DanskeAnmeldelser

  Anmeldelser Size?

  For mange shoppere er det essentielt, at kunne vælge mellem et stort udvalg af forskellige mærker og produkter, når de handler mode tøj, sko og tilbehør online. Modeindustrien er en af de største brancher på verdensplan og derfor er der et enormt udvalg af både brands og forhandlere. Kvaliteten, bæredygtigheden servicen og serviceniveauet kan variere kraftigt og derfor er det vigtigt, at evaluere udvalget, især før man beslutter sig for, at handle hos en online forhandler, da man her ikke har mulighed for at fysisk inspicere hverken produkterne eller butiksforholdende. På denne side kan i se hvad andre folk synes om netshoppen Size?, og lade andres erfaringer hjælpe jer i jeres beslutningsprocess. Feedback fra andre kunder kan være en glimrende hjælp, når man prøver at danne sig et overblik over en virksomheds serviceniveau og kvalitet.

  Om Size?

  Hos Size? kan man shoppe de seneste trends til både mænd, kvinder, samt en række styles der er bevidst unisex. Netshoppen, samt deres fysiske butikker, tilbyder kendte mærker, der normalt er kendetegnet ved høj kvalitet og genkendelig branding. Size? er en del af den globale kæde JD Sports, der siden 1981 med deres første butik i Manchester (England) har vokset sig større og nu spænder over 2600 butikker i 20 forskellige lande verden over. Virksomhedsmissionen hos Size? er "dynamisk mode" hvilket betyder, at de fokuserer på lokale modetrends, etablerede populære mærker, kvalitet, samt kreativ marketing og digitale platforme. I Danmark kan man både shoppe online via deres netbutik, eller besøge deres fysiske butik i Hobmagergade, København.

  Hør om ur-tid.dk's erfaringer med at drive netbutik

  Produkter og Services hos Size?

  Kæden, der startede som skoforhandler, tilbyder nu også modetøj og andet tilbehør til folk der er interesserede i de seneste trends. De positionerer sig selv som specialister i streetwear og investerer i modelbilleder af høj kvalitet til deres hjemmeside, så potentielle kunder kan se, hvordan de forskellige styles ser ud når man har dem på. Hos Size? kan man finde trendy brands som Ivy Park, Nike, Carhartt WIP og New Balance og de evaluerer løbende deres udvalg for at sikre sig, at de tilbyder de mest efterspurgte mærker og styles. På hjemmesiden kan man oprette en kundekonto, hvilket gør det hurtigere at bestille hos dem i fremtiden, samt gemme ønskelister indeholdende forskellige produkter man eventuelt vil komme tilbage og købe senere. Size? tilbyder fri fragt på ordrer over 800 kr., samt adskillige forskellige betalingsmuligheder at vælge mellem: Dankort, Kreditkort, American Express, Apple Pay og Klarna, der giver folk mulighed for at udskyde betalingen eller afdrage over en længere periode, hvis man eksempeltvis vil prøve de indkøbte varer før man betaler for dem.

  Komplimenter, Klager og Tips til Size?

  Har du shoppet gaver til venner eller familie hos Size?, eller investeret i tøj og sko til dig selv via deres netbutik eller fysiske butik? Følger du dem på Instagram eller hvordan opdagede du dem ellers, og hvorfor valgte du at shoppe hos netop dem? Del din oplevelse med andre potentielle kunder her på vores hjemmeside, og hjælp andre med at beslutte, om leveringstiden, udvalget og serviceniveauet hos Size? er investeringen værd.

  Size?
  Anmeldelser, klager og kundeoplevelser (0)

  10
  100% Vil købe her igen!
  Bestilling
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Pris
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle anmeldelser

  Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

  Skriv din egen anmeldelse om Size?

  Din anmeldelse

  FAQ

  Er Size? et troværdigt firma?

  Dette er for nuværende 1 kundes bedømmelse af Size? I gennemsnit. De modtog følgende 10 ud af 10 med 100% af dem som har bedømt som viser at de ville købe noget fra det firma igen.

  Hvilke ydelser eller produkter tilder dette Size??

  Size? er for hovedparten aktiv I Webshops, mere specifikt med Mode

  Jeg har læst alle bedømmelserne, hvad gør jeg så nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Size? gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.