Ssense

Alle anmeldelser

Ssense

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Björn Borg
Björn Borg
1 anmeldelser

Du kender helt sikker til navnet. Björn Borg er kendt over hele verden for sin kvalitet, specielt inden for undertøj. Igennem tide...

Logo Cellbes
Cellbes
3 anmeldelser

At købe tøj, mode og de vigtige ting tl hjemmet må gerne være nemt. Derfor har Cellbes skabt et stormagasin med alle diss...

Logo Gearbest
Gearbest
1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Logo ASOS
ASOS
2 anmeldelser

For rigig mange er det meget lettere at bestille tøj på nettet end at skulle i forretninger, og det bliver kun endnu bedre, når ...

Ssense

Når man som dansker handler hos udenlandske virksomheder online, så kan man hurtigt komme i tvivl omkring hvorvidt de sender de ønskede varer til Danmark, om det er dyrt, om man kan sende uønskede varer retur, om kvaliteten er i orden, samt mange andre apekter. Mange læser derfor kundeanmeldelser igennem fra andre der tidligere har handlet hos en given virksomhed, for derved at lære af deres erfaringer og følge deres råd og anbefalinger.

Om Ssense
Ssense er en virksomhed baseret i Montreal, som ejer og driver en netbutik på mange forskellige sprog, med et varesortiment der er tilgængeligt for kunder verden over. Ssense blev grundlagt i 2003 og er i dag en modevirksomhed med særlig fokus på produkter indenfor kategorierne luksus-, streetwear- og avantgarde-mærker.
Ssense tilbyder i øjeblikket deres produkter til forbrugere i 150 lande, og genererer i den forbindelse i gennemsnit omkring 76 millioner månedlige sidevisninger. Derudover har Ssense ifølge virksomheden selv opnået en tocifret årlig vækst siden opstarten.
Virksomhedens medarbejdere er engagerede i en lang række initiativer vedrørende virksomhedens sociale ansvar (CSR), der har til formål at forbedrede sociale, miljømæssige og økonomiske output. Dette kan være i forbindelse med aspekter såsom e-handelsemballage fremstillet af genbrugsmateriale, kodningskurser for børn, bæredygtig transport eller samarbejde med lokale organisationer, der støtter kvinder, unge og miljømæssige sager.

Produkter og Services hos Ssense
Hos Ssense kan man handle online gennem deres multisprogede hjemmesider, der sælger produkter inden for kategorierne modetøj og tilbehør til mænd og kvinder. Man kan finde en lang række kendte mærker, herunder Adidas x Ivy Park, Boss, Balenciaga, Erdem, Herve Leger, samt mange andre.
Vil man handle på denne hjemmeside kan man enten oprette en kundekonto hos dem, eller fortsætte betalingen gennem en gæstekonto. Hvis man opretter en online Ssense konto, så får man blandt andet mulighed for at holde styr på aktuelle ordrer, se tidligere køb, anmode om en returnering direkte via kontoen, man kan ændre en ordre, selv efter at den er blevet afgivet mm.
Via virksomhedens netbutik kan man betale med MasterCard, PayPal og Visa. Alipay accepteres, undtagen for kunder, der handler fra Australien, Hong Kong og Japan. Apple Pay er tilgængelig for alle betalinger via virksomhedens mobilapp, med undtagelse af Apples geografiske begrænsninger. Når en bestilling er afgivet, sendes en ordrebekræftelse straks til den e-mailadresse, som man selv har angivet som en del af bestillingsprocessen. Ordrebekræftelsen fungerer som en faktura og indeholder ordrenummeret, samt alle relevante oplysninger. Når ordren er blevet afsendt, så vil man modtage en e-mail med oplysninger omkring sporing af forsendelsen, således at man kan holde øje med, hvordan leveringen skrider frem. 
Ssense tilbyder kunder i Danmark gratis forsendelse på ikke-begrænsede ordrer, der har et samlet beløb på over 250 €. Ellers koster forsendelse 20 €  og tager normalt mellem 3 til 5 dage. 
Bestillinger skal foretages inden kl. 11.00 østlig tid for at være kvalificeret til forsendelse næste dag om morgenen.

Komplimenter, Klager og Tips til Ssense
Har du nogensinnde indkøbt modetøj eller tilbehør hos Ssense? Hvis svaret er ja, så vil vi sætte stor pris på en skriftlig kundeanmeldelse her på siden. Da mange andre shoppere læser med her, kan det være en stor hjælp for mange mennesker, hvis du har mulighed for at dele dine gode råd og erfaringer omkring Ssense her på siden.