StockX

Alle anmeldelser

StockX

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

I fokus: Hvad siger vores kunder?

R
Rasmus L.
Jeg bestilte en julegave på Stockx for første gang. Jeg bestilte den 12. december, men så viste det, at den forventede leveringstid er 21. december til 29. december. Jeg var skuffet. Hvis det ville...Læs om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser endnu!

  Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil købe her igen
  Generelt

  Glædelig jul :D

  Jeg bestilte en julegave på Stockx for første gang. Jeg bestilte den 12. december, men så viste det, at den forventede leveringstid er 21. december til 29. december. Jeg var skuffet. Hvis det ville levere efter jul, ville det ikke være godt for os. Og det virker svært at finde et kundeservicenummer, jeg kan ringe til for at få den nøjagtige dato for leveringen. Men så modtog jeg løbende opdateringer om etaperne fra StockX via e-mail, og da det blev sendt ud med DHL, modtog jeg opdatering fra DHL direkte. Jeg er så glad for, at jeg modtog købet den 23. december, inden juleaften. Vores jul er reddet! Tak, Stockx!


Andre læste også

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 anmeldelser

Du kender helt sikker til navnet. Björn Borg er kendt over hele verden for sin kvalitet, specielt inden for undertøj. Igennem tide...

Logo Superdry

Superdry

1 anmeldelser

Anmeldeser af SuperdrySuperdry giver den perfekte kombination af vintage look og moderne komfort, luksus og perfekt kvalitet.Om SuperDryHos Superdr...

Logo Cellbes

Cellbes

3 anmeldelser

At købe tøj, mode og de vigtige ting tl hjemmet må gerne være nemt. Derfor har Cellbes skabt et stormagasin med alle diss...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

StockX

Mærkevarer og produkter fra luksusbrands har i mange år oplevet stigende popularitet blandt en brede del af befolkningen, da disse ofte er forbundet med de seneste trends, samt høj kvalitet og holdbarhed. Dette betyder desuden, at mange af denne type produkter beholder en høj værdi selvom de er brugte - nogle stiger endda i værdi, da de bliver samleobjekter eller er udsolgt overalt. Derfor kan man tjene penge på at sælge sine genstande online, hvilket mange gør. Ønsker man at købe denne type secondhand produkter, skal man blot huske at være opmærksom på, at der er et stort marked for kopivarer. Hvordan kan man undgå at blive snydt? Ved at find en platform med pålidelige sælgere. Dette kan blandt andet gøres ved at læse kundeanmeldelser igennem fra andre handlende, således at man kan læne sig op ad deres erfaringer, tips og gode råd.

Om StockX
Virksomheden StockX har oprettet en online markedsplads, hvor kunder kan sælge og forhandle tøjgenstande, hvilket primært er sneakers. Siden November 2020 kan man også som privatperson forhandle elektroniske produkter via deres platform, herunder spilkonsoller, smartphones og hardware til computere.
Virksomheden blev oprindeligt grundlagtDetroit af Josh Luber, Dan Gilbert, Greg Schwartz og Chris Kaufman i 2016. StockX har i dag over 800 ansatte, hvoraf de fleste arbejder fra deres hovedkontor i Downtown Detroit. StockX har derudover en række internationale kontorer, som er beliggende i London og Eindhoven, samt en række autentificeringsfaciliteter, hvor de tjekker de forskellige produkter der sælges på deres platform, for at sikre at de er autentiske og i god stand. Disse faciliteter er beliggende i Detroits og Tempe.
Virksomhedens mission er at give kunder verden over adgang til verdens mest eftertragtede varer på den bedst mulige måde, ved at benytte deres platform til at købe og sælge de mest populære sneakers, tøj og elektronik m.fl.

Produkter og Services hos StockX
StockX er en online markedsplads, som man kan tilgå fra en lang række forskellige lande verden over, der faciliterer auktioner mellem sælgere og købere. Efter et salg er fuldendt, opkræver virksomheden transaktions- og betalingsgebyrer. Sælgerne sender derefter de købte produkter videre til et af autentificeringsfaciliteterne, som ejes af StockX, således at de kan foretage deres inspektion og verifikation. Derefter bliver de varer, der er blevet bekræftet, videresendt til køberne. StockX har en variabel prisramme for de forskellige produkter der efterligner aktiekurser, og virksomheden offentliggør i den forbindelse prishistorik for specifikke varer.
StockX har på deres platform et stort udvalg af sneakers og streetwear, men man kan også finde andre varer, såsom tøj, håndtasker og ure
Varer der ikke bliver godkendt under inspektion i autentificeringsfaciliteterne bliver sendt retur til sælgerne, og køberne refunderes. StockX opkræver et behandlingsgebyr på 3 procent for alle der sælger via deres platform og yderligere et transaktionsgebyr på 9,5 procent til at starte med for nye brugere, som efterfølgende bliver billigere, jo mere man benytter deres platform til at sælge produkter.

Komplimenter, Klager og Tips til StockX
Hvis du har købt eller solgt produkter via denne platform, så vil vi være meget interesserede i at høre din feedback omkring StockX her på siden, gennem en skriftlig kundeanmeldelse. Hjælp andre kunder med at afgøre, om de kan stole på denne virksomhed, og købedesignerprodukter gennem deres platform med ro i maven.