Ssense

Alle anmeldelser

Ssense

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

I fokus: Hvad siger vores kunder?

F
Fie F.
Jeg var ærlig talt ret skeptisk, da jeg bestilte fra denne hjemmeside i starten. Prisen virkede for god til at være sand, og den vare, jeg ønskede, var udsolgt alle andre steder, hvor jeg ledte. Ik...Læs om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser endnu!

  Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil købe her igen
  Generelt

  Jeg elsker dem

  Jeg var ærlig talt ret skeptisk, da jeg bestilte fra denne hjemmeside i starten. Prisen virkede for god til at være sand, og den vare, jeg ønskede, var udsolgt alle andre steder, hvor jeg ledte. Ikke kun kom det nøjagtigt som beskrevet, men emballagen var yderst professionel, da det var en skrøbelig vare. Jeg skriver aldrig anmeldelser, men jeg var super imponeret over hele transaktionen. Elsker denne hjemmeside! Stort udvalg, hurtig levering og fantastiske priser. Kundeservice er også yderst hjælpsom. Varen var nøjagtig som vist! Super hurtigt leveret og pakket rigtig godt ind. Meget tilfreds med alt. Handler allerede til mit næste køb


Andre læste også

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 anmeldelser

Du kender helt sikker til navnet. Björn Borg er kendt over hele verden for sin kvalitet, specielt inden for undertøj. Igennem tide...

Logo Superdry

Superdry

1 anmeldelser

Anmeldeser af SuperdrySuperdry giver den perfekte kombination af vintage look og moderne komfort, luksus og perfekt kvalitet.Om SuperDryHos Superdr...

Logo Cellbes

Cellbes

3 anmeldelser

At købe tøj, mode og de vigtige ting tl hjemmet må gerne være nemt. Derfor har Cellbes skabt et stormagasin med alle diss...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Ssense

Når man som dansker handler hos udenlandske virksomheder online, så kan man hurtigt komme i tvivl omkring hvorvidt de sender de ønskede varer til Danmark, om det er dyrt, om man kan sende uønskede varer retur, om kvaliteten er i orden, samt mange andre apekter. Mange læser derfor kundeanmeldelser igennem fra andre der tidligere har handlet hos en given virksomhed, for derved at lære af deres erfaringer og følge deres råd og anbefalinger.

Om Ssense
Ssense er en virksomhed baseret i Montreal, som ejer og driver en netbutik på mange forskellige sprog, med et varesortiment der er tilgængeligt for kunder verden over. Ssense blev grundlagt i 2003 og er i dag en modevirksomhed med særlig fokus på produkter indenfor kategorierne luksus-, streetwear- og avantgarde-mærker.
Ssense tilbyder i øjeblikket deres produkter til forbrugere i 150 lande, og genererer i den forbindelse i gennemsnit omkring 76 millioner månedlige sidevisninger. Derudover har Ssense ifølge virksomheden selv opnået en tocifret årlig vækst siden opstarten.
Virksomhedens medarbejdere er engagerede i en lang række initiativer vedrørende virksomhedens sociale ansvar (CSR), der har til formål at forbedrede sociale, miljømæssige og økonomiske output. Dette kan være i forbindelse med aspekter såsom e-handelsemballage fremstillet af genbrugsmateriale, kodningskurser for børn, bæredygtig transport eller samarbejde med lokale organisationer, der støtter kvinder, unge og miljømæssige sager.

Produkter og Services hos Ssense
Hos Ssense kan man handle online gennem deres multisprogede hjemmesider, der sælger produkter inden for kategorierne modetøj og tilbehør til mænd og kvinder. Man kan finde en lang række kendte mærker, herunder Adidas x Ivy Park, Boss, Balenciaga, Erdem, Herve Leger, samt mange andre.
Vil man handle på denne hjemmeside kan man enten oprette en kundekonto hos dem, eller fortsætte betalingen gennem en gæstekonto. Hvis man opretter en online Ssense konto, så får man blandt andet mulighed for at holde styr på aktuelle ordrer, se tidligere køb, anmode om en returnering direkte via kontoen, man kan ændre en ordre, selv efter at den er blevet afgivet mm.
Via virksomhedens netbutik kan man betale med MasterCard, PayPal og Visa. Alipay accepteres, undtagen for kunder, der handler fra Australien, Hong Kong og Japan. Apple Pay er tilgængelig for alle betalinger via virksomhedens mobilapp, med undtagelse af Apples geografiske begrænsninger. Når en bestilling er afgivet, sendes en ordrebekræftelse straks til den e-mailadresse, som man selv har angivet som en del af bestillingsprocessen. Ordrebekræftelsen fungerer som en faktura og indeholder ordrenummeret, samt alle relevante oplysninger. Når ordren er blevet afsendt, så vil man modtage en e-mail med oplysninger omkring sporing af forsendelsen, således at man kan holde øje med, hvordan leveringen skrider frem. 
Ssense tilbyder kunder i Danmark gratis forsendelse på ikke-begrænsede ordrer, der har et samlet beløb på over 250 €. Ellers koster forsendelse 20 €  og tager normalt mellem 3 til 5 dage. 
Bestillinger skal foretages inden kl. 11.00 østlig tid for at være kvalificeret til forsendelse næste dag om morgenen.

Komplimenter, Klager og Tips til Ssense
Har du nogensinnde indkøbt modetøj eller tilbehør hos Ssense? Hvis svaret er ja, så vil vi sætte stor pris på en skriftlig kundeanmeldelse her på siden. Da mange andre shoppere læser med her, kan det være en stor hjælp for mange mennesker, hvis du har mulighed for at dele dine gode råd og erfaringer omkring Ssense her på siden.